Arkadaşlar srobot vardı 1 aylık bitti..Sbot almayı düşünüyorum fakat, kafamı çok karıştırıyor.. Bukadar kullanışlı bir botu bukadar ucuza vermeleri ve aynı goldbotlara benzemesi, birkaç ay sonunda toplu hack gibi sorunların ortaya çıkmasından korkuyorum Sizce alayımmı çok kullanışlı görünüyor..
dipnot:Kendi sitesinden alma imkanım var fakat şuan kapalı görünüyor.. Nereden alabilirim ? ve bu botu alınca bana kullanımda yardımcı olabilecek varsa sevinirim
_aNaToLia_ 'ya Pm At Dostum Sana Yardımcı Olacaktır + Sbot Çok KaLiteli Ve Seri Tavsiye Ederim
_anatolia_ 'ya yanaşmanı öneririm
Yaw sizce güvenilir mi? Hem ucuz hem bir yığın + sı var. Toplu hack fln olsa manyak para kaldırırlar
Zuahhaha Hemde Ne Biçim :) Ama Sanmıyorum x)) İlhan Abi Full Sun Char'(Larına) Kullandığına Göre Sorun YOk Demektir
Sercanım Sana Canlı Kanıt Gösterdimmi Göstermedimmi ?
Adamlar Ne Demişler Bot Banlanır Ama Banlanmadan Kurtulmak İcin Silk Alın Yazmamıslarmı Kendi Gözlerinle Görmedinmi Konuyu ?
Sen Al İbrahim ve Ben Anlatırım Sana Seninde Actıgın Konuya Bak Ya
Yaw can sıkıntısından.. bot satışları kapalı diyorlar da ben botu anatoliadan alsam stok varmıdır ki
İlhan'ın stokları sadece banadır, ancak 5 TL borcum olduğu için kürdan bile vermiyor hain . . .
Uygun Fiyata SBOT Satışlarım vardır
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
aylık 15 TL den satışta ama sbot şuanda yeni üyelere satışını kapadı açmasını bekliyoruz, eskiden üye olup sbotunun süresi bitirenler şuanda uzatabiliyorlar ama yeni ilke kez ödeyecek olanlara kapalı, açılacak bekliyoruz
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
aylık 15 TL den satışta ama sbot şuanda yeni üyelere satışını kapadı açmasını bekliyoruz, eskiden üye olup sbotunun süresi bitirenler şuanda uzatabiliyorlar ama yeni ilke kez ödeyecek olanlara kapalı, açılacak bekliyoruz
bende
bu sbot un ana sitesi ney
ayrica benim ko ya bot yazan hf team cok yakinda yeni bir bot cikartacak haberiniz olsun fiyatlari henuz belli deigl
su sbot un sitesini verirseniz sevinirim
extraloob'un sattığı sbotlar hakkında pek hayırlı şeyler söylenmiyor Gaia'da...
Bence sen İlhan abiden al...
4ever_aNaToLia_
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım war!!! Bot aldım Bot kurulumunu yukledim.Cafeye yuklediğim program cafede çalışıo benim Pc de çalışmıo..!Oyuna giriyorum Home tuşuna basıyorum ayar sayfası açılıo ama fakat sayfadaki yazılar felan görüntülenmio. sorunu ne olabilir??Ltnfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım etsinler.
quote:
Orjinalden alıntı: GDEEN75
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım war!!! Bot aldım Bot kurulumunu yukledim.Cafeye yuklediğim program cafede çalışıo benim Pc de çalışmıo..!Oyuna giriyorum Home tuşuna basıyorum ayar sayfası açılıo ama fakat sayfadaki yazılar felan görüntülenmio. sorunu ne olabilir??Ltnfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım etsinler.
SroLoaderLe mi deniyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
Öğrenciye kaç guruş
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
Yaw sizce güvenilir mi? Hem ucuz hem bir yığın + sı var. Toplu hack fln olsa manyak para kaldırırlar
2. ay olucak nerdeyse herhangi bir problem yok... sadece ben değil nerdeyse tüm guildim ve bir cok arkadasım kullanıyo.. Şimdiye kadar kendi cevremden sbot yüzünden soyulana rast gelmedim.. umarım bundan sorada olmaz Tavsiye ederim şahsen
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
extraloob'un sattığı sbotlar hakkında pek hayırlı şeyler söylenmiyor Gaia'da...