Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.640
Cevap
282
Favori
629.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hafif, nefes alabilen bot tavsiyesi alabilir miyim bütçe max 350 TL . Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YDS modelleri neden hiç önerilmiyor, bilmediğimiz kötü bir özelliği mi var.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Kocamanlar hocam, 1.90 falan değilseniz komik durur ayakta. Çoğu kişi şehirlerde yaşıyor bir de, bu kadar abartı şeylere gerek yok diye düşünüyor insan.
  • urun.n11.com
    2019 Erkek Bot Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-bot/bulldozer-15895-gri-nubuk-erkek-bot-P158880142

Bu Buldozer bot nasıl acaba. 11tl indirimle beraber 88 e geliyor. Pek bot ihtiyacım yok ama fiyat iyi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dd2dl5

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

Boyner siparişi iptal etmez inşallah. Şimdi 2017kar indirimi de bitmiş sanırım.

Hocam Bot'unuz kargolandı mı ?
  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Dün kargolanmış hocam, muhtemelen bugün elime ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan__

Ben giyiyorum, kalahari modelini, 4 yıl oldu sanırım alalı hala taş gibi çok memnunum. Fakat bu model çöl botu olarak geçiyor, çok fazla karda kışta giyince su geçiriyor. Beklentileri iyi belirlemek lazım.

Hocam bende yazın dağcılık,trekking için bot arıyorum.Sizce kalahari uygunmudur? Birde su geçiriyor derken ne seviyede,şiddetli yağmurda felan sıkıntı yaparatır mı?

• Arkadaşlar kusura bakmayın sıcak fırsat konusu ama bir konuyu merak ediyorum.

Bu botu Flo.com.tr 'den 350 liraya sipariş verdim. Normalde bot 490 lira civarında satılıyor(Merrellin kendi sitesinde 150$). Arkadaşlar hep sezon sonunda güzel indirimler oluyor yazmış. Sizce bu bot 350den aşağıya düşer mi? Düşerse tahminen ne kadara düşer? Biraz değişik oldu soru kusura bakmayın tekrar.

• Bende merka ediyorum fiyatlarda aşırı düşme olur mu, beklemeye değer mi

• HCan35 H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Hepsiburada'da MaceraCumhuriyeti adlı satıcı outdoor ürünlerde %30 indirim yapmış. Avantajix ile birleşince bu bot 325 liraya denk geliyor. Buzda kaymayan bot olur kendileri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HCan35

Arkadaşlar Hepsiburada'da MaceraCumhuriyeti adlı satıcı outdoor ürünlerde %30 indirim yapmış. Avantajix ile birleşince bu bot 325 liraya denk geliyor. Buzda kaymayan bot olur kendileri :)

Lınki var mı ?

• hboz90 H kullanıcısına yanıt
    Hocam numara kalmamış sanırım. Bulamadım linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion64_120

iki farklı firmanın kendi ürettikleri su geçirmez kumaşa verdikleri patentli isimler bunlar. Hatta goratex teflon kaplamayı bulan mucitin firması diye hatırlıyorum. Goratex nispeten pahalı oalabilir ama waterproofta ondan geri kalır değil. yani bu iki özellikte birbirine eş değer benim gözümde. ( Evet, her ikisini de kullandım ). Beğendiğin modelde hangisi varsa , hangisi cebine dostsa onu al kardeşim

hocam teşekkürler cevabınız için.
  • Bot alma zamanı değil daha 1 2 ay var
  • Hala takip ama düzgün birşey yok gibi.

• Adana ve Mersin'de olanlar için güzel fırsat var, Euroshoes mağazasında 3 al 2 öde kampanyası başladı, hem botlar hem outdoor ve spor giyim, malzemelerinde geçerli. Fiyatlar kampanya öncesi fiyatlar, yani şişirilmemiş.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 tane kim alacak ki

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarıyla, eşi dostuyla birlikte almak isteyenler veya ayakkabıyla birlikte kıyafet almak isteyenler için ideal bir kampanya. Misal ben sadece bot almıştım geçen yıl, bir arkadaşım da hem mont hem ayakkabı almıştı.
    Tabi herkesin çevresinde alıcı arkadaş olmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.