Şimdi Ara

BOSH KOMBİ YOĞUŞAMLI NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben teras ev aldım hayırlısı ile Allah olmayanlara daha iisini nasib etsin.
    teras evim 140 m2
    ve bayramın 3 günü takılacak kombim bosch marka modeli ise B1 RDC 2841 H 28 KW YOĞUŞMALI sizin engin bilgilerinize dayanarak soruyorum bu modeli tavsiye edermisiniz ve petek olarak toplam yanlış olmasın 10.... mtre gidicek lütfen acil bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum .
    yardım edenden de etmeyendende Allah razı olsun ..

• Arkadaşım bence bosch iyi bir kombidir gönlünü rahat tut zaten takacak olan firma petek metrajının yeterli olup olmadığını size söyler. yoğuşmalı kombi den pek bilgim yok ama daha tasarruflu yaktığı kesin olmasa yaygınlaşmazdı . hayırlı olsun güle güle kullanın. Bayramınız mübarek olsun tüm arkadaşlarla birlikte.
  • bosch kombi bir nevi ECA kombiye benziyor ama birbirlerinden fark var söylim ayrıca güzel ve iyi bir kombidir ECA confeo premix 24 kw YOĞUŞMALI KOMBİ alabilirsiniz 109 a kadar varan verimleri ve yakıttan %30 a kadar varan tasarufflu deniyor ama kombi ve petek boyuna göre bunu tesisatçı firma söylecektir ona göre sizde şeçiminizi yaparsınız.
  • yoğuşmalı için petek boyları fazla olmalı. tasarruf için kazan ısısının 50C'i geçmemesi gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.