Şimdi Ara

Bot alıcam kaliteli bottan anlayanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Timberland'ın sitesine girdim arkadaş tavsiyesiyle hepsi 500tl diyor ama elimde şu an 400 tl para var birikmiş. Harley Davidson bakayım dedim, şunu beğendim

herkes harley davidson botları çok ağır falan demiş, şekli şemali güzel geldi fiyatıda 280tl. varsa başka marka tavsiyeniz bakayım bi, görünüş olarak fotoğraftaki gibi istiyorum standart. timberland'ın fiyatları cidden bu kadar fazla olmasa düşünürdüm fakat ben hayatımda hiçbişeye 500tl vermedim, kendisine neredeyse hiç kıyafet bile almayan birisi olarak elimdeki bütün parayı bi bota verirsem bünyem dağılır gibi geliyor.

• Nike mandara hocam gidip bi bota o kadar para vermeyin. Yazıktır günahtır yav 500 lira nedir.

200 TL bu sağlam ve güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Nike mandara hocam gidip bi bota o kadar para vermeyin. Yazıktır günahtır yav 500 lira nedir.

200 TL bu sağlam ve güzel

hocam bu su geçirmez di mi? bi de renkleri var mı? sizde var sanırım rahat mıdır daha önce hiç nike bot duymadım ilgimi çekti

• Geçen Hammer-jack diye bi ayakkabı aldım. 150lira rahat güzel. Türk malı. Okulda giydiğim için siyah aldım. İsterseniz ss atarım akşama.

Ayrıca su geöirmez sertifikası var. Alalı 3 hafta falan oldu sıkıntı yok şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 26 Aralık 2014; 6:34:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greyder
    Cat
    Hummer-jack
    Slazenger

markalarına bakın kafanıza göre bir şeyler muhakkak bulursunuz
  • Dockers al

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Geçen Hammer-jack diye bi ayakkabı aldım. 150lira rahat güzel. Türk malı. Okulda giydiğim için siyah aldım. İsterseniz ss atarım akşama.

ss atarsanız iyi olur. deri mi ayakkabı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Dockers al

şu an bakıyoum fiyatları uygunmuş
  • Scooter'ın beğendiğiniz bir modelini alabilirsiniz. Hem fiyat olarak uygun, hem de gerçekten kaliteli.
  • sXe

• Cat

• Arow

• Hocam bence o beğendiğiniz modelin kahverengi olanını alın.

• Daha dün babam almış reebook'tan ben çok beğendim.Hem rahat hemde sağlam duruyor.

Edit:280 liradan 180'e mi ne düşmüştü yanlış bilgilendirme yapmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeWithLouie -- 26 Aralık 2014; 8:05:00 >
  • sizin yaşadığınız yeri bilemem o yüzden genelleme yapmıyorum da;
    İstanbul'da bu tarz bot kullanmayı gereksiz bulan tek ben miyim ?
    Zaten az yağmur ve kar yağıyor, bunun için de o ağır ve kalın botları giymek saçma geliyor bana.

Benim böyle bir bütçem olsa hiç düşünmeden Salomon alırım.
    şuanda da decathlon'un outdoor ayakkabısını giyiyorum.
    şehiriçinde outdoor ayakkabı daha mantıklı sanki, sonuçta bileği geçen su olmuyor ve ikisi de su geçirmez. ayrıca ayakkabılar daha sportif duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arow un adı çıkti bir kere

• Camel active aldım ben geçen ay acayip rahat ve hafif yani gerçekten hakkını veriyor saatlerce yürüyen bir insanım en ufak bir ağrı yapmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Nuke -- 26 Aralık 2014; 8:22:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

sizin yaşadığınız yeri bilemem o yüzden genelleme yapmıyorum da;
    İstanbul'da bu tarz bot kullanmayı gereksiz bulan tek ben miyim ?
    Zaten az yağmur ve kar yağıyor, bunun için de o ağır ve kalın botları giymek saçma geliyor bana.

Benim böyle bir bütçem olsa hiç düşünmeden Salomon alırım.
    şuanda da decathlon'un outdoor ayakkabısını giyiyorum.
    şehiriçinde outdoor ayakkabı daha mantıklı sanki, sonuçta bileği geçen su olmuyor ve ikisi de su geçirmez. ayrıca ayakkabılar daha sportif duruyor.

Başakşehir'de yaşıyorum, İstanbul'dan farklı bi kışı var diyebilirim neredeyse. Ve dediğim gibi 18 yaşında birine göre kendine neredeyse hiçbir şey almayan birisiyim şu an resmen ayakkabım yok ve almışken bot almak daha mantıklı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Geçen Hammer-jack diye bi ayakkabı aldım. 150lira rahat güzel. Türk malı. Okulda giydiğim için siyah aldım. İsterseniz ss atarım akşama.

ss atarsanız iyi olur. deri mi ayakkabı?

timberland gibi dokusu var. Akşam ss atarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.