babacım elına saglık cok saol.. ben bı sey soracam bu bossların bı saatı varmı yoqsa bellı aralıktakı saatlerdemı cıkıo yanı bı kere cıktımı 10 saat sorna bı daha ona goremı yoqsa her gun aynı mesela 10,30 1,30 15,30 gıbı ole saatlerdemı cıkıo ?
rica ederim.. güle güle kullan... Bosslar bir kez çıktıktan sonra ortalama 5 saat sonra çıkıyorlar... tabi bu kesin bir saat değil... bazen 4 saatte bazen de 6 saatte çıkabiliyorlar... genel olarak 5 saatte 1...
tebrikler kowboy uruchi onlarca kez çıktı tarimbasin yazısının üstünde arıyodum hep sadece 1 kez bulabildim bundan sonra diğer yerlere de bakacağım tebrikler
evet roc diye bi yaratık var lvl 90 ama yanlızca kore serverında çünkü kore serverında orta asyada açık taklamakanın yannda oradaki bütün yaratıklar lvl 70 üssü buda bütün oyun haritası
buda yeni bölümün canavarları
tabi bizde açık değil buralar
Saol valla çok ii resimler
arklar bu lord yarkan kim vidyosu yayınlanmıştı???
quote:
Orjinalden alıntı: SSlyvanaSS
yaw harita ya gerek yok ben bildiklerimi söliim Tiger Girl:(Lvl:20)Tiger Mountain'de çıkıyor. Ureuchi:(Lvl:40)Tarim Basin'de çıkıyor. İsyutaru:(Lvl:60)Karakoram'da çıkıyor. ve Lord Yarkan:(Lvl:80)Şu haritada Hotan'ın hemen üstünde ki gri yerler var.Orada Niya Remains diye bi yer var.Orada oyunun en piskopat yaratıkları olan niya lar var.Hepsi 70 üstü.İşte Lord Yarkan'da onların boss'u çok arada sırada ve büyük ihtimal gece vakitlerinde çıkıo ve çoook güçlü.Niya'ların başkanı gibi bişey işte. Zaten Lord Yarkan'la aynı level de olan tek bi yaratık var o da Niya General.Niya General'inde level i 80 ama tabi ki de Lord Yarkan daha güçlü çünkü hem boss hemde canı daha fazla neyse böle yani anlayacağın Ama bi de Roc diye bi yaratık varmış öyle diyolar level 90 mış oyunun en güçlü yaratığıymış ama boss değilmiş fakat Lord Yarkan'dan da güçlüymüş..Öyle diolar ama ben fazla inanmıorum neyse bu kadar yani
Arkadaşım sağol cewap için ama bu tiger mountain nerde m ye bastığımda mapda tiger mountayin die biyer gözükmüo Konuyu açan arkadşıma da teşekkür ediyorum oda çalışmış sonuçta ama link bozuk yada bende açılmıo Service Unavailable die bi hata werio
link ölü...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme