Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
16
Favori
42.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • önemli değil bir nebzede olsa almayı düşünenlere yardımcı olabiliyosam ne mutlu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    Kendimce nacizane Bose QuietComfort 15 incelememi yazmak istedim.

    Öncelikle ürün incelemesine geçmeden belirtmek gerekir ki ürün esasen noise cancelling yani gürültü kesme tabanlı üretilmiş bir kulaklık aslen uçak pilotları tarafından kullanılmaya başlamış özellikle amerikada birçok sivil pilot ürünü bu amaçla kullanmakta ve uzun süreli uçuş yapan sürekli seyahat eden kişilerde Bose QuietComfort 15 kullanarak uçuş eziyetlerini minimuma indirmektedir.

    Ürün kulak içi malzeme kalitesi olarak tatminkar kulaklıklarda en önemli parçalardan olan kulak dolgu kalitesi çok iyi uzun süreli kullanımlarda dahi hiçbir rahatsızlık vermiyor. kulaklığın kafa kemeride son derece esnek ve kullanışlı kulaklık kesinlikle kullanımda en ufak bir rahatsızlık vermiyor. Açıkcası en çok hoşuma giden özelliklerinden biri bu oldu. Kulaklık bir adet AAA pille çalışıyor. tavsiyem şarj edilebilir bir pil kullanmak zira sürekli pil değiştirmekle uğraşılmaz. Kulaklığın gürültü kesme özelliğine gelirsek kelimenin tam anlamıyla mükemmel gerçekten insanı şaşırtacak derecede başarılı bir gürültü kesme özelliği mevcut benim gibi gece yüksek sesle film izlemek ve ps3 oynamak gibi bir keyfiniz varsa kesinlikle düşünülmesi gereken bir ürün. Kulaklığın müzk / sinema / ps3 performansına gelirsek kulaklık müzkte çok başarılı değil kulaklığı sadece müzik dinlemek için almayı düşünen kişilere tavsiye etmem nitekim sesler biraz yapay gelebilir. Müzik için kulaklığa notum 10/6 olur. Ancak söz konusu performans sinema konusuna gelince işler değişiyo zira kulaklık sinemada kusursuz ilginç bir şekilde sanal 5.1 surround hissini veriyo insana beni oldukça şaşırttı sinema performansıyla sesler oldukça net ve sert sanki hiç kulaklık takmıyormuşsunuz gibi sinema keyfi sunuyor kullanıcılarına.Sinema için kulaklığa notum 10/9. Kulaklığın ps3 performansıda aynı sinemada olduğu gibi çok iyi sesler adeta insanın içine işliyor ve dış dünya ile irtibatınız kopuyor. Ps3 için kulaklığa notum 10/9 olur. Ürünün en büyük eksisi fiyatı zira türkiyede 1.200 lira gibi bir rakamdan satılıyor. Ben ürünü amerikadan ebay üzerinden satın aldım bana yaklaşık 360 TL ye mal oldu. Açıkcası 1.200 lira türkiye standartlarında bir kulaklık için fahiş bir fiyat bu nedenle imkanı olanlar yurtdışından temin edebilirse son derece makul fiyatlara sahip olunabilir.

    Sonuç olarak kulaklık asıl üretilme amacı olan gürültü kesme konusunda kesinlikle mükemmel bir seçim. Uçak yolculuğu yapanlar benim gibi bose un sert ses karakteristliğini kulaklıkta dahi hissetmek isteyenler için mükemmel bir ürün. Sinema ve oyun performansı bana göre mükemmel müzik performansı averaj ın biraz üstü diyebilirim. Şahsen cihazın en büyük dezavantajı türkiye de gereksiz pahalı satılması imkanı olanlar ve kaliteli kulaklık arayanlar yurtdışından kulaklığı edinme fırsatını bulursalar düşünmeden alsınlar derim kesinlikle pişman olmazlar.

    ARTILAR

    + Mükemmel gürültü azaltma özelliği
    + Son derece iyi sinema ve oyun performansı
    + Çok kaliteli kulak dolgu malzemesi ve başlık kemeri

    EKSİLER

    - Müzik performansı çok tatminkar değil
    - Yüksek Fiyatı
    - Plastik malzeme kalitesi fiyatına göre biraz daha kaliteli olabilirdi

    Not: İnceleme tamamen kendi kişisel görüşlerim çerçevesinde yapılmıştır. Bir yanlışımız hatamız olduysa şimdiden kusura bakmayın

     BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu


     BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu



    güzel ve detaylı bir inceleme olmuş.




  • Emegine saglık Serkan güzel bir inceleme olmuş , Ama notlarda biraz cimrilik etmişsin bence zira bu cihaz biraz daha fazlasını hak ediyor bence ki ben kulaklıga para vermem diyen bir yapıdayım buna ragmen daha fazlasını bence hak etmiş
  • Arkadaşlar farklı bir bose alacagım için @acoustimass 10 series IV hop takımım satılıktır .yurt dışıdır garanti yoktur arıza tamir v.s görmemiştir 5-6 aylık cihazdır 2000 tl son fiyattır ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.
  • Sayın keyman2, çok kısa sürede acoustimass 10 series IV değiştirme nedeniniz nedir acaba? Memnuniyetsizlik değildir umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: max-well

    Sayın keyman2, çok kısa sürede acoustimass 10 series IV değiştirme nedeniniz nedir acaba? Memnuniyetsizlik değildir umarım.


    Asla memnuniyetsizlik deil aksine inanılmaz memnunum .özellikle sinema ve oyun üzerine muhteşem tek maksadım farklı cihazların da ses rengini dinlemek tecrube arttırmak yoksa şu an elimde bulunan hiç bir cihazdan şikayet veya memnuniyetsizligim yok .
  • sony amfiler bildiğim kadarıyla bose ile uyumlu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hifistore

    sony amfiler bildiğim kadarıyla bose ile uyumlu


    Dogru biliyorsunuz hatta şaşırtacak kadar guzel çalıyor bana göre ben bu kadar performans beklemıyordum durustcesi hemen hemen giriş seviyesinde bir sony avr Bose lerle mukkemmel çalıyor
  • E isim müzik :):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hifistore

    E isim müzik :):)




    +1 ddegilmi işiniz müzik olunca :)

    Bu arada anımsayamadıgım bir marka daha vardı bose lerle mukkemmel çalan sony den sonra hangisiydi ??
  • Valla benim dinlediklerim arasında en iyisi sonydi. Bu arada Su an kendi mağazamda da bose satmak istiyorum. Ama fiyatları pahalı. Aynı fiyatlara daha performanslı kendini daha cok gösteren başka sistemler toplanabiliyor. Keşke fiyatlari biraz daha rekabetçi olsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hifistore

    Valla benim dinlediklerim arasında en iyisi sonydi. Bu arada Su an kendi mağazamda da bose satmak istiyorum. Ama fiyatları pahalı. Aynı fiyatlara daha performanslı kendini daha cok gösteren başka sistemler toplanabiliyor. Keşke fiyatlari biraz daha rekabetçi olsa.


    Evet zaten fiyatlar uygun olsa en az 10 kat fazla satar zira sinema ve oyun meraklısı çok ....
  • Dostlar aranızda muzik için 301 Bose kullananlar var ise yorumlarına ihtiyacım var . Muzik performansı ne aşamada alınırlık durumu nedir gibi .
    Şimdiden tşkler .
  • Daha doğal calan bookselfler bulabilirsin ayni fiyatlara
  • Tabi bu senin sevdiğin, kulağının alıştığı keyif aldığın sound ile doğrudan ilişkili. Bose'nin soundundan hoslaniyorsan alabilirsin, kuvvetli ve temiz çalar. Ama detayları alamazsın, ve müziği şekillendirir bu hoparlorler. En iyi sony amfilerle uyumlu calar. Hatirladiklarim bu kadar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hifistore

    Tabi bu senin sevdiğin, kulağının alıştığı keyif aldığın sound ile doğrudan ilişkili. Bose'nin soundundan hoslaniyorsan alabilirsin, kuvvetli ve temiz çalar. Ama detayları alamazsın, ve müziği şekillendirir bu hoparlorler. En iyi sony amfilerle uyumlu calar. Hatirladiklarim bu kadar :)


    Genelde verdiğin,iz bilgiler vakıf olduklarımla ortuşuyor ama kullanıcı yorumlarıda onemlı o sebeple sormustum bu arada sony kullanmıyorum artık yamahaya geçtim :)
    hatta sony harman ve yamaha oldu son bir ayda .
    Aklınızda kitaplık tipi hangi marka ve modeller var mesela ?
  • bose un sound unu herkes sevmez kontrollü ve tok ses verir ama sevende vazgecemez ben stereo da 901 in sinemada ise acoustimass 10-15-16 nın mükemmel performans verdiğini düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyman2


    quote:

    Orijinalden alıntı: hifistore

    Tabi bu senin sevdiğin, kulağının alıştığı keyif aldığın sound ile doğrudan ilişkili. Bose'nin soundundan hoslaniyorsan alabilirsin, kuvvetli ve temiz çalar. Ama detayları alamazsın, ve müziği şekillendirir bu hoparlorler. En iyi sony amfilerle uyumlu calar. Hatirladiklarim bu kadar :)


    Genelde verdiğin,iz bilgiler vakıf olduklarımla ortuşuyor ama kullanıcı yorumlarıda onemlı o sebeple sormustum bu arada sony kullanmıyorum artık yamahaya geçtim :)
    hatta sony harman ve yamaha oldu son bir ayda .
    Aklınızda kitaplık tipi hangi marka ve modeller var mesela ?

    Elindeki sistemle evo10 kullanabilirsin mesela. Ama soundu cok yumuşaktır. Biraz daha sert seviyorsan cabasse veya monitor audio olabilir. Monitor audio br1'in fiyati da uygun ama sanırım su an piyasada yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakgoz79

    bose un sound unu herkes sevmez kontrollü ve tok ses verir ama sevende vazgecemez ben stereo da 901 in sinemada ise acoustimass 10-15-16 nın mükemmel performans verdiğini düşünüyorum


    Kesinlikle üstad bose aslen bir tarz ve belirli bir kitlesi var ben mesela sinema ve oyun için mukkemel buluyorum
  • acoustimass sinemada ve oyun performansında hakikaten fazlasıyla etkileyici dinler dinlemez insanı etkiliyor birazda ucuz olsa mükemmel olurdu ama biraz pahalı malesef
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.