Şimdi Ara

BOSCH WAQ 24460 TR Avantixx 7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

1200TL bütçeniz varsa AEG L75270FL modelini tercih etmenizi öneririm. Bosch'a göre bir üst kademe bir cihaz. Motoru Inverter sessiz çalışan ve daha uzun ömürlü motordan, tambur hacmi daha geniş.

Bulaşık için 800-900 TL civarı,
    Çamaşır için 1000-1200 TL civarı olacak bütçem. Tabi netten alamıyorum bırakacak yerim yok bayiden bakıyorum.

Forumda belirtilen Aeg- ELECTROLUX ürünlerini bulunduğum yerde bulamıyorum. Aeg 7520FL veya ewf1286LEW ürünleri 150 tl farka değermi

Aynı marka için bulaşık öneriniz nedir? iki ürünü aynı bayiden almak niyetindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalp56 -- 4 Nisan 2013; 20:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Makineyi bugün aldım yarın gelip kuracak servis ilk kullanımdan sonra deneyimlerimi yazarım şimdiye kadar ilgilenen herkese teşekkür ederim.

guzel secımfotolarla desteklı inceleme beklıyoruz

Birkaç defa çamaşır yıkadım müsait olan zamanda elimden geldiği kadar bir inceleme yapıp ekleyeceğim.

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin , 24460 alma ihtimalim var makinadan yikama kurutma performansi olarak memnunmusunuz , birde ses seviyesi ne durumda?

• ben de önümüzdeki bir iki hafta içinde çamaşır makinesi alacağım bütçe 1400 civarı marka olarak nedense Bosch düşünüyorum eğer fikri olan varsa sevinirim çünkü bilgim sıfır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Makineyi bugün aldım yarın gelip kuracak servis ilk kullanımdan sonra deneyimlerimi yazarım şimdiye kadar ilgilenen herkese teşekkür ederim.

guzel secımfotolarla desteklı inceleme beklıyoruz

Birkaç defa çamaşır yıkadım müsait olan zamanda elimden geldiği kadar bir inceleme yapıp ekleyeceğim.

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin , 24460 alma ihtimalim var makinadan yikama kurutma performansi olarak memnunmusunuz , birde ses seviyesi ne durumda?

Kurutma derken sıkma yi kasdettiniz değil mi bu üründe kurutma özelliği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine gayet güzel memnunum sesi normal makineler gibi yani öyle çok sessiz çalışmıyor ama yıkama ve sıkma performansı güzel ben memnun kaldım.
  • wero W kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, WAQ 24460 TR modelini mi aldınız, memnun musunuz?
  • Merhaba
    ben bir yerde maxx 7 serisinin avantixx 7 serisine göre daha iyi olduğunu duydum doğrumu zaten maxx serisi daha pahalı avantixxe göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Hayırlı olsun, WAQ 24460 TR modelini mi aldınız, memnun musunuz?

Yeni gördüm mesajınızı evet memnunum makineden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.