Şimdi Ara

boss bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2- Butun Serverlarin 2'inci Serverlarinda Cz mevcut...

Bowlda BOSS kesmenin kucuk ve guzel bir yontemini Anlatacagim ..

1- Runar Kapisina Gidiyoruz . Telefonunuzun veya Saatinizin Kronometre sini Acin Start icin hazir Tutun Elinizde ...
    RUNAR GATE OPEN Yazisini Yukarda Gördugunuz Anda Kronometreyi Calistirin. ister Sava$a girin isterseniz Girmeyin....

2- Sava$lar Tam 2 Saat surmektedir.
    - Kronometreniz Tam 1 Saat 30 Dakikayi Gösterdiginde. Sava$taysaniz. Sava$tan cikin. 2 inci Server a Geçin.. ve Cz ye Gidin ...

3- Artik 2 inci Serverin Cz sindesiniz .. ve Bowl a gidin... ve Bowl da javanna lycaon lupus veya herhangi bir bosun Dogdugu yerde Charinizi Birakin / save Yapip /Exit .....

4- Cikan Pencerede Select Character Secenegini Secin ... ve Sizin Adaminiz Ekrana geldiginde BACK yapip Server listesini Goreceksiniz....

5- BURASI önemli : SAKIN START a basmayin ... 1 inci Server i Secin .... ve Starta basin ... 1 inci Server a gireceksiniz ....

6- Sizin Characteriniz Ekranda size El Sallayacak :) Sakin Starta basmayin ..

7- Kronometrenizi Kontrol Edin ... Tam 2 Saat doldugunda yani Kronometreniz 2:00 i gosterdigi Zaman Starta basacaksiniz. ve

1 inci Server'in BOWL unda Dogacaksiniz. Gozunuze KEstirdiginiz Bosu kesin :)

ALINTIDIR SenS ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR BEN DE GÜNDEME GETİRDİM ...

• deneyelim bakalım
  • İTEMLERİ FULLİYEYİM DENERİM
  • ben bunu bı yerden bılıyorum SenS arkadasımızda solemıstı sanırsam ama emege saygı
  • Bir deniyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

ben bunu bı yerden bılıyorum SenS arkadasımızda solemıstı sanırsam ama emege saygı

dedim ya alıntıdır die okuyun da söleyin..
  • bu olmuyor kaç kere kaç kere denedim yine olmadı daha önceden
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

bu olmuyor kaç kere kaç kere denedim yine olmadı daha önceden

kanka ben denedim bi kere lesath bide lobo gördüm...........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.