Şimdi Ara

bostancı'dan Beşiktaş İskelesine nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
17.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bostancı veya kadikoyden beşiktaş iskelesine gidiceğim ama nasıl gidicegimi bilmiyorm ?

bostancıdan besiktaş iskelesine deniz yolundan taşıt varmı yoksa kadikoydenmi var sadece ?

fiyatı nekadardir

bide deniz yolundan gidilicek olan taşıtın adı İDO mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bostancı'dan Beşiktaş İskelesi'ne Ulaşım Kılavuzu

Bostancı'dan Beşiktaş İskelesi'ne ulaşmak için farklı ulaşım seçenekleri mevcuttur.

Feribot: En hızlı ve keyifli seçenek feribottur. Bostancı İskelesi'nden kalkan feribotlarla yaklaşık 30 dakikada Beşiktaş İskelesi'ne ulaşabilirsiniz.

Otobüs: Marmaray C-522 numaralı otobüs ile Bostancı İskelesi'nden Beşiktaş İskelesi'ne yaklaşık 1 saatte ulaşabilirsiniz.

Metrobüs: Bostancı İskelesi'nden metrobüse binerek Zincirlikuyu İstasyonu'nda inip yürüyerek veya minibüsle yaklaşık 10 dakikada Beşiktaş İskelesi'ne ulaşabilirsiniz.

Minibüs: Bostancı İskelesi'nden kalkan Bostancı - Beşiktaş minibüsleri ile yaklaşık 45 dakikada Beşiktaş İskelesi'ne gidebilirsiniz.

Araba: Kendi aracınızla Bostancı'dan Beşiktaş İskelesi'ne ulaşmak yaklaşık 30-45 dakika sürmektedir. Ancak trafik koşullarına bağlı olarak bu süre değişebilir.

Alternatif Güzergahlar:

• Beşiktaş'tan Bostancı'ya ulaşmak için aynı güzergahları ters yönde takip edebilirsiniz.
    • Bostancı'dan Kadıköy'e feribotla geçerek oradan kabataş İskelesi'ne feribotla gidip Beşiktaş'a yürüyerek veya minibüsle ulaşabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza en uygun ulaşım seçeneğini seçerek Bostancı'dan Beşiktaş İskelesi'ne rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kadıköy'den direk Beşiktaş'a giden vapurlar var.1.50 Lira civarı olması lazım.
  • bostancı köprüsünde (minübüs caddesi yakınsa ordan) kadıköy minübüsüne bin kadıköy son durakta in sahil zaten ordan vapur iskeleri var biraz arkalarda beşiktaş vapur iskelesi var ordan vapura bin direk beşiktaş a gidiyor barbaros bulvarının girşinde iskele
  • bostancıdan denız otobuslerı var beşiktaşa giden ama saatlerı sıze uyarmı bılmıom biri sabah 7:40 diğeri aksam 18:10

Bence kadıköyden gitmen daha iyi hemde hesaplı olur.
  • sagolun yanıtlar için kadıkoyden direk besiktas iskelesine gidiceğim .

arkadas beni ''besiktas - Kadikoy'' iskelesinde bekliyeceğini soyledi dogru yerde ınmıs olucam dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

sagolun yanıtlar için kadıkoyden direk besiktas iskelesine gidiceğim .

arkadas beni ''besiktas - Kadikoy'' iskelesinde bekliyeceğini soyledi dogru yerde ınmıs olucam dimi

Doğru yer olacak çünkü başka yer yok (eğer doğru vapura binersen)
  • Bide bir arkadasim her yarım saat de var kadikoyden binersen eger dedi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • henuz gidilemedi umarim bu yuzyilda basaricaz...
  • quote:

Bide bir arkadasim her yarım saat de var kadikoyden binersen eger dedi .

evet her yarım saat de var bende bostancıda oturuyorum hemen hemen her haftasonu kız arkadaşımı babaannesinin yanına götürüyorum emin ol en rahat ve hesaplısı minibüsle kadıköy iskeleden beşiktaş 1.50+1,70=3,2 liraya mal olur sana
  • Hafta ici oldugundan seferleri iptal etmesinler. ?
  • quote:

Hafta ici oldugundan seferleri iptal etmesinler. ?

Amma soru sordun hergün binlerce kişi bu yolla gidiyor gidecekleri yere.Görende bu kampanya gibi birşey sanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmd.exe

quote:

Amma soru sordun hergün binlerce kişi bu yolla gidiyor gidecekleri yere.Görende bu kampanya gibi birşey sanacak

İlk defa kullanacagımdan bu yolu sormak istedim sitesinde gozukmuyor neyse erken gideyim sefer mefer yoksa otobusle giderim :)

otobusle gidersem hangisine bincem ahhahahah

Edit : Saka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 19 Ekim 2009; 22:27:11 >

• quote:

Ne alaka arkadaşım çözemedim sefer falan iptal olmaz savaş çıkmadıgı sürece hava koşulları elverdiği sürece istedigin gün istedigin kadar beşiktaşa gidip gelebilirsin
  • yanlış hatırlamıyorsam 112U zaten kozyatagından carrefour'un ordan kalkıyor bide bostancı ptt den kalkıyor sorarsın çift bilet geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanwon

quote:

Ne alaka arkadaşım çözemedim sefer falan iptal olmaz savaş çıkmadıgı sürece hava koşulları elverdiği sürece istedigin gün istedigin kadar beşiktaşa gidip gelebilirsin

Eyw sagolasın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: kaptanwon

quote:

Eyw sagolasın .

gidebildin mi

Manyak herif

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.