Şimdi Ara

Bosch mu Arçelik fırınlı ocak mı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
30.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

profilonun bu fırını güzel hayırlı olsun

3 saat önce profilo bayisine gittim...

zar zor bir broşür bulup fiyatını söyledi, 1039 liraymış...
    bendeki kartla anlaşmaları yokmuş ama devlet memuru olduğum için 250-300 peşin verirsin, gerisine senet yaparım dedi...
    sonra anlaşıldı ki adam bayilikten ayrılıp spotçuluğa başlamış ama fiyatları listeden söylüyor...
    yani hem spotçu hem de liste fiyatından satmak niyetinde, almadım tabii...

ne de olsa forum istanbula yakında giderim, orada profilo bayisi vardı, marketlere de uğrar bakarım, hangisinde fiyat uygunsa alırım artık...

bir tek yere sorma heleki profiloda 800 civarı alabilirsin rahat çok bayi var çünkü

ben de öyle düşündüm, 800 civarı bana uyar, sanırım forumistanbulda bulurum...

valla orda var mıdır bilmiyorum ufak yerlerden den alabilirsin nerde oturuyorsun hocam

mekan şirinevler...

forumistanbulda profilo bayisi var...satürn, mediamarkt ve darty marketlerde zaten mevcut, onları da ziyaret ederim yakında...bir de eskidji bit pazarı var yenibosnada, orası da olabilir ancak ordakilerden bazıları çakal...

işin merkezinde oturuyorsun abi mahmutbey tarafına doğru bir ton profilo bayisi vardı eskiden (5yıldır gelmiyorum) bahçelievlerde de keza öyle forum istanbula gitmene gerek yok diye dedim ta kalk bayrampaşaya git uzun iş diye dedim

• forumistanbula gitmek daha kolay, atlıyorsun metroya direkt ordasın...
    tüm fırsatları aynı mekanda görebiliyorsun, içerisi de serin, hem de keyifli ...
  • EVET PROFİLO BAYINDE OLMASADA TEKNOSA EXXTRA DA VE SATURNDE VAR PROFİLO.
  • quote:

forumistanbula gitmek daha kolay, atlıyorsun metroya direkt ordasın...
    tüm fırsatları aynı mekanda görebiliyorsun, içerisi de serin, hem de keyifli ...

öncelikle iyi bayramlar millet...

daha önce sözünü etmiştim forum istanbula gider, ittifakla tavsiye edilen profilo frs 4011wml fırını bakarım diye, bugün gittim...

bayisinde 1040, satürnde 945 lira...

iyice inceledim...

1-dijital ekran fonksiyonel değil......fırın programlarını kullanırken hangi konumda ne olduğu anlaşılmıyor, 4010wml modelinde ise ekran yok ama onun yerinde yazılı açıklamalar var, hangi simgenin neyi ifade ettiği yazılmış, eski bir tasarım gibi duruyor ama pratik...

2-fırında tepsiler çok zor hareket ediyor, tepsiyi itip çektiğinizde yağ gibi gidip gelmiyor takılıyor, boş tepside bile zorlanırken dolu tepsiyi nasıl yaparız bilemem, sadece bu model değil hepsinde böyle.profilonun hiçbir modelinde raylı sistem kullanılmamış, bosch ve siemenste var.

gitmişken vestele uğradım, gurme 9042c modelini tekrar inceledim, profilo karşısında fiyatı avantajlı geldi bana, 900'e alabiliyorum hem de bayiden 10 taksit...tepsiler daha rahat hareket ediyor, ocak kısmı cam yüzeyli ve döküm ızgara...

termikel çift bölmeli fırını inceledim, fırın kısmını beğendim ama ocak kısmı vasat göründü bana...

sanırım biraz daha beklemek lazım...

• şimdi bunu incelemeye aldım...arçelik 9641h...

Bosch mu Arçelik fırınlı ocak mı???
  • arkadaşlar, hedef büyülttüm, daha iyi birşey almaya karar verdim...

1. yukarıdaki arçelik...

2. aşağıdaki bosch 74w320t...

• 3. siemens 74w220t...

• quote:

şimdi bunu incelemeye aldım...arçelik 9641h...

bana bu daha mantıklı geldi hocam en azından 2 yemek pişirirken koku karışması olmaz ve istediğin şekilde kullanılabilir
  • quote:

quote:

bana bu daha mantıklı geldi hocam en azından 2 yemek pişirirken koku karışması olmaz ve istediğin şekilde kullanılabilir

benim de şimdilik favorim o, henüz kendisini görmedim bugün bakmaya gidiyorum, görünce yazarım...

• quote:

quote:

quote:

benim de şimdilik favorim o, henüz kendisini görmedim bugün bakmaya gidiyorum, görünce yazarım...

nasıl baktınızmı hocam

• gittim, gezdim, gördüm...

önce koçtaştaki arçelik bayisine girdim, iyice inceledim...
    ardından hemen yanında dartydeki boschlara baktım, siemensin o modeli yoktu...

ocak kısmı ikisinin de aynı, bir göz wok, dijital ekranlar da benzer...
    boschun ön yüzündeki inci beyazı renk ilk bakışta bayanları çekebilir ama bize sökmez...

boschun kontrol paneli ile profilonunki çok yakın, sadece malzeme kalitesi farklı...
    arçelikin kontrol paneli ise daha kullanışlı, tutması çevirmesi daha kolay, boschunkiler düz yuvarlak, ıslak veya yağlı kaygan parmakla çevirmek sorun olabilir, hanımların mutfakta elleri bazen öyle olabiliyor malum...

bosch tekli, arçelik çift gözlü fırın, zaten ayrım noktası bu...
    kullanım açısından çift fırın avantaj gibi görünüyor ama performansı nasıldır bilemem hiç kullanana rastlamadım, bu tipte üreten markalar da sınırlı...

ikisi arasında mekik dokudum, arçelik 1250, bosch 1220 lira...ağırlık arçelikten yana, daha önce bu modeli kullanan birinden görüş bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 21 Ağustos 2012; 23:06:12 >

• quote:

gittim, gezdim, gördüm...

önce koçtaştaki arçelik bayisine girdim, iyice inceledim...
    ardından hemen yanında dartydeki boschlara baktım, siemensin o modeli yoktu...

ocak kısmı ikisinin de aynı, bir göz wok, dijital ekranlar da benzer...
    boschun ön yüzündeki inci beyazı renk ilk bakışta bayanları çekebilir ama bize sökmez...

boschun kontrol paneli ile profilonunki çok yakın, sadece malzeme kalitesi farklı...
    arçelikin kontrol paneli ise daha kullanışlı, tutması çevirmesi daha kolay, boschunkiler düz yuvarlak, ıslak veya yağlı kaygan parmakla çevirmek sorun olabilir, hanımların mutfakta elleri bazen öyle olabiliyor malum...

bosch tekli, arçelik çift gözlü fırın, zaten ayrım noktası bu...
    kullanım açısından çift fırın avantaj gibi görünüyor ama performansı nasıldır bilemem hiç kullanana rastlamadım, bu tipte üreten markalar da sınırlı...

ikisi arasında mekik dokudum, arçelik 1250, bosch 1220 lira...ağırlık arçelikten yana, daha önce bu modeli kullanan birinden görüş bekliyorum...

e hayırlı olsun o zaman
    ben olsam arçeliği alırdım daha fonksiyonel geldi bana

• quote:

İşte istediğim fırın! Bu nasılmış? Çift bölmeli kullanışlı oluyor mu? Dijital fırınlar kullanışlı mı? Bunun fiyatı nedir? Çamaşır makinem ve buzdolabım Samsung, çok memnunum; ama Samsung'un fırını yok sanırım. Bu fırın çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimmer -- 9 Ekim 2012; 19:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimmer

quote:

İşte istediğim fırın! Bu nasılmış? Çift bölmeli kullanışlı oluyor mu? Dijital fırınlar kullanışlı mı? Bunun fiyatı nedir? Çamaşır makinem ve buzdolabım Samsung, çok memnunum; ama Samsung'un fırını yok sanırım. Bu fırın çok hoşuma gitti.

ben de buna karar vermiştim ama daha önce 1249 liraydı almaya gittim 1379 oldu dediler, vazgeçtim...benim en beğendiğim model buydu...

diğeri bosch 74w320, onun fiyatı değişmedi 1220 lira ama bosch fırınlar hakkında iyi şeyler söylenmiyor...

şimdi de vestel 9242 üzerindeyim, 1150 lira ve çift kapaklı arçelik gibi...fena görünmüyor ama vestel olması biraz düşündürücü...

• bir yıldan fazla bekliyorum ki solo fırınlarda bir değişiklik olsun gerek tasarım gerek teknolojik yönden fakat firmalar ankastre ürünler üzerinde yoğunlaştıkları için hiç bir gelişme olmadı. bu gidişle boschun HGV74X455T bu modelini alacağım tabi bu ürün kaç yıldır piyasada.
  • uzun süren tam boy fırın arama macerasının ardından fikrimi değiştirdim, fırın almaktan vazgeçtim ve bunu aldım...

http://www.akakce.com/ocak/en-ucuz-ferre-540-black-fiyati,430696.html

• Burada da güzel modeller var ben vesteli beğendim.

http://www.ebeyaz.com/kategori/tam-boy-firin.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvismehmet

Burada da güzel modeller var ben vesteli beğendim.

vestel 9242 ve 9042 modelleri fena değil bizzat bayide gördüm, fiyatları diğer markalara göre uygun, fırın almayı düşünenlere bakmalarını tavsiye ederim ancak 9042'nin cam ocak yüzeyi biraz riskli geldi bana...

• quote:

elvisciim amma reklam yaptin yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akburak

quote:

elvisciim amma reklam yaptin yahu

biraz öyle oldu ama konu ile alakalı olduğu için yazdım..İyi bayramlar dilerim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.