Şimdi Ara

BOSS RESİMLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• volkanic rock pls
  • birazda siz koyun ama
  • hadi ama tek bizdemi var boss rsimleri azçıkta siz araştırında lkoyun
  • bi ekleme yapıım harpy queen den rogue earling, derunun bosu ( adını hatırlamıyorum ) içinden pot çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Summer_715 -- 19 Mart 2006; 17:02:00 >
  • abiler ii güzel resileri koymuşsunuz ne düştünü demişsinizde lvl lerinide yasanıza yavv
  • Bu Ne Lem Kekurikukekurakarakikiri :))) gerçek adı kekurikekukaka 2 kere yakaladım 1inde lagdan kutu açılmadı Diğerinde ise kekuri_ring çıktı Bi kaç defa atilla yakaladım ama ksye kurban gittim
  • Bu Ne Lem Kekurikukekurakarakikiri :))) gerçek adı kekurikekukaka 2 kere yakaladım 1inde lagdan kutu açılmadı Diğerinde ise kekuri_ring çıktı Bi kaç defa atilla yakaladım ama ksye kurban gittim
  • slm mehmet alp çanakkaleliyim abi sende lwl 51 üstü mage ama areste we karus warsa werebilir misin
  • beyler bu hyde nerde çıkıo elmoradda ?
  • bende bir kere yakaladım man bitti (mageyim)
  • ii yazmışsınızda artık coin çikio bosslardan gm kutusunu doldurmayı unutuo bossların, tek hyde kestim boş çikti clanca samma ve talos kestik yine boş çikti bi arkın clanı troll king kesti boş çikti ha bide harpy quenn kestiler warrior earring çikti yani boss işi yalan oldu artık en kötüsüde t...şk lı bossları kesip talos gibi içi boş çikmasi adama feci koyuyo
  • ya beyler bu antares nerde çıkıyo lufer de?
    daha hiç görmedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deli___CeLLaD

volkanic rock pls

eklicem ama nasıl koycaımı bilmiom
  • BERKANT O HQ FOTOSU ÇOK HOŞ...... ÖZELLİKLE KENARDA BEN GÖZÜKÜOKEN VE O BOSS'U SİZE BEN SÖYLEMİŞKEN..............
  • abi dün akşam iki kekury ring düşürdüm nasıl derseniz d2 ye gittim orada bi tane çıkardım oradan d3 e geçtim bide orada çıkardım
  • evet beyler başka resim yoq mu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.