Şimdi Ara

Bosna Hersek'e gitmeyi planlıyorum nedeni içerde (Yeni SS'LER geldi) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
7
Favori
13.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zen Man

quote:

Orijinalden alıntı: Noisecore

quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Aynı ortamlar burada da var. Hem bütün kızlar çok güzel olacak değil . Bazı ülkelerde Türkiye çok güzel diye konular açılıyordur bu kadar büyük bir ülkede durum buysa orada en fazla ne olabilir ki ? Amma abarttınız.

Giderseniz benide çağırın çok ciddiyim.

ufak bi araştırma yaptım dediğinde haklısın aslında.

http://youngadventuress.com/2013/02/turkey-travel-women-alone.html
    http://the-shooting-star.com/2012/06/20/im-going-to-turkey/

kurs falan ayarlarsanız beraber gideriz beyler. boşnak arkadaş

Dediklerimi kanıtladığın için teşekkürler ... Vallaha ben gitmekte çok ciddiyim ekonomik yönden iyise bu sene üniversite okumaya buradan bi kaç kişiyle giderim . Buradan ilan veriyorum.

Beraber gidelim açık liseye gidiyorum bu sene bitirirsem neden olmasın.

Tyler Durden
  • Dördüncü fotoğraftakinin çok fena gideri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozanözgür

quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Bosna Hersek'i bilmem ama Arnavut bi ablayla çekildiğim fotoğraf:
    Vurmayın beyler

[simage]...[/simage]

Forumun yaş ortalamasının kanıtı iki küçük çocuk

Yaşım 17 ilkokullu değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 16 Haziran 2013; 13:04:41 >
  • ben orada 7 ay yaşadım ve arkadaşlarımdan bazıları kızlar tarafından taciz edildiğini anlatıyordu.tramwayda bakıp gülüşmek bize artık normal gelmişti ama ben odun olduğumdan orada da bulamadım.o kadar güzel kızlarda bu kadar az ego şaşılacak iş gerçekten.

bizim avantajlarımız: i am from istanbul deyince hepsi sevinir,sarı ve zayıf erkeklerden bıkmışlar biz biraz farklı geliyoruz
    eksilerimiz: türkiyeye ayak uyduramayabilirler,çok süslüler,kıskanç biriyseniz işiniz çok zor :)

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

ben orada 7 ay yaşadım ve arkadaşlarımdan bazıları kızlar tarafından taciz edildiğini anlatıyordu.tramwayda bakıp gülüşmek bize artık normal gelmişti ama ben odun olduğumdan orada da bulamadım.o kadar güzel kızlarda bu kadar az ego şaşılacak iş gerçekten.

bizim avantajlarımız: i am from istanbul deyince hepsi sevinir,sarı ve zayıf erkeklerden bıkmışlar biz biraz farklı geliyoruz
    eksilerimiz: türkiyeye ayak uyduramayabilirler,çok süslüler,kıskanç biriyseniz işiniz çok zor :)

Peki boşnakça biliyor musun hocam? Oraya gitmek için illa boşnakça bilmek şart mı? İnsanlarla iletişim kurmak adına.

Tyler Durden
  • Açlık Sanatçısı kullanıcısına yanıt
    Kitaplar pek bildiğim yok ama FONO yayınlarının bir kitabı olması lazım araştırırsan iyi olur, kulak dolgunluğun varsa burada 6 ay yaşayıp bir kursa gidersen, nadirde olsa kurslar, biraz azimle artık kelimeleri sen öğreneceksin. 6-12 ayda iyi kötü rahat konuşabilirsin diye düşünüyorum ama bu tabi benim görüşüm. dil yeteneği, azme bağlı herşey, 6 ayda da çok şey değişebilir.

Bir de şöyle bir not geçeyim, gecenin ikisinde yoldan geçene selam ver, (kız, erkek fark etmez) tanımasa bile rahatlıkla selam alırsın insanlar da korku, ego, kompleks bunlar yok denecek kadar azdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: Açlık Sanatçısı

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

ben orada 7 ay yaşadım ve arkadaşlarımdan bazıları kızlar tarafından taciz edildiğini anlatıyordu.tramwayda bakıp gülüşmek bize artık normal gelmişti ama ben odun olduğumdan orada da bulamadım.o kadar güzel kızlarda bu kadar az ego şaşılacak iş gerçekten.

Peki boşnakça biliyor musun hocam? Oraya gitmek için illa boşnakça bilmek şart mı? İnsanlarla iletişim kurmak adına.

boşnakça bilmiyorum sadece her zaman kullanılan kalıpları biliyorum.
    ordakiler ingilizce biliyor.bazıları Türkçede biliyor.mesela bisiklet kiralamak istedik gittik adama adam Türkçe konuşuyor su gibi.Bir gün bilgisayarlara bakıyordum bir tane kendi halinde eleman geldi başladı konuşmaya bende no bosnian Turkish Turkish dedim çocuk ingilizce konuşmaya başladı ben şok olmuştum tabi.
  • Bosna Hersek'e gitmiş bir Boşnak olarak söylüyorum bu resimdeki kızlar hiçbir şey. Eğer biraz tipiniz ve ağzınız varsa bunlardan çok daha güzelleri var. Türkiye'de sürekli elimle çıkan biri olarak Bosna'ya 2 haftalık tatile gidince gittiğim gün bir kız arkadaşım oldu.

Orijinalden alıntı: krstarica

Kitaplar pek bildiğim yok ama FONO yayınlarının bir kitabı olması lazım araştırırsan iyi olur, kulak dolgunluğun varsa burada 6 ay yaşayıp bir kursa gidersen, nadirde olsa kurslar, biraz azimle artık kelimeleri sen öğreneceksin. 6-12 ayda iyi kötü rahat konuşabilirsin diye düşünüyorum ama bu tabi benim görüşüm. dil yeteneği, azme bağlı herşey, 6 ayda da çok şey değişebilir.

Bir de şöyle bir not geçeyim, gecenin ikisinde yoldan geçene selam ver, (kız, erkek fark etmez) tanımasa bile rahatlıkla selam alırsın insanlar da korku, ego, kompleks bunlar yok denecek kadar azdır.

Hocam iştahımı kabartıyorsun. Üniversite için gelebilirim hem kurslarda var diyorsun. Azmederek öğrenirim 1 senede. Acayip istiyorum oraya gelmeyi. Birde şu yarışmanın birincisi çocuk acayip yakışıklı. Tanıdığım kızlara gösterdim onlarda gelmek istiyor.

Tyler Durden
  • Ne zaman gidiyoruz beyler?
    | 24 | Boys Over Flowers | Breaking Bad | City Hunter | Death Note| Dexter | Game Of Thrones | Hannibal | Heroes | Kyle XY| Lie To Me | | Lost | Lost Girl | Merlin | Personal Taste | Prison Break | Person Of Interest | Spartacus | Supernatural | The Lost Room| | The Mentalist | The Vampire Diaries |
  • beyler biz gidemiyoruz, bari daha fazla ss le destekleyin de 2 sevap kazanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 16 Haziran 2013; 13:36:58 >

• atla gidelim

Orijinalden alıntı: mcardle

beyler biz gidemiyoruz, bari daha fazla ss le destekleyin de 2 sevap kazanın

Ekledim hocam sizi kırar mıyım hiç

Tyler Durden
  • Açlık Sanatçısı kullanıcısına yanıt
    Evet, Denijal yetenekli bir çocuk, zaten albüm çıkardı burada meşhur oldu baya. Kurslar var, buraya sıfır gelmek zor olur size diyim, yani bir temel yapmanız lazım. Kendinizce kelimeleri, kalıpları, grameri biraz öğrenmeniz lazım yoksa çok büyük sıkıntı çıkar. Gençler hariç o da her genç değil, Türkiye'ye benzer bir durum var İngilizce bilmezler, markette bile alışveriş yapamazsınız, boşnakça/Sırpça/Hırvatça/Karadağca/Makedonca bilmiyorsanız.

Orijinalden alıntı: X-Slim

Ayiptir sormasi hocam sen ne yapiyorsun orada ?

Üniversite eğitimi

Orijinalden alıntı: krstarica

Evet, Denijal yetenekli bir çocuk, zaten albüm çıkardı burada meşhur oldu baya. Kurslar var, buraya sıfır gelmek zor olur size diyim, yani bir temel yapmanız lazım. Kendinizce kelimeleri, kalıpları, grameri biraz öğrenmeniz lazım yoksa çok büyük sıkıntı çıkar. Gençler hariç o da her genç değil, Türkiye'ye benzer bir durum var İngilizce bilmezler, markette bile alışveriş yapamazsınız, boşnakça/Sırpça/Hırvatça/Karadağca/Makedonca bilmiyorsanız.

Denial'in albümünü nerden indirebilirim? Pm den link atar mısınız? Ayrıca kalıpları falan nereden öğrenebilirim?

Tyler Durden
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Biz daha türkçeyi zor konusuyoruz ingilizce eğitimi aliyoruz sen çok şanslısın hocam valla
    http://forum.donanimhaber.com/m_61499342/f_//tm.htm#61505132

Denijal'ın albümü yokmuş galiba ama Miligram grubuyla falan çok şarkısı var, Youtube'dan bakabilirsin. Pek dinlemediğim için çocuğun şarkılarını bilemiyorum.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.