Şimdi Ara

Bosch KGN86AI42N ve Siemens KG86NAI42N (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
14
Favori
67.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PunkeR

Merhabalar,

Bizde KG57NP71NE modeli Siemens Nofrost Buzdolabı var. Ama son günler soğutmamaya başladı. Anladığım kadarıyla fanı buzlandı. Zaten 10 senelik oldu. KG86NAI42N modelini gözümüze kestirdik. Sormak istediğim;

Eski buzdolabımıza göre boyut dışında bir artı sağlar mı?
    Bu modelin Bosch ile aynı modeli arasında fark var mı?
    Bu modelin Siemens KG86NHI30N ile arasında enerji sarfiyatı dışında ne gibi bir fark var? Niçin KG86NHI30N modeli daha fazla yaksa da daha pahalı?

Bir de özelden İzmir için fiyat ve teslim süresi yazabilirseniz çok sevinirim.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Mustafa bey ürününüz hayırlı olsun.
    Umarım en uzun dönem sorunsuzca kullanırsınız.
    Her türlü durumda lütfen direkt beni arayın, görüşmek üzere.

• captaingurkan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    05533976676 dan bana ulaşabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Mustafa bey ürününüz hayırlı olsun.
    Umarım en uzun dönem sorunsuzca kullanırsınız.
    Her türlü durumda lütfen direkt beni arayın, görüşmek üzere.

Alıntıları Göster
    Merhabalar yeniden,

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Umarım yarın zamanında gelir ve dediğiniz gibi uzun süre sorunsuz kullanırım.

Size de bol kazançlar...

Merhabalar,

Açıkcası biraz beklediktan sonra tekrar etmemesi gerek. Çok sıcak günlerde makine fazla ısındığında alarm ötebiliyor.
    Fakat daha öncesinde böyle bir çözüm önerisi ile ve sorunla bu modelde karşılaşmadım.
    Sizden ricam siz gelişmeleri buraya yazarsanız benim için de deneyim olacaktır.
    Sorununuz devam ederse size yardımcı olmaya çalışabilmem için beni çekinmeden arayabilirsiniz.

Serdar Çetin
    05533976676

Saygılarımla.
    Merhaba,

İlginiz için teşekkürler, öğleden sonra servis görevlisi ile tekrar görüştük. 24 saat bu şekilde dursun eğer ışık sönmez sorun çözülmez ise öyle gelelim, aksi halde cihazda arıza yok ve gelirsek ücret almak zorunda kalırız dediler.

Eşim herhangi bir düzelme olmadığını söylüyor henüz. Servis görevlisi düzelmenin zaman alacağını iletti. Umarım çözümü zaman almaz. Can sıkıcı bir durum oldu. İşin ilginci üst soğutucu çalışıyor. Sıkıntı alt dondurucu kısmında.

• Sıkıntı alarm görüntüsü bu şekilde
    Bosch KGN86AI42N ve Siemens KG86NAI42N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyfox -- 5 Ağustos 2019; 19:14:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba bunun profilo olan modeli bd3186i3an modelini bugün satın aldık annem gile. Yarın servisin getirmesini bekliyoruz inşallah sorun çıkmaz ve sorunsuz kullanırlar. İlk çalıştığında bir süre boş mu çalışacak öyle bir şey var mı yada başka dikkat edilecek bir şey var mı ? İnşallah sessiz çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 6 Ağustos 2019; 1:19:53 >

Orijinalden alıntı: fyilmaz

merhaba bunun profilo olan modeli bd3186i3an modelini bugün satın aldık annem gile. Yarın servisin getirmesini bekliyoruz inşallah sorun çıkmaz ve sorunsuz kullanırlar. İlk çalıştığında bir süre boş mu çalışacak öyle bir şey var mı yada başka dikkat edilecek bir şey var mı ? İnşallah sessiz çalışır.
    Merhaba, buzdolabına hemen yükleme yapılmaz ise çok daha hızlı normal değerlerine ulaşabilir.

Orijinalden alıntı: spyfox

Merhaba,

İlginiz için teşekkürler, öğleden sonra servis görevlisi ile tekrar görüştük. 24 saat bu şekilde dursun eğer ışık sönmez sorun çözülmez ise öyle gelelim, aksi halde cihazda arıza yok ve gelirsek ücret almak zorunda kalırız dediler.

Eşim herhangi bir düzelme olmadığını söylüyor henüz. Servis görevlisi düzelmenin zaman alacağını iletti. Umarım çözümü zaman almaz. Can sıkıcı bir durum oldu. İşin ilginci üst soğutucu çalışıyor. Sıkıntı alt dondurucu kısmında.

Alıntıları Göster
    Tekrar merhaba, eğer düzelmezse mecburen servis çağıracak olursanız mutlaka yaptığı işlem için servis fişi alın.
    Aynı hata 3 defa olur ise servis fişleri çok önemli, bununla tüketici hakem heyetine başvurarak ayıplı ürün olduğunu kanıtlayabiliyorsunuz, sözlü olarak işiniz zorlaşır.
    Destek gerekirse görüşebiliriz 05533976676
    Saygılar.

• quote:

Tekrar merhaba, eğer düzelmezse mecburen servis çağıracak olursanız mutlaka yaptığı işlem için servis fişi alın.
    Aynı hata 3 defa olur ise servis fişleri çok önemli, bununla tüketici hakem heyetine başvurarak ayıplı ürün olduğunu kanıtlayabiliyorsunuz, sözlü olarak işiniz zorlaşır.
    Destek gerekirse görüşebiliriz 05533976676
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    İlginiz için teşekkürler, servis şu an evde müdahale yapıyor. Elektrik gidip gelmesinden dolayı cihazın motoru zarar görmüş. Akım koruyucu priz almıştım ama kendisi akım koruma prizlerinin pek işe yaramadığını söyledi, onun yerine kart regülatörü takılmalıymış evin girişine. Ben yine de schneider-electric-apc-tekli-akim-korumali-prizi takacağım. işe yarar diye düşünüyorum iyi ya da kötü. Akım koruma prizini tv de kullanıyordum sadece.

İlk kez elektrik gidip gelmesinden dolayı bir cihazım ömrü hayatımda zarar görmüş oldu, olacağı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyfox -- 7 Ağustos 2019; 15:56:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spyfox

İlginiz için teşekkürler, servis şu an evde müdahale yapıyor. Elektrik gidip gelmesinden dolayı cihazın motoru zarar görmüş. Akım koruyucu priz almıştım ama kendisi akım koruma prizlerinin pek işe yaramadığını söyledi, onun yerine kart regülatörü takılmalıymış evin girişine. Ben yine de schneider-electric-apc-tekli-akim-korumali-prizi takacağım. işe yarar diye düşünüyorum iyi ya da kötü. Akım koruma prizini tv de kullanıyordum sadece.

İlk kez elektrik gidip gelmesinden dolayı bir cihazım ömrü hayatımda zarar görmüş oldu, olacağı varmış.

Alıntıları Göster
    Merhaba çok geçmiş olsun.
    Bununla ilgili bir ücret alındımı sizden? son zamanlarda hiç karşılaşmamıştım belki prosedürleri değişmiştir.

• quote:

Merhaba çok geçmiş olsun.
    Bununla ilgili bir ücret alındımı sizden? son zamanlarda hiç karşılaşmamıştım belki prosedürleri değişmiştir.

Alıntıları Göster
    Yok cihazım 1 yıllık henüz, garanti kapsamında herhangi bir ücret almadan yaptılar tüm islemleri. O kırmızı ışık normalde döndü. Şu anlık sıkıntı yok görünüyor. 1 güne tam randımanlı soğutmaya başlarmış

• spyfox kullanıcısına yanıt
    İnş bir daha sorun yaşatmaz, iyi günlerde kullanın.
  • Bosch KGN86AI42N A+++ 682 LT No-Frost yada aynısının Siemens, Profilo ürünleri arasında iç malzemeleri vs kalite farkı var mı? Kalite anlamında ayırt edemiyorum sadece iç malzeme cam ve plastiği birinde mavimsi diğerinde yeşilimsi gibi. Net üzerinden satın almak ne kadar doğru bilmiyorum🤔 fiyatları bayiden daha uygun şu an indirimli. Almayı düşünüyorum yardımınızı bekliyorum 😊 Keşke dondurucu daha büyük olsaymış. Birde bosch değişik ürünleri var yabancı sitelerde fakat Türkiye de yok 😕 fiyatdan dolayı mı acaba.

Siemens versiyonu için fiyat verebilirim dilerseniz.

Serdar Çetin
    05533976676

Bana whatsapp'tan yazarsanız size dönüş yapabilirim.

Saygılar.

1 - Kapı yönü değiştirilebiliyor mu?
    2 - Kulpları takılmadan da kapaklar rahat açılıp kapatılabilir mi?
    3 - 3 yıl garanti süresi 7 veya 10 yıla çıkarılabiliyor mu? Miktarı nedir?
    4 - Bu modellerin beyaz olanı var mı?

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

Bilgi sahibi olanların yardımcı olacağını umuyorum:

Merhabalar,
    Geç cevap için kusura bakmayın malum bayram olayından daha çıkamadık :))

Evet, ilk kurulum esnasında servise ücretsiz değiştirtebilir siniz.

Çok rahat olmasa da açılabilir, kulpsuz modellerdeki gibi parmak uçlarının girebileceği özel bir yer yok elbette.

3+4 yapabiliyorsunuz, ek garanti bedelleri servis kısmının işi şuan net rakam bilmiyorum fakat günlük kampanyalar vs olabiliyor bazen çok güzel indirim olabiliyor.

A+++ olan maalesef sadece inox, beyaz muadil KG86NAW30N

Saygılar

Serdar Çetin
    05533976676

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Bosch KGN86AI42N A+++ için fiyat alabilir miyim. Birazda acil aslında evdeki dolap bozuldu araştırma yaparken sizi buldum. Malatya da ikamet ediyorum. Paraf kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey444 -- 16 Ağustos 2019; 2:39:12 >

Orijinalden alıntı: atabey444

Merhaba.Bosch KGN86AI42N A+++ için fiyat alabilir miyim. Birazda acil aslında evdeki dolap bozuldu araştırma yaparken sizi buldum. Malatya da ikamet ediyorum. Paraf kullanıyorum
    Telefonla görüştük sanırım :) tekrar hayırlısı olsun.

Telefonla görüştük sanırım :) tekrar hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    İlginiz ve yardımınız için tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.