Şimdi Ara

Bose Acoustimass 16'nın toplam çıkış gücü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bose Acoustimass 16 ses sisteminin Rms olarak toplam çıkış gücü kaç watt?Bose'nin sayfasında ve diğer sayfalarda anlayacağım dilde bulamadım bunu birtürlü de..

• Zaten bose'un hiçbir ürünü için watt-rms değerleri yazmıyor ki...
  • Aslında yazmaması daha iyi. Bir cok ev amplisinde kullanılabilecek yapıda tasarlanmıs zaten.
    Tavsiye olarakta pdf dokumanlarında kanal basına 10 ile 200 watt arası 4-8 ohm alıcılarla
    kullanılabilir yazıyor. Piyasa satılan cihazlarla rahatlıkla surebilirsiniz. Kanal basına 200 watt a
    cıkan ev cihazı zaten yok. Eger bu speakeri fazla surecek ampli bulsanız bile bose nin sigorta
    korumaları var. Ayrıca Acoustimass 16'nın sub besleme trafo gucu 400 watt.
    Buda oldukca iyi bir deger. Piyasada rms dir p.m.p.o degeridir watt degerleri sisirilmis almıs
    basını gidiyor. 1 watt lık el radyosuna bile 100 watt yazacaklar nerdeyse.
    Gunumuzde Multimedya sistemlerine 500 watt gibi komik degerler biciliyor. Bose bunlara uyup
    5000 watt yazsa yeridir. RMS ler bile ucuk abartı yazılıyor urunlere. Gercek rms degerler bu
    yazılanların cok altında. O yuzden bu yazılan watt lara guvenmeyin. Kulaklarınıza guvenin.

Bose Acoustimass 16 her durumda oldukca tatminkar pro bir sistem. Watt tan cok ses kalitesiyle odayı dolduran sarmalayan sesi ile olculur. Boyutlarına gore yaptıgı is cokta basarılıdır. Watt konusunda ise
    zaten sizi rahatlıkla tatmin eder.

http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am16_surround_inthebox&linksource=productnav_txt_inthebox

Documentation Owner’s Guide kısmında pdf dosyasında tum ayrıntılar var.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 9 Kasım 2005, 14:15:34 >

• @ikaharal, bir bose kullanıcısı olarak konuyu güzel açıklamışsın. Teşekkürler..
  • standart olarak 2+1 ine göre düşünürsek bose 200 watt rms minumum çıkış diyebiliriz.
  • arkadaşlar metrocity teknosada görevli bose ses sisteminin sesini açtı ve büyük plazmaların olduu yerdeydi. bende girişte boş dvd filan bakıodum arkadaşla. sesi biraz açtı benim kulaklarımın direk pası silindi. soora görevli ( galiba birine gösteriodu setin gücünü filan ) sesi bayaa bi açtı ( matrix 3 oynatıolardı) ses birden çokk güçlü bir şekilde bütün teknosayı sardı ve neredeyse herkes birden şaşırdı çünkü ses gercekten çok güçlüydü arkadaşımın ilk tepkisi ( ayıptır söylemesi ) ooooooha oldu. yani teknik terimlerle açıklıyamadım size bose acoustimass ın gücünü ama anlamışsınızdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 watt ses gücü kaç db ediyor?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.