Şimdi Ara

BOSTA DURAN BILGISAYARI NASIL DEGERLENDIRSEM? ##^12dikkatcekicisekiller634#4534@^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosta duran eski bir Alienware'im var ve kendimi tatmin edecek bir yolda sonsuzluga adamak istiyorum PC'yi ama ne yapsam bilemedim, yaratici fikirleriniz lazim.

Normalde Metin2 oynamiyorum ama aklimda 7-8 tane Metin2 hesabi acip bota koymak var gunde 22 saat falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 2 Şubat 2019; 6:0:18 >

• Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben eski bilgisayarımı 3. yedek hafıza olarak kullanıyorum.Harici hard disk e bir şey olursa, ne olur ne olmaz diye 3. olarak yedekledim.Sonuçta kaç senelik birikim var.Bir anda durduk yere hepsinin çöpe gitmesini kim ister.Çoğu dosyayı yeni bilgisayarımda fazlalık yapmasın diye eski bilgisayarımda tutuyorum.

Bir de ben harici hard disklerin bir süre sonra yandığını çok duydum.Eski bilgileri de geri getirmek içinde bayağı para ödeniyormuş.Onların da geri geleceği meçhul.Durduk yere neden vereyim 800 lira 1000 lira
  • Özellikleri nedir? alabilirim belki. (:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pleksiden akvaryum yap içini sıvı parafin ile doldur neon falan akvaryum içinde çalışan pc yap.
  • sal bana hocam değerlendirirm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload hızınız iyiyse kendi bulutunuzu kurabilirsiniz.
    Örnek
    http://blog.huseyincandan.com/2017/07/04/kendi-bulut-deponuzu-olusturun/

IP kamera alıp Bandicam gibi yazılımlarla görüntüyü kaydedebilirsiniz.

Hatta her ikisini yapıp videoları parça parça bulut depolamasına kaydetmeye ayarlayıp, dışarıdayken istediğiniz parçayı izleyebilirsiniz. Aslında bunun için kayıt cihazları var, canlı izleme de var fakat pc’yi değerlendirmek için bunlar geldi aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 2 Şubat 2019; 20:5:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun oynayabilirsin. Media Stream yapabilirsin, Kendi bulut sunucunu kurabilirsin,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.