Şimdi Ara

Boss avcısı maNgaReturned ile boss maceraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek amacım chitin shield drop almak. Bu her ne kadar imkansızda görünse her boss kesişimde tek düşündüğüm şey Chitin shield oluyor. İnşallah bir gün sahip olucam bu iteme. Bu konuyu albüm,hatıra olması için açıyorum sizinle kestiğim bosslardan aldığım dropları paylaşıcam

Resimleri boss adı yazıp altına sıralıcam. Yeni yeni ksc aldığım için pek yok ama zamanla birikir

Isiloon:

1. Kutu alış :

Burda belt çıkınca şok geçirdim resmen elim ayağım titredi kutuyu ben aldığım için arkadaş belti bana verdi zaten öylesine gelmişti yanıma

2. Kutu alış :

Kutuyu görünce kalbim küt küt atmaya başladı bir an "Eyvah kutuyu açamıyorum herkes başına yığıldı belki Iron neck çıktı of offf" derken son anda kutuyu açtım ve karşımdaki manzara ile yıkıldım

Harpy Queen:
    1. Kutu alış:

Görüldüğü üzere tam bir fiyasko oldu Envy arkadan vurunca yattım kalkmayıp kutu bekledim ama uzağa çektikleri için kutu açılmadı belki bir Re falan çıkabilirdi ama yalan oldu. Aklım kaldı o kutuda ne düştü diye

Samma :
    1. Kutu alış:

Sammadan çıkabilecek en iyi itemlerden biri sanırım. 200m civarı bir fiyata sattım.

2. Kutu alış:
    Büyük umutlarla açtım kutuyu fakat tam bir fiyasko oldu

Dragon Tooth:
    Her ne kadar iyi drop vermesede oda bir boss sonuçta

Res sonrası hemen dark stone koştum belki Shaula veya Deruvish Founder vardır diye ama yoktu. Bozuk bir moralle Troll Captain slotuna doğru giderken yolda gördüm ve kestim zaten bir bekletim yoktu sonuç tahmin ettiğim gibi oldu Ne drop verdiği hakkında da pek bilgim yok zaten Ardından Harpy Queen gördüm ama gördüğümde çoktan hp yarılanmıştı haliyle kutuyu kesen partyden alamadım

Gece saat 2 veya 3 civarı yapılan boss eventte parayı kırdım. Yaklaşık 10-12gb civarı para çıkarttım İşte resimler:

Öncelikle burdaki dukeleri temizledim fakat drop alamayınca kötü bir moralle başladı boss event.

Ardından bir sürü lobo görünce aç gibi saldırıp onları kestim. İnventory ağzına kadar Lobo Pendant doldu bir 500m çıkmıştı ordan moral tavan yaptı
    İşte o kadar lobodan sonra inventory'nin hali (5x Lobo Pendant 1x Lobo Hammer)

Aleenia ile biraz muhabbet etmeyide unutmadım tabi :P

Çıkan lobo hammer'ın son halide bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 30 Kasım 2010; 19:03:04 >

• Güzel bir konu olacak gibi.
    I.B. için oyundaki en düzgün insan bile DBP yaparken,partydeki kişinin I.B.'yi size vermesi gerçekten takdir edilesi...

Umarım Chitin Shield drobuna da ulaşırsınız.
  • Sansliymisin :) Bizim serverda Boss event oldugunda sadece alttan yazi geciyor moradona gidiyorum yada cz ye bi bakiyorumki bizimkiler silmis supurmus :D Ayni misal KILL GM event da lunara girdik ben daha party ararken adamlar GM i kesmis geldi. 3dk icinde herif gitti :D
  • Çok şanslısın

Hayırlı olsun
  • benimde 11 glass belt 2 iron belt 1 ske belt 2 de in :) düşürmüşlüğüm var. 1 yıl hemen hemen tüm bossları kestiğim halde, in ler 1 haftada 2 tane düştü. elemental necklace görünce kalp krizi geçirirken nihayet in ide görmüştüm.
    magem vardı ve dropladığıma en sevindiğim itemlerden birisi secret silver earringti. 5-6 tane düşmüştü. birisini +1 yapabilmiştim.
    bir eventta magemle tek başıma isilondan kutu almıştım, kimsenin fark etmediği isilonu ignitionla kuru kuruya baya yormuşum demekki, kutu bana geldi. kutuyu gördüm, kalabalık başka yere koştu, kutunun tam üzerinde bir warrior vardı :) açamadım.
    bu oyundaki haksızlıklara en çok tepki gösterecek insanlardan birisiyim, bu kadar emek heba oldu.
  • Isilonda location hackmi kullandin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Isilonda location hackmi kullandin :D

yok hiç hile yapmadım bu oyunda. klanım vardı 14 kişilik. server her sabah 7 de resetleniyordu. ilk çıkanları kesiyorduk sonra ki 3 spawn da bizim oluyordu :)
    klanda herkesin kendisi değilse bile yan charlarından birisi 55+ lvl rogue ve 45+ lvl priest idi. böyle yaptırmıştım.
    düzenli olarak 3 kişi sürekli serverlarda boss bakıyordu. gece gündüz :) sadece AC ile buffsuz tk kesebilecek bir warrior yapmıştım, bu iş için. klanda herkes şifresini biliyordu. diyelim o boss gezen arkadaşlar boss buldu klandan hemen c2 golemde HQ yazıyordu, diğer biri warriorla giriyordu, yanına ışınlanıyordu, sonra bossu bulan priestle girip warriora ışınlanıyordu.
    ben eve geldiğimde kardeşimi gördüm bi gün tek başına Talos keserken, iki pc yanyana, biriyle warrior biriyle priest kendisi kesiyordu, kendisi healliyordu.
    çıkan itemleri pazarda ticaret için kullanıyordum. ben hep pazardaydım. klanda ytl gibi bir kaygı yoktu, pk ya sadece akşamları gidiyorduk, itemleride kime ne lazımsa ona kullanıyorduk. 3 tane Chitin shieldimiz vardı. herkes kullanırdı. öncelikle priestlere harcanırdı para.
    bu yolla her zaman scmiz olmuştur oyunda scsiz pk yapmazdık.
    yani bu oyunu sadece pk olarak görmeyen bir ekiptik. herşeyiyle oynuyorduk.
    mesela sonradan bp daha fazla vurduğu için bp ye kestirmeye başladık bossları.
    klanından görev kalkanıyla gezen bir prieste bir gün trade atıp, ep+3 vermek veya iron necklace vermek, glass belt vermek, çok keyifli bir duygu.

mesela serverda toplam 5 tane lycaon 8 varken arkadaşlarım bana kendi itemlerini verip alarak bir lycaon staff 8 hediye etmişlerdi.
    belki reel hayatta kimseye 2-3 bin lira verip güvenilirmi deneme şansızın olmaz ama, o arkadaşlarımın hepsi o ortamda bile güvenilir olduklarını kanıtlamışlardır ( bir ncs ile bidaha göremeyeceğiniz bir ortam çünkü) ve benim ebedi dostum olmuşlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 15 Ekim 2010; 11:33:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Çok şanslısın

Hayırlı olsun

Dün çok şanssızdım ya Birde TK kutu almıştım boss eventte onun resmini çekmeyi unutmuşum gerçi ondan da drop alamadım o ayrı
  • alışın kuvvetliymiş :P

şaka şaka hehe

umarım istediğin kalkana sahip olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

alışın kuvvetliymiş :P

şaka şaka hehe

umarım istediğin kalkana sahip olursun

İnşallah Rüyalarıma girer oldu artık şu Chitin Shield
  • Yeni boss

Dragon Tooth:
    Her ne kadar iyi drop vermesede oda bir boss sonuçta

Res sonrası hemen dark stone koştum belki Shaula veya Deruvish Founder vardır diye ama yoktu. Bozuk bir moralle Troll Captain slotuna doğru giderken yolda gördüm ve kestim zaten bir bekletim yoktu sonuç tahmin ettiğim gibi oldu Ne drop verdiği hakkında da pek bilgim yok zaten Ardından Harpy Queen gördüm ama gördüğümde çoktan hp yarılanmıştı haliyle kutuyu kesen partyden alamadım

• Gece saat 2 veya 3 civarı yapılan boss eventte parayı kırdım. Yaklaşık 10-12gb civarı para çıkarttım İşte resimler:

Öncelikle burdaki dukeleri temizledim fakat drop alamayınca kötü bir moralle başladı boss event.

Ardından bir sürü lobo görünce aç gibi saldırıp onları kestim. İnventory ağzına kadar Lobo Pendant doldu bir 500m çıkmıştı ordan moral tavan yaptı
    İşte o kadar lobodan sonra inventory'nin hali (5x Lobo Pendant 1x Lobo Hammer)

Aleenia ile biraz muhabbet etmeyide unutmadım tabi :P

Çıkan lobo hammer'ın son halide bu

• seni şanslı hergele
  • Vay Aleenia ile sohbet ss var
  • 5 lobo pendant neresindne baksan 600m h.o
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

5 lobo pendant neresindne baksan 600m h.o

Tabi birde lobo hammer var +6 yaptım oda bir 500m

@Cgynux
    Çaktırma yakında yengeniz olacak o sizin

Aleenia'nın resmi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 17 Kasım 2010; 3:37:02 >

• Aleenia gibi gm ler lazım

Edit:Baya sanslıymıssın h.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 20 Kasım 2010; 11:40:55 >
  • vayy hoş hatunmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

Aleenia gibi gm ler lazım

Edit:Baya sanslıymıssın h.o

Sorma yav böyle Gm olsun can kurban ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

5 lobo pendant neresindne baksan 600m h.o

Tabi birde lobo hammer var +6 yaptım oda bir 500m

@Cgynux
    Çaktırma yakında yengeniz olacak o sizin

Aleenia'nın resmi:

aloooo yengenin resmini nası koyarsın foruma benim birlikte o konserden bu konsere gidicez hel yeee altıyüzaltmısaltı

saka maka bitiyorum su hatuna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.