Şimdi Ara

Bosch 20763 yumuşatıcı problemi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeğenimdeki bosch 20763 marka ÇM yumuşatıcı bölmesinin tamamen temizlenmesine rağmen ilk yıkamadan sonra içi su dolu olarak kalıyor...Vernel marka yumuşatıcı kullanılıyor..Çözümü için ne önerirsiniz...

• Arkadaşım alındığı günden beri düzenli olarak 15 günde bir temizlenmedi ise heryeri tıkanmıştır sifon dahil, ya kendiniz komple sifon dahil temizleyin ya servis çağırın yada candoğan tarif etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Yeğenimdeki bosch 20763 marka ÇM yumuşatıcı bölmesinin tamamen temizlenmesine rağmen ilk yıkamadan sonra içi su dolu olarak kalıyor...Vernel marka yumuşatıcı kullanılıyor..Çözümü için ne önerirsiniz...

NORMAL PROGRAM SONUNDA BAZEN SU KALIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Yeğenimdeki bosch 20763 marka ÇM yumuşatıcı bölmesinin tamamen temizlenmesine rağmen ilk yıkamadan sonra içi su dolu olarak kalıyor...Vernel marka yumuşatıcı kullanılıyor..Çözümü için ne önerirsiniz...

NORMAL PROGRAM SONUNDA BAZEN SU KALIR.

ama işte ne kadar kalır o önemli değilmi isterseniz foto ekleyebilirim üst limit çizgisine kadar dolu...
  • Vernel Max serisi yumuşatıcı bende kullandım her yıkama sonrası bakıyordum yumuşatıcı artığı kalmış sıvı katı arası bir durumdaydı. Yalnız tüm vernel max larda yoktu böyle durum ben 5-6 farklı çeşidinden almıştım 1 lt lik hepsinde olmadı ama bazılarını kullanırken dediğim kıvamda artık kalıyordu. Ben deterjanlığı her 2-3 yıkamada bir çıkarıp yıkıyordum su kalmıyordu. Ama bu vernel max lar konsantre bunların bazılarında dediğim gibi sorun varken bazılarında hiç sorun yoktu. Birde normal yumuşatıcılarda hiç bir problem yoktu yıkama sonrası yumuşatıcı bölümü tertemiz oluyordu.

Deterjanlığı çıkarıp sifon denen bölüm yani yumuşatıcı gözündeki mavi parçayı çıkarıp içini bol ve biraz tazyikli su ile yıkayıp takmanızı öneririm tabi yıkamışken deterjanlığın içini dışını güzelce yıkayın yumuşatıcı bölmesinden bol su akıtın temizlenir. Birde konsantre değilde normal yumuşatıcı ile deneme yapmanızı öneririm

• Biraz önce çıkardık temizledim.Kullanılan yumuşatıcı vermel 5 lt lik olanlardan mavi..Bildiğiniz pelte gibi kalmış beyaz halde zaten o halde almasının imkanı yok ama sorun işte orada temizlendikten 1 yıkama sonra böyle oluyormuşş.bir deneme daha yapsınlar olmadı sonra servis gelsin ?
  • Yumuşatıcı koyu kıvamlı ise sulandırılabilir. Sakıncası yoktur. Zaten servislik bir durum gibi görünmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.