Şimdi Ara

Boşluktayım. Hiç bir şeyden doğru düzgün zevk almıyorum, amacım yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler öncelikle arkadaşlar.. Yaklaşık 4-5 aydan beri kendimi boşlukta hissediyorum. Mastürbasyon, müzik, uyku vb şeyler dışında hiç bir şey doğru düzgün zevk almıyorum. Gün boyunca geçmişi ve geçmişte yaptıklarımı düşünüyorum. İleriyi düşündüğüm zaman ise ileride severek yapabileceğim bir meslek pek göremiyorum. Meslek olarak çevirmenlik ya da bilgisayarla ilgili bir meslek düşünüyorum fakat bunlardan birini olduğumu düşündüğüm zaman o işi severek yapamayacağımı görüyorum. Eskiden bu ikisini çok severdim. Bilgisayar oyunları, programlar, format atmak filan çok zevkli gelirdi fakat artık düşünmesi bile sıkıcı geliyor bana. Yabancı dil olarak ise eskiden yeni kelimeler ve cümleler öğrenmeyi severdim şimdi ise anlamını bilmediğim bir kelimenin anlamını araştırmak ve öğrenmek bildiğiniz işkence geliyor bana. Yaşım 17. Meslek lisesi l3 öğrencisiyim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 7 Kasım 2013; 1:26:59 >

• önüne adam akıllı bir hedef koyup onun için çaba ortaya koy mesela iyi bir üniversitenin güzel bir mühendisliğini kazanıp mesleğinde saygı değer birisi olmak gibi boşlukta olmak meselesi için de .. halimize ve sağlığımıza her zaman şükretmek ve kıymetini bilmek lazım .. arkadaşlarınla daha fazla zaman geçir .. dinine daha fazla yönel
  • Arada bana da olmuyor değil... Düşünüyorsun, düşünüyorsun, düşünüyorsun. Yok arkadaş yok, bir sabah kalkıyorum ölmek istiyorum, bir sabah kalkıyorum çok mutluyum. Değişik bir şey yani. Meslek olayı da apayrı bir dünya zaten kimse yaptığı meslekten memnun değil, herkes bir şeyden şikayet ediyor, her meslekte şikayet eden insan bulabilirsin. Oyun konusu benimde dikkatimi çekti gerçekten. Adama bakıyorsun 30 yaşına gelmiş hala oyun hastası, ama ben 5dk oynayınca bir oyunu sıkılıyorum artık...
  • Üniversiteyi kazanayım rahatım diyordum şimdi ise para sıkıntısı baş göstermeye başladı.Part time çalışayım diyorum doğru düzgün iş yok.Ailemden para istemiyorum zaten okulum yakın,çok gerekmediği sürece para istemiyorum.Ama bu aralar en büyük sıkıntım para.Her sabah bu yüzden mutsuz uyanıyorum şimdi biri beni öldürse ona hakkımı helal ederim
  • Ben de senin gibiyim. Özel mesaj atarsan konuşabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatınızın baharında ölmüşsünüz silkelenin biraz
    keşke sizin yaşınızda olsam tekrar askere gitmeye bile razı olurum
  • Kötü bir olay yaşa geçer , yada dogada tek başına kampa git 1 ay çadırda yaşa yaşam mücadelesi ver , herşey kafada biter .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin gibiyim kanka zaten biliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewmez

hayatınızın baharında ölmüşsünüz silkelenin biraz
    keşke sizin yaşınızda olsam tekrar askere gitmeye bile razı olurum

Nasıl? Ayrıca bana göre silkenemsem nolur? Çevrem, okul, aile ve daha niceleri hayal ettiğin gibi olmadıktan sonra..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.