Şimdi Ara

BOSCH MAXX 7 KURUTMA MAKINESI HATA KODU VERIYOR YARDIM EDIN ARKADASLAR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR BUGUN MAXX 7 SENSETIVE 7KILO KURUTUCUMU ÇALISTIRACAKTIM DUGMEYI CEVIRDIM KURUTMA,UTU KURULUGU VE KIRISIKLIK ÖNLEME -STOP LAMBASI YANIP SONEREK BIPLIYOR NEDEN OLABILIR BILEN VARSA SU BAYRAM GUNU BANA LUTFEN YARDIM EDEBILIRMI?

• GNCELL
  • Su kabı, kondanser ve filtreleri kontrol ettiniz mi? Şu an pek müsait olamadığımdan arıza kodlarına bakamadım. Olmadı fişi çekip tekrar takın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Su kabı, kondanser ve filtreleri kontrol ettiniz mi? Şu an pek müsait olamadığımdan arıza kodlarına bakamadım. Olmadı fişi çekip tekrar takın.

HOCAM HEPSINI KONTROL ETTIM TEMIZLEDIM FISI CEKTIM AMA SORUN AYNI SERVISI ARIYOM CIKMIYOLAR MUSAIT BI ZAMANINDA ARIZA KODUNU ATARSAN SEVINIRIM IYI BAYRAMLAR.
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bosch çağrı merkezini aradınızmı bayramdada açık hata kodu ile ilgili belki yardımcı olurlar sorunun neden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.

Bayramınız kutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bosch çağrı merkezini aradınızmı bayramdada açık hata kodu ile ilgili belki yardımcı olurlar sorunun neden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.

Bayramınız kutlu olsun

444 6 333 U (ÇAGRI MERKEZINI ARADIM .SERVISE YONLENDIRIYOLAR SERVISIARIYORUM ACAN YOK NE SACMA BI SISTEM IYI BAYRAMLAR SIZE DE :)
  • hata kodlarını bılen yazabılırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servıs aldı göturdu su kacırdıgı ıcın hata verıp kıtlıyo dedı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.