Şimdi Ara

BOSE Mİ?? JBL MI?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum sony için söylediklerin doğru; bravi ile kendini kurtardı ve crt'de panasonic Quntrix trinitrondan iyi. amaa pixel plus philips 32pw serisi ve görüntüde ki ayrıntıları iyi olan tvleri manyak. ki panasonic ve sony tüplerini bittiğini gördümde philips'in hatta uzak doğu taiwan vs. üretimleri bile taş gibi.

kusura bakmayın bose konusuna devam; özür dileyeyeim yine de.
  • Konuyu bitirmekde zor is mis :)

Sn cappalo

Anlatmak istedigimde buydu bu urunler arasında daglar var. İste bunu gormek, gorebilmek onemli.

Urune bakarsınız TDK ve FLY ikiside aynı kapasitede aynı yazma ozelliklerinde bos cd dir ama biri digerinden pahalıdır neden ?

İki dvd player var yine aynı ozelliklerde ikiside dvd ve bir cok formatı oynatıyor ama biri yine pahalı neden ?

İki tv var ikiside 72 ekran 100 hZ ozelliklerde aynı biri pahalı neden ?

Dragon_Rider arkadasımızın degerlendirmesini ayrıntıya bakmadan yapmıs ve Logitech Z-2300 urunun tartısmasız boseden cok daha iyi olduguna karar vermis.

Direkt fiyata bakıp karar vermeden once olayın perde arkası detayları incelenmeli gormeli oyle karar verilmeli, onyargı ile bu pahalı digeride aynı isi yapıyor zaten, degmez, dememeli. Biraz daha bilincli tuketiciligi.

Konu baslıgına donersek bence 2 urun arasında Bose daha iyi bir secim olacaktır ama ben olsam yer sorunumda yoksa Bose fiyatına yine konusunda uzman olan paket sistemleri dısında jbl in daha iyi urunlerini alırdım.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 4 Nisan 2006; 12:46:29 >

• ana bakarsanaız fiyatı göz önünde tutmuyorsanaız en iyisi "POWER"

bir bass alırken fiyat, kalite, watt, vb. gibi şeyleri göz önünde tutarak alışveriş yaparım ben
  • Watt'a bakarak bass alma derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

Konuyu bitirmekde zor is mis :)

Sn cappalo

Anlatmak istedigimde buydu bu urunler arasında daglar var. İste bunu gormek, gorebilmek onemli.

Urune bakarsınız TDK ve FLY ikiside aynı kapasitede aynı yazma ozelliklerinde bos cd dir ama biri digerinden pahalıdır neden ?

İki dvd player var yine aynı ozelliklerde ikiside dvd ve bir cok formatı oynatıyor ama biri yine pahalı neden ?

İki tv var ikiside 72 ekran 100 hZ ozelliklerde aynı biri pahalı neden ?

Dragon_Rider arkadasımızın degerlendirmesini ayrıntıya bakmadan yapmıs ve Logitech Z-2300 urunun tartısmasız boseden cok daha iyi olduguna karar vermis.

Direkt fiyata bakıp karar vermeden once olayın perde arkası detayları incelenmeli gormeli oyle karar verilmeli, onyargı ile bu pahalı digeride aynı isi yapıyor zaten, degmez, dememeli. Biraz daha bilincli tuketiciligi.

Konu baslıgına donersek bence 2 urun arasında Bose daha iyi bir secim olacaktır ama ben olsam yer sorunumda yoksa Bose fiyatına yine konusunda uzman olan paket sistemleri dısında jbl in daha iyi urunlerini alırdım.

Saygılar.

Hocam ayrıntı nedir ki?Bose Companion 3(sagolsun yukarda arkada$ modelinin ismini bilmediğim için açıklamı$)ve Logitech Z2300'ü yan yana dinledim...Ses kalitesi ve gücü olarak Logitech'i daha çok beğendim ve onu aldım.Sonuçta burda ses sistemi alıyorum ve en önemlisi benim için ses...Ikısınıde full bas %80 Volume açtım.Bose boğulurken,Logitech'te tık yoktu...

Bose ile Logitech kar$ıla$tırılamaz demi$ bi ark.Neden kar$ıla$tırılmasın?Ben bi reyonda aynı kategoride 1000 tane farklı markanın ürünü varsa hepsini kar$ıla$tırırım.Sonuçta burda markayı değil ses sistemini kar$ıla$tırıyorum.

Ayrıca ayrıntılara ve kağıtta yazılanları bi yana bırakayım,MP3 Player bağlanmı$ ve o an çalan Iron Maiden "The Trooper"'ı Bose Companion 3'dan öte Logitech Z2300 le dinlerken daha çok zevk aldım ve onu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 6 Nisan 2006; 13:50:49 >

• @Dragon_Rider, en iyi 2.1 sete sahipsin, burda yazılan marka fanatizmi kokan cümlelerle canını sıkma. Keyfine bak arkadaş..
    Logitech'in bu tür başarılarını tebrik edeceğimize neden azarlar gibi yalanlar gibi kabul etmeyiz anlamış değilim??
    Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler, z2300, 2.1 kategorisinde o ayardaki en iyi ve güçlü set, gerisi boş..
  • quote:

Hocam ayrıntı nedir ki?Bose Acustimas 16(sagolsun yukarda arkada$ modelinin ismini bilmediğim için açıklamı$)ve Logitech Z2300'ü yan yana dinledim...

arkadaşım şimdi millet yanlış anlamadan düzeltiyim. senin dinlediğin bose companion 3 ve z2300 . bose acoustimass 16 cevahirde yok. metrocity de vardı bir ara ama satılmış bi daha da gelmemiş.. şimdi millet dicek bose acoustimass 16 z2300 ne alaka diye. o yüzden uyardım. saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@Dragon_Rider, en iyi 2.1 sete sahipsin, burda yazılan marka fanatizmi kokan cümlelerle canını sıkma. Keyfine bak arkadaş..
    Logitech'in bu tür başarılarını tebrik edeceğimize neden azarlar gibi yalanlar gibi kabul etmeyiz anlamış değilim??
    Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler, z2300, 2.1 kategorisinde o ayardaki en iyi ve güçlü set, gerisi boş..

kesinlikle doğru bu set gerçekten en iyi 2.1 ne zaman gitsem onu dinlemeden çıkmam ep den ve yanında duran bose ada garip garip bakarım o fiyata o ses nası bir fiyattrı o yaa...

• quote:

Orjinalden alıntı: tibi

quote:

Hocam ayrıntı nedir ki?Bose Acustimas 16(sagolsun yukarda arkada$ modelinin ismini bilmediğim için açıklamı$)ve Logitech Z2300'ü yan yana dinledim...

arkadaşım şimdi millet yanlış anlamadan düzeltiyim. senin dinlediğin bose companion 3 ve z2300 . bose acoustimass 16 cevahirde yok. metrocity de vardı bir ara ama satılmış bi daha da gelmemiş.. şimdi millet dicek bose acoustimass 16 z2300 ne alaka diye. o yüzden uyardım. saygılar.

evt bu gün gittim yine baktım Companion 3 mü$.Neyse modelini bu sefer kesin olarak biliyorum.:)

@Wolverine,ben de öyle tahmin ediyorum.Bu fiyata bu kadar güçlü bir ve kaliteli ses sistemi gerçekten güzel.En azından denediğim 2.1 ler arasında en güçlü ve tatmin edici sesi bu setten aldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@Dragon_Rider, en iyi 2.1 sete sahipsin, burda yazılan marka fanatizmi kokan cümlelerle canını sıkma. Keyfine bak arkadaş..

kesinlikle doğru bu set gerçekten en iyi 2.1 ne zaman gitsem onu dinlemeden çıkmam ep den ve yanında duran bose ada garip garip bakarım o fiyata o ses nası bir fiyattrı o yaa...

en iyi 2.1 denmesi bence biraz taraflıca olur. sebebi en iyi diyebilmenz için kriterlerinizin ne oldugunu belirtmeniz gerekir. sadece bass gücü veya toplam rms çıkış gücü ile bir sete en iyi denmemeli. ikisinden birini seç al git deseler z2300 - altec lansing mx-5021 için.. kesinlikle gözüm kapalı altec lansing i seçerim. burdaki kriterim aşırı net bir sesi olması ve benim istediğim miktarda güçlü bir bassı ve toplam çıkış gücü olması. yani bu en iyi muhabbeti işi dahada uzatır. bırakın millet karar vermeden buraya danışırsa kriterlerini söylesin. yani 2.1 setten asıl olarak ne istediğini söylesin. adam belki çok berrak bir ses istiyor o zaman neden i-trgiue 3400 almasınki??.

• ben zaten kendim için söyledim yani benim için en iyi 2.1 dir kendileri.. ama tabi başka biri ne gibi özellikler ister alacağı setten onu bilemem. ama benim 2.1 sistemden istediğim herşey bu sette var o nedenle en iyi 2.1 bu benim için
  • ARKADASLAR BOSE 301 ALMAYI DUSUNUYORUM BU KONUDA COK BILGILI DEGILIM AMA SANIRIM STERO KULLANIM ICIN IDEALMIS BEN ALIRSAM 5+1 SETDE KULLANICAM STERO OLARAK VE 5+1 OLARAK SIZ NE DERSINIZ ALMAMI ONERIRMISINIZ BU ARADA 2EL OLARAK ALIYORUM FIYAT 350 CIVARI DENDI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERIM.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.