Bildirim
BOSCH MAXX 7 KURUTMA MAKINESI HATA KODU VERIYOR YARDIM EDIN ARKADASLAR :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
GNCELL -
Su kabı, kondanser ve filtreleri kontrol ettiniz mi? Şu an pek müsait olamadığımdan arıza kodlarına bakamadım. Olmadı fişi çekip tekrar takın. -
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Su kabı, kondanser ve filtreleri kontrol ettiniz mi? Şu an pek müsait olamadığımdan arıza kodlarına bakamadım. Olmadı fişi çekip tekrar takın.
HOCAM HEPSINI KONTROL ETTIM TEMIZLEDIM FISI CEKTIM AMA SORUN AYNI SERVISI ARIYOM CIKMIYOLAR MUSAIT BI ZAMANINDA ARIZA KODUNU ATARSAN SEVINIRIM IYI BAYRAMLAR. -
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bosch çağrı merkezini aradınızmı bayramdada açık hata kodu ile ilgili belki yardımcı olurlar sorunun neden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.
Bayramınız kutlu olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bosch çağrı merkezini aradınızmı bayramdada açık hata kodu ile ilgili belki yardımcı olurlar sorunun neden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.
Bayramınız kutlu olsun
444 6 333 U (ÇAGRI MERKEZINI ARADIM .SERVISE YONLENDIRIYOLAR SERVISIARIYORUM ACAN YOK NE SACMA BI SISTEM IYI BAYRAMLAR SIZE DE :) -
hata kodlarını bılen yazabılırmı -
servıs aldı göturdu su kacırdıgı ıcın hata verıp kıtlıyo dedı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- miele bulaşık makinesi yorumları
- lg beyaz eşya yorumları
- kurutmali çamaşır makinesi yorumlar
- farklı marka çamaşır ve kurutma makinesi üst üste konur mu
- bulaşık makinesinde kararan alüminyum nasıl parlatılır
- en iyi bulaşık makinesi markası
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi çamaşır makinesi
- yerli beyaz eşya markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X