Şimdi Ara

Bostancı Adalar vapur saatleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mavimarmara.net/listele_bostanci.asp
    http://www.sehirhatlari.com.tr/11_yaz_bost_adalar-content-m-26-41.html

İki farklı tablo buldum, ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• konuyla alakası yok fakat bildiğinizi varsayarak soruyorum. 2 kişi gidilse günü birlik. ne kadara mal olur bu gezi yaklaşık?
  • Tamamen beklentinize bağlı. Dışarda içerim, çay bahçesinde saatler geçiririm diyosanız 40 yetebilir.

Güzel bi kahvaltı yapatım, faytona binerim, içkili güzel mekanda yemeğimi yerim derseniz 120 yetmeyebilir.

Anlatabilmiştirim umarım.
  • o zaman şöyle diyim:

güzel bi kahvaltı
    fayton
    bisiklet
    içkisiz bir yerde hoş bir akşam yemeği.

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

o zaman şöyle diyim:

güzel bi kahvaltı
    fayton
    bisiklet

:D Çok çok fazla güvenme bana ama muhtemelen 2 kişi toplam çok yemek yenmezse 100ü bulur rahat. bisiklet ve kahvaltı kişi başına 15 gibi bişey olur ama fayton çok para hocam. büyük tur 60 lira. kısa kesersen 20 falan de ona. kahvaltı+fayton+bsiklet=50 yemek de tabiki ortalama hoş yemek (çok yabancıyım hoş yemeklere, öğrenciyim de) kişi başı 30 bulur. helalinden 120yi gözden çıkarmanız gerek kısaca

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

Orijinalden alıntı: trk.

o zaman şöyle diyim:

güzel bi kahvaltı
    fayton
    bisiklet

:D Çok çok fazla güvenme bana ama muhtemelen 2 kişi toplam çok yemek yenmezse 100ü bulur rahat. bisiklet ve kahvaltı kişi başına 15 gibi bişey olur ama fayton çok para hocam. büyük tur 60 lira. kısa kesersen 20 falan de ona. kahvaltı+fayton+bsiklet=50 yemek de tabiki ortalama hoş yemek (çok yabancıyım hoş yemeklere, öğrenciyim de) kişi başı 30 bulur. helalinden 120yi gözden çıkarmanız gerek kısaca

eyvallah.

up.

• kişi başı 200 kağıdı gözden çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.