Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bayan için Hem şehir hem dağ tepe de giyebileceğim her koşulda kaymayan dört mevsim giyebileceğim tarzda bir outdoor ayakkabı arıyorum. Sonuçta erkek bayan modeller aşağı yukarı aynı tarz oluyor. tavsiye edebileceğiniz marka ve modelleriniz varmıdır? Bütçe önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waterproof bir columbia ayakkabım var fakat ayaklarımı terlettiği için üşütüyor be tavsiye edersiniz ?

• follow F kullanıcısına yanıt
    Numara kaç?
    Yds iyidir yada merrel salomon

Bilmen gereken ilk ve en önemli şey, her kolulda kaydırmayan bir taban yok.
    Lowa, asolo, salewa...

Jack wolskin merrell salamon keen mammut tavsiyemdir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Greyder waterproof Outdoor ayakkabı almıştım geçen gün. Yağmurlu havada 2 gün giydim ama çok suya girmedim sadece yağmur gelmiştir. Gece eve gelirken parmak ucumda bi soğuk hissettim. Evde baktım terdir dedim ama sanki ayakkabı içinde o uçta da çok Hafif nem var
    Sizce pert midir

• Timberland bir bota 452 vermeye değer mi ? Yada scooter bota 200 tl mi versem ?Açıkçası kışları bot arayışından da yeterince sıkıldım.

• N11'in bı kampanyasından 75 lira kazanmıştım onla beraber 95'e geldi,İzmirdeyim çok ağır bı kış geçmiyor zaten iş görür herhalde var mı kullanan ?

• Trendyol.com
    Harley Davidson Hakiki Deri Koyu Kahverengi Erkek Bot T1777009801 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/harley-davidson/hakiki-deri-koyu-kahverengi-erkek-bot-p-1263564?boutiqueId=378342&merchantId=968

www.hepsiburada.com
    Scooter M5121 Deri Bot Erkek M5121Cko Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/scooter-m5121-deri-bot-erkek-m5121cko-p-HBV000001VMQ6

Arkadaslar scooter ve harley botlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Kahverengi bot almak icin sunlari buldum ama baska tavsiyelere de acigim.

• Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

• Pinokkyo kullanıcısına yanıt
    38 numara

• yemre95 kullanıcısına yanıt
    Harley botlar Ağır ya. Bi çocuğa atsan sakatlar kesinlikle. Ben denedim mağazada kütük gibi rahatlık falan yok. Hatta bence şehir içi kullanıma da gelmez bu ürünler.. Konu eğer Sağlamlıksa onda Okeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Bu markaları ilk kez duyuyorum Türkiyedemi üretiliyor.

• fafafe123 F kullanıcısına yanıt
    Timberland a değer bence.
  • Letoon da iyi ve ucuz.

• Timberland bot modelleri yine ağır.

3 yıldır kullanıyorum sağlam temiz ama 2-3 saat fazla hareket edeceğim zaman giyeceksem akşama ayaklarım bileklerimi ağrıtıyor .

Bot modelleri seçmek biraz sıkıntı malesef.Sıcak tutsun diyorsun su geçiriyor su geçirmez diyorsun sıcak tutmuyor falan.Gore-tex alıyorsun pek sıcak tutmuyor
  • yemre95 kullanıcısına yanıt
    scooter olanını aldıydım ben n11 kampanyasından 170 e geldi kuponla, kaliteli ama ağır bir bot. bu tarz yüksek botlar ağır oluyor yerinde olsam içinde rahat yürüyebileceğim ince boyunlu botlardan alırdım

şu tarz botlardan bahsediyorum(aşağıdaki botlar hakkında bilgim yok genel tip olarak atıyorum)
    www.hepsiburada.com
    Scooter M5562Ns Erkek Watertight Su Geçirmez Bot Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/scooter-m5562ns-erkek-watertight-su-gecirmez-bot-p-HBV00000E6T4X

www.hepsiburada.com
    Scooter Erkek Bot M1416C Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/scooter-erkek-bot-m1416c-p-HBV00000ECBVT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 5 Aralık 2019; 19:43:34 >

• Lene kullanıcısına yanıt
    Saglamlıktan ziyade resmi kıyafetle giyilecbiliecek kahverengi bot arıyorum. Ama tabi dışarda da giyecem.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Açıkcası bunların görünüşü daha bir hoşuma gitti seninkilerden ama kararsız kaldım, resmi kıyafetle de kullanmayı planlıyorum. Siyah botum olduğu için kahverengi düşünüyorum bu sefer. İnternetten bot almak biraz riskli avm lere gidip almak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.