Bildirim
bose kulaklik alacagim. orjinal mi nasil anlarim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bose kulaklıkların bazı yerlerde sahteleri var ama pek yaygın değil. benim sana önerim herşeyi satan sitelerden uzak dur. oralara ürünlerin nereden geldiği belli değil. hepsiburada nın sahte monster sattığı bir ülkedeyiz sonuçta. kulaklık.com var mesela oraya bakabilirsin orjinal satıyorlar. -
kutu üzerinde öncelikle türkiye distribütörünün bir belgesi olmalı. orjinal ya da sahte olduğunu dışardan zor anlarsın eğer cok uzman değilsen. bir de şöyle bir bahane konusu var . kulaklıklar medikal ürün grubuna girdiği için iadesi mümkün değil anca bozuk olması lazım. o laf üzerinden cok sahte kulaklık satıldı. nereden alacaksan telefonla aç sor ve görüşmenin kayıt altına alındığını söyle. o zaman dökülürler :d -
quote:
Orijinalden alıntı: switel
arkadaslar bose marka oem2 kulaklik alacagim. acaba kulakligin orjinal ya da fake oldugunu nasil anlarim?
Büyük tekno marketlerde böyle bir durumla karşılaştırmazsın.Ayrıca youtube da bazı videolar görmüştüm fake vs original şeklinde.Bilgin olsun. -
elimde bose kulaklık var satmayı düşünüyorumda orjinal mi değil mi bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?ipod classic ile kullanıyordum ses kalitesi baya iyiydi ama..sorun çıkmasın sonradan -
kulaklık.com u ara 0212 319 97 81 orada yardımcı olurlar. -
sağlam yerden alırsan sorun olmaz.
saturn'de var,
-
bende bose kulaklık var satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa ulaşabilir 250 tl ucuz kaçırmamanızı öneririm herhangi -
ben sana satabilirim -
Merhabalar. Bildiğim kadarıyla kulaklığın pedlerinin içinde seri numaraları olması lazım oradan anlayabilirsiniz. Dersinizki bunu yapamazlarmı sahteciler diye ses klitesini dinlemeniz lazım. Daha olmadı Türkiye Bose resmi satıcısı Modern Elektronik var oradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X