Arkadaşlar botla giriyorum auto traning tuşu çalışmıyor ayrıca tüm ayarlarım değişmiş orjinal ayarlar omluş neden böyle oluyo yardım edin??
sanırım bot serverda bi sorun var bendee öyle biraz bekleyelim bakalım ayarlar bozuk en çok o koyuyo yaw bi daha ayarlaması zor
quote:
Orjinalden alıntı: terry277
sanırım bot serverda bi sorun var bendee öyle biraz bekleyelim bakalım ayarlar bozuk en çok o koyuyo yaw bi daha ayarlaması zor
Evet ayarlar bozuk bendede.
Bekleyelim bakalım biraz.
Diff şöyle yap botla girmeyi dene muhtemelen daha açmadan DC vericektir.Komple kapat.Ve tekrar dene girdiğin zaman ID PW yi tekrar yaz gir LOGİN ol.Auto Traning gelir ama bazen ayarlar silinmiş gözüküyor ama çalışıyor ... Bir dene istersen
id pw ni gir. Auto Training de .
oldumu diff senin bot?
Dediğinizi yaptım ama "Auto Traning" hala çalışmıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
Dediğinizi yaptım ama "Auto Traning" hala çalışmıyo.
bendede aynen böyle ne yaptıysam olmadı
bende de oldu. "connect to back up server" daki tiki kaldır, "use TCP" ye tik koy.
ben böyle yaptım düzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
bende de oldu. "connect to back up server" daki tiki kaldır, "use TCP" ye tik koy.
ben böyle yaptım düzeldi
Deniyorum hemen.
Umarım yeni versiyonu gelir bugün birçok sorunu hallederler
quote:
ben böyle yaptım düzeldi
seviyorum seni saol arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: terry277
quote:
ben böyle yaptım düzeldi
seviyorum seni saol arkadaş
ne demek yardımcı olduysam ne mutlu
Çalışıyo bot ama ayarları tekrar ayarlamak gerekir mi??
ilk girdiğimde ayarlar bozuktu çıktım bi daha girdim eski ayarlarım oldu bi çık gir istersen
Tamam bot çalışıyor yardım eden herkese çok teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme