boss keserken 7 hell breaker mı kullanılmalı 7 raptor mu? bildiğinz gibi 7 hb 169 ap 140 flame damage var 7 raptor 175 ap 70 poison var
pk yaparken 7 hb yi kullanıyorum ancak boss keserken hangisini kullanayım? hb nin flmae damagei bosslarada etki ediyor mu? yoksa 175 ap olan raptorumu kullanmalıyım?
Canavarlarda Resistler Genelde Fazla Olur Sen Raptor İle Bi Dmg'a Bak Ardından Hb İle Bak Anlarsin canavardan canavara değişir diye biliyorum resistler
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_52
Canavarlarda Resistler Genelde Fazla Olur Sen Raptor İle Bi Dmg'a Bak Ardından Hb İle Bak Anlarsin canavardan canavara değişir diye biliyorum resistler
acaba canavarların resistlerini gösteren bi site var mıdır? mesela ati flame atıyor onun flame resisti çok gibi bi yorum yapabilir miyiz?
koworld de war sanırsam info bölümüne bakarsan bulabilirsin
Bence çok aşırı farketmez sonuçta 8 ap fark ancak hb nın avantajı biraz daha seri vurması eğer bos u kesebilecek lwl deysen birbirine yakın ap li silahlar çok aşırı farklar oluşturmaz..
ben olsam raptor u kullanırdım boss keserken cunku hem ap farkı var hem daha ıyı bence
+7 Raptor , +7 Hell Breaker 'dan daha iyi derken...?
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
ben olsam raptor u kullanırdım boss keserken cunku hem ap farkı var hem daha ıyı bence
quote:
Orjinalden alıntı: Punisher
+7 Raptor , +7 Hell Breaker 'dan daha iyi derken...?
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
pkda hb nin üstüne tanımam
konu yine hb mi raptor mu ya döndü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme