Şimdi Ara

BOSCH WAQ 24460 TR Avantixx 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bosch'un WAQ 24460 TR Avantixx 7 Vario Perfect çamaşır makinesi modelini almayı düşünüyorum daha önceden alıpta kullanan var mı?Bayiide 1000 tl ye kadar fiyat veriyorlar kampanya varmış.Diğer konularda kayışlı sistem kayışsız sistem diye bir ayrımdan bahsedilmiş bu çok önemlimidir?Makinenin performansını etkiler mi?Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

• eski tip yani fırçalı motora sahip traktör gibi çalışır yoksa güzel cihaz
  • Motoru klasik çamaşır makinesi sesiyle çalışır. Yani motor sessizliği konusunda bir iddiası yoktur. Darbe emici sistemi iyidir, titreşim sesi konusunda sorun olmaz yani.

Tamburu geniştir (63lt) yani 7 kilogramdan fazlasını da rahatlıkla yıkar. Programları da güzel; anti alerjik, koyu renkli, kuş tüyü programları kullanışlı.

Bütçeniz maksimum 1000TL ise daha iyisi yok.
  • Öncelikle cevaplar için çok teşekkürler.

1000 tl makinenin peşin fiyatı bütçeyi 1200 tl ye kadar çıkartabilirim Bosch yada Siemens grubu çamaşır makineleri düşünüyorum.Sessiz olması için hangi modeller alınabilir ve bütçeyi kaç tl ye kadar artırmamız gerekir?
  • 1200TL bütçeniz varsa AEG L75270FL modelini tercih etmenizi öneririm. Bosch'a göre bir üst kademe bir cihaz. Motoru Inverter sessiz çalışan ve daha uzun ömürlü motordan, tambur hacmi daha geniş.
  • Hocam günaydın öncelikle cevaplar için tekrar teşekkür ederim.Benim 1200 tl ye kadar artırabileceğim bir bütçem var Anadolu da ilçede yaşıyorum daha önce Bosch ürünleri kullandığım ve servis hizmetlerinden memnun kaldığım için Bosch yada Siemens gurubunu düşünüyorum ilk etapta.

AEG nin servis hizmetleri nasıldır baş ağrıtacak cinstense hiç bulaşmayayım.Birde ilçelere kadar servis hizmeti veriyorlar mı AEG servisleri.
  • sitesinden bakabilirsiniz servisi yoksa almayın derim electrolux bakıyor servise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitesinden baktım il merkezinde bir servis görünüyor.
  • Daha önceki modelden vazgeçtim kiminle konuştuysam alırsan 8 kiloluk makine al dedi bende Bosch WAQ 24310 TR Avantixx 8 Vario Perfect model makineyi düşünüyorum bu makine nasıldır acaba?

Daha önceden alıp kullanan var mı?Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wero

Daha önceki modelden vazgeçtim kiminle konuştuysam alırsan 8 kiloluk makine al dedi bende Bosch WAQ 24310 TR Avantixx 8 Vario Perfect model makineyi düşünüyorum bu makine nasıldır acaba?

Daha önceden alıp kullanan var mı?Tavsiye eder misiniz?

Bu modeli kesinlikle tavsiye etmem. Programlaması kıt bir makine.

Zaten sorduğunuz modelle bu modelin tambur hacimleri aynı, ikisi de 63lt. Yani WAQ20460TR 7 kilogramdan fazlasını alır.

Geniş tamburlu makine istiyorsanız tavsiyem AEG L75270FL öneririm Motoru fırçasız Inverter motordur ve tambur hacmi daha geniştir. Bosch istiyorsanız da bütçeyi artırarak WAY24560TR almanızı öneririm.
  • Candogan hocam niyetim 1000-1200 tl lik bir makine idi ama çevreden almışken 8 kiloluk al denince bende 8 kiloya rotayı çevirdim 8 kilolukta en ucuz bu modeli görüp bu nedenle istedim önerdiğin makine bütçemi aşıyor.Bosch tercihim ise bulunduğum ilçe yakınlarında sadece Arçelik Beko ve Bosch bayileri olması Aeg bayii yok o nedenle gidip dışardan getirtmek istemediğimden Bosch ürünlerine bakıyorum.

Benim söylediğim ikinci ürünü tavsiye etmiyorsan o zaman ilk makineye yeniden rotayı çevirmek zorunda kalıyorum.Peki sen Logixx mi yoksa Avantixx serisinin mi 7 kiloluk makinelerini tavsiye edersin.Son olarak birkaç gün önce bir özel mesaj yollamıştım ona bakabilir misin?Sabrın için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Candogan hocam niyetim 1000-1200 tl lik bir makine idi ama çevreden almışken 8 kiloluk al denince bende 8 kiloya rotayı çevirdim 8 kilolukta en ucuz bu modeli görüp bu nedenle istedim önerdiğin makine bütçemi aşıyor.Bosch tercihim ise bulunduğum ilçe yakınlarında sadece Arçelik Beko ve Bosch bayileri olması Aeg bayii yok o nedenle gidip dışardan getirtmek istemediğimden Bosch ürünlerine bakıyorum.

Benim söylediğim ikinci ürünü tavsiye etmiyorsan o zaman ilk makineye yeniden rotayı çevirmek zorunda kalıyorum.Peki sen Logixx mi yoksa Avantixx serisinin mi 7 kiloluk makinelerini tavsiye edersin.Son olarak birkaç gün önce bir özel mesaj yollamıştım ona bakabilir misin?Sabrın için şimdiden teşekkür ederim.

avantixx serisi sakın alma can zaten belirtmiş sıkıntılarını

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Candogan hocam niyetim 1000-1200 tl lik bir makine idi ama çevreden almışken 8 kiloluk al denince bende 8 kiloya rotayı çevirdim 8 kilolukta en ucuz bu modeli görüp bu nedenle istedim önerdiğin makine bütçemi aşıyor.Bosch tercihim ise bulunduğum ilçe yakınlarında sadece Arçelik Beko ve Bosch bayileri olması Aeg bayii yok o nedenle gidip dışardan getirtmek istemediğimden Bosch ürünlerine bakıyorum.

Kafam karıştı o zaman ilk modeli de mi almayayım ben?

• quote:

quote:

quote:

Canla aynı makinayı öneririm aeg fl75280 fl modelini o ilk seçtiğin makinadan daha üstün ama bosch yerli üretim o model bunuda göz önünde bulundur ve fırçalı motor olduğundan sesli çalışır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Canla aynı makinayı öneririm aeg fl75280 fl modelini o ilk seçtiğin makinadan daha üstün ama bosch yerli üretim o model bunuda göz önünde bulundur ve fırçalı motor olduğundan sesli çalışır

Cevap için teşekkürler çevremde sadece Arçelik Beko ve Bosch bayii olduğu için sadece Bosch düşünüyorum ama önerdiğiniz AEG L75270FL modeli WAQ 244460 modelinden iyiyse dışarıdan araştırıp getirtme yolunu düşünebilirim.Birde Aeg nin modelinde A sınıfından -30 daha düşük elektrik tüketimi yazıyor.

Bosch un modelinde ise A+++ - % 10 diyor bunların hangisi daha az elektrik tüketiyor.Birde hem makine hemde satış sonrası servis hizmetleri bakımından Bosch ile Aeg yi karşılaştırınca hangisi daha üstün durumda olur?Ona göre alacağım makineyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler çevremde sadece Arçelik Beko ve Bosch bayii olduğu için sadece Bosch düşünüyorum ama önerdiğiniz AEG L75270FL modeli WAQ 244460 modelinden iyiyse dışarıdan araştırıp getirtme yolunu düşünebilirim.Birde Aeg nin modelinde A sınıfından -30 daha düşük elektrik tüketimi yazıyor.

Bosch un modelinde ise A+++ - % 10 diyor bunların hangisi daha az elektrik tüketiyor.Birde hem makine hemde satış sonrası servis hizmetleri bakımından Bosch ile Aeg yi karşılaştırınca hangisi daha üstün durumda olur?Ona göre alacağım makineyi.

oturduğunuz bölgeye bağlı merkezde değilseniz ileri zamanlarda aeg sıkıntı yapabilir electrolux servisi varsa oturduğunuz bölgede sıkıntı olmaz ama aeg nin malzeme kalitesi inverter motoruyla boschu geçiyor maalesef imkanınız varsa aeg alın derim bosch A +++ %10 ise benim % 50 enerji tasarruflu makinam A +++++++ olur tamamen ibareden başka birşey değil

• Hocam Sivas ın bir ilçesinde kalıyorum Sivas merkezde AEG bayii yok ama yetkili servisi var.Bulunduğum ilçede servis yok bayii yok ama Bosch un bayii ve merkezde birkaç tane yetkili servisi var.Çevremde de Bosch un servisi iyi oluyor sıkıntı çıkarmıyor denince Bosch u biraz daha ağırlıklı düşünüyorum gönül ister ki daha iyi marka yada modeli alalım ama bütçe buna elveriyor.

Ben o zaman WAQ 24460 modelini bir daha fiyat olarak sorayım ona göre karar veririm.
  • Makineyi bugün aldım yarın gelip kuracak servis ilk kullanımdan sonra deneyimlerimi yazarım şimdiye kadar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Makineyi bugün aldım yarın gelip kuracak servis ilk kullanımdan sonra deneyimlerimi yazarım şimdiye kadar ilgilenen herkese teşekkür ederim.

guzel secımfotolarla desteklı inceleme beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Makineyi bugün aldım yarın gelip kuracak servis ilk kullanımdan sonra deneyimlerimi yazarım şimdiye kadar ilgilenen herkese teşekkür ederim.

guzel secımfotolarla desteklı inceleme beklıyoruz

Birkaç defa çamaşır yıkadım müsait olan zamanda elimden geldiği kadar bir inceleme yapıp ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.