Şimdi Ara

Bot bitti bot alacağım ama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar srobot vardı 1 aylık bitti..Sbot almayı düşünüyorum fakat, kafamı çok karıştırıyor.. Bukadar kullanışlı bir botu bukadar ucuza vermeleri ve aynı goldbotlara benzemesi, birkaç ay sonunda toplu hack gibi sorunların ortaya çıkmasından korkuyorum Sizce alayımmı çok kullanışlı görünüyor..

dipnot:Kendi sitesinden alma imkanım var fakat şuan kapalı görünüyor.. Nereden alabilirim ? ve bu botu alınca bana kullanımda yardımcı olabilecek varsa sevinirim

• _aNaToLia_ 'ya Pm At Dostum Sana Yardımcı Olacaktır
    +
    Sbot Çok KaLiteli Ve Seri Tavsiye Ederim
  • _anatolia_ 'ya yanaşmanı öneririm
  • Yaw sizce güvenilir mi? Hem ucuz hem bir yığın + sı var. Toplu hack fln olsa manyak para kaldırırlar
  • Zuahhaha Hemde Ne Biçim :) Ama Sanmıyorum x)) İlhan Abi Full Sun Char'(Larına) Kullandığına Göre Sorun YOk Demektir
  • Sercanım Sana Canlı Kanıt Gösterdimmi Göstermedimmi ?

Adamlar Ne Demişler Bot Banlanır Ama Banlanmadan Kurtulmak İcin Silk Alın Yazmamıslarmı Kendi Gözlerinle Görmedinmi Konuyu ?

Sen Al İbrahim ve Ben Anlatırım Sana Seninde Actıgın Konuya Bak Ya
  • Yaw can sıkıntısından.. bot satışları kapalı diyorlar da ben botu anatoliadan alsam stok varmıdır ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cat veya Timberland bot alıcam
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bot Birinde Varsa %100 Onda Vardır x)
  • İlhan'ın stokları sadece banadır, ancak 5 TL borcum olduğu için kürdan bile vermiyor hain . . .
  • Uygun Fiyata SBOT Satışlarım vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

_anatolia_ 'ya yanaşmanı öneririm

aylık 15 TL den satışta ama sbot şuanda yeni üyelere satışını kapadı açmasını bekliyoruz, eskiden üye olup sbotunun süresi bitirenler şuanda uzatabiliyorlar ama yeni ilke kez ödeyecek olanlara kapalı, açılacak bekliyoruz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

aylık 15 TL den satışta ama sbot şuanda yeni üyelere satışını kapadı açmasını bekliyoruz, eskiden üye olup sbotunun süresi bitirenler şuanda uzatabiliyorlar ama yeni ilke kez ödeyecek olanlara kapalı, açılacak bekliyoruz

bende

• bu sbot un ana sitesi ney

ayrica benim ko ya bot yazan hf team cok yakinda yeni bir bot cikartacak haberiniz olsun
    fiyatlari henuz belli deigl

su sbot un sitesini verirseniz sevinirim
  • extraloob'un sattığı sbotlar hakkında pek hayırlı şeyler söylenmiyor Gaia'da...

Bence sen İlhan abiden al...
  • 4ever_aNaToLia_
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım war!!! Bot aldım Bot kurulumunu yukledim.Cafeye yuklediğim program cafede çalışıo benim Pc de çalışmıo..!Oyuna giriyorum Home tuşuna basıyorum ayar sayfası açılıo ama fakat sayfadaki yazılar felan görüntülenmio.
    sorunu ne olabilir??Ltnfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım etsinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GDEEN75

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım war!!! Bot aldım Bot kurulumunu yukledim.Cafeye yuklediğim program cafede çalışıo benim Pc de çalışmıo..!Oyuna giriyorum Home tuşuna basıyorum ayar sayfası açılıo ama fakat sayfadaki yazılar felan görüntülenmio.
    sorunu ne olabilir??Ltnfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım etsinler.

SroLoaderLe mi deniyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Öğrenciye kaç guruş

• quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Yaw sizce güvenilir mi? Hem ucuz hem bir yığın + sı var. Toplu hack fln olsa manyak para kaldırırlar

2. ay olucak nerdeyse herhangi bir problem yok... sadece ben değil nerdeyse tüm guildim ve bir cok arkadasım kullanıyo..
    Şimdiye kadar kendi cevremden sbot yüzünden soyulana rast gelmedim.. umarım bundan sorada olmaz
    Tavsiye ederim şahsen

• quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

extraloob'un sattığı sbotlar hakkında pek hayırlı şeyler söylenmiyor Gaia'da...

Bence sen İlhan abiden al...

Bence de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.