Şimdi Ara

Boşuna 450 Lira Fark Verip 64gb Almayın Gereksiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1TB lazım
  • 16 gb 5C var bende. Daha 5 gbı geçmedi uygulama fotoğraf filan. Müzik mi dinlicem açarım spotify premiumu dinlerim abi. Herkesin düşüncesi farkl arşiv yapmayı seviyodur adam tabii 64 gb alsın şu gereksiz bu gereksiz demek daha gereksiz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Samsungculara yeter 16 Alışınca 128 alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungcular mı samsungcular istediğini indirebiliyor indiremeyen ayfoncular canım benim
  • ARKADAŞLARI
    ONA
    EINSTEIN
    DİYOR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 kesinlikle yetmiyor.Bir şey yüklemeye korkuyorum.

    Şuan neredeyse 2GB Whatsapp...

    Birde kullanıma bağlı olarak " diğer " bölümü şiştikçe şişiyor. Jb varken appcake üzerinden kurduğum .ipa dosyaları bir yerde depolanmıştı. +5 Gb diğer bölümüne gidiyordu. Şuan bile 2 GB + diğer kısmında ölüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 2 Ocak 2016; 10:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAV HE HE

    16 HİÇBİR ŞEKİLDE YETMİYOR

    16 YETİYOR DİYEN KÖYLÜDÜR.
  • Buna telefonu alacak olan kişi karar vermeli. Bana 16 yetmediği için 64 aldım, 4k video çeken telefona 16 gb yeter dediğinde göre telefonu sadece almışsın başka bir şey yaptığın yok. :)
  • Vurur yüze ifadesi, 16 gb. yetmez bitanesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınnnn!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xassemer

    Dandik bi telefon alıpta kendinizi avutan sizlersiniz sidik yarışına girmek istemiyorumda konuya mesaj atan arkadaşların mal varlıklarının toplamı belki ailemin mal varlığı kadar etmeyebilir konu bir malın ne kadar edeceği iphone'da bu paraları hak etmiyor ve s6 ile beraber samsung öne geçti benim iphone alma sebebim tamamen tasarımının çok hoşuma gitmesi ayrıca siride çok hoş olmuş yavaş çekimde var tabi bunlar beni çekiyor iphone yoksa samsungtan note 5 den iyi olduğundan değil.
    Zaten 6s 64gb note 5 den ucuza geliyor bana

    Şimdi de cebimizin tasasına düştüler. bizi bizden daha fazla düşünüyor adamlar allah razı olsun

    Kendim kazanıp kendim harcıyorum birader sana mı soracağım. Öyle millete hava atmak için babasına aldıranlardan değiliz çok şükür,iş için ne zaman şişip kasılacağı belli olmayan dandik android telefonları kullanmayı gözümüz kesmiyor valla,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada beğenmeme butonu artık yol mu forumda? Göremediydim de 😳

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yanlış düşünüyorsunuz bence. bir tatile çıktığınızı düşünün her dakka fotoğraf çekiyorsunuz video çekiyorsunuz. siz 2de1 o fotoğraf ve videoları oraya buraya atmakla zaman kaybetmek ister misiniz? bunun farklı çözümleri var otg ile usb olabilir veya bulut hesaplarına atmak olabilir ya da dediğiniz gibi bi hdd alınır iş biter. ama her an bu işler için müsait olunamaz. ne olursa olsun o telefonda en azından 10-20gb yer olması gerekir bence. ben de 16gb 5s kullanıyorum daha önce g2 vardı 16gb içine tam teşekkül uygulama dizip müzik attığım zaman biraz sıkıntı başlıyordu. düşünsenize tatile gideceğim içine de 1-2 film atsam diye içinizden geçiriyorsunuz ama ya film atacaksınız ya da fotoğraf video çekmeyeceksiniz yolda. dediğim gibi çözümü yok değil var ama işin pratiği de var ver 450tl rahat et hep uğraşma hiç.
  • Benim sadece mp3 arşivim 150 gb olduğu için 128 bile yetmiyor... Hele küçük oğlumun saklamak istediğim o kadar çok fotosu videosu var ki... İnternet ücretleri bu kadar yüksek olunca cloud kullanamıyoruz hakkıyla tabii... O yüzden ne kadar sabit hafıza varsa o kadar iyi olur...

    Ama ne şartla olursa olsun azıcık kullanılsa bile akıllı telefon özellikli cihazların 16 gb versiyonları bana çok yetersiz gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerlendirme tamamen kişsel
    dolayısıyla yanlış olmuş haliyle.
  • Bende ya 64 gb ip6 ya da 16 gb 6s alacaktim. 6s 64 gb cidden cok cok pahali biri 2900 digeri 3500 15 folarlik bi hafiza karti farkinicin 600 tl daha fazla vermek de saçma geldi ki bence hicbir telefon o fiyati hak etmiyor. Evet arkadasimizda alirken simdi telinin 64 olmasini ister neden istemesin herkes ister. Benim onceki telefonum nexus 4 du bir kere yukarda depolaman doldu yazdigini hatirlamiyorum.İnsallah 16kullanan arkadaslarda da sıkıntı cikmaz.
    HE 64 gb alsam yinede oyun yuklemezdim cunku telefonumun degerli toplu olmasini seven birisiyim yani orda oyun yuklu kalain bos bos dursun diyemiyorum. Sadece spotify ve muzik listemi genis tutardim he bi de fotograflari ayda 1 pcme aktarmazdim o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dakika 4K çekim 11 GB yer kaplıyor.

    16 GB olanı, sadece ben fazla video çekmem çeksemde 4K çekmem diyenler almalı ki bakınız ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha uzağa işemek varken neden hemen önüne işeisn insanlar
  • Flac müzik dinliyorum. Diğer formattaki parçalar o kadar keyif vermiyor. Sadece Apple Lossles Audio Codec parçalarım 43 gb yer kaplıyor. Siz 16 yeter demişsiniz bana 64 de yetmiyor 128 kullanıyorum. 16 gb alındığında 12 gb yer veriyor zaten. Birşey yüklerken ne silmeliyim diye düşünmeden özgürce hareket etmek isteyen ve cihazın hakkını vererek kullanabilmek isteyenler 64 gb'dan aşağı kullanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece spotify'da 2-3 liste ile 2 küsür gb yer gidiyor. Ki alan yetersizliğinden programlarımın çoğu yüklü değil. Ben alırken 2349₺ idi i6. 6 plus 64 gb almak istiyordum ama bir telefonada ekstra o kadar para vermem dedim. Özetle bu devirde her ne olursa olsun, 16 gb alınmaz. Elimdeki telefon çalışmayı bıraktığında android dünyasına geri dönücem mesela ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.