< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bosch (2014) | Amazon (4. sayfa)

-
-
Bitirmek üzereyim. Bu sezon şu ana kadar çok durgun geçiyor. Son 3 bölüm kaldı. Bakalım. -
s06e01
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7. sezon düştü.
adamlar istikrarli bir şekilde gidiyor, her sene nisanda yeni sezon çıkardı, korona az biraz etkilemiş olacakki bu sene haziranda çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedinci sezonda bitirdiler. Keşke devam etseydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorYedinci sezonda bitirdiler. Keşke devam etseydi.
Devamı olacak:
ımdb
Untitled 'Bosch' Spinoff (TV Series 2022– ) - IMDbhttps://www.imdb.com/title/tt14168162/?ref_=tt_sims_tt_t_11 -
güzel haber.quote:
Orijinalden alıntı: Fell on Black DaysDevamı olacak:
ımdb
Untitled 'Bosch' Spinoff (TV Series 2022– ) - IMDbhttps://www.imdb.com/title/tt14168162/?ref_=tt_sims_tt_t_11
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dizi 7.sezonda bitti.
Ancak ana karakterler Bosch ve Chandler'ın yer alacağı, bu diziden karakterleri ile yeni bir dizi gelecek.
Breaking Bad den sonra gelen Better Call Saul gibi düşünebilirsiniz.
-
ilk bölümleri sardı ama sanki sonra çok monotonlaştı
-
İlk sezon özelinde konuşuyorum, sanırım Better Call Saul'dan beridir bu denli akıcı bir dizi izlememiştim. Tabii bölüm sürelerinin de etkisi var ama bölümler ne ara başlayıp bitiyor anlaşılmıyor. Diğer taraftan, herhalde The Wire ayarında bir realizm ile baş başayım dedirtti ilk bölümler itibariyle ancak maalesef The Wire kalitesinden bir hayli uzak şu haliyle, ya da The Wire insan işi olmadığı için herhangi bir diziyi onunla kıyaslamak abesle iştigal.
Devam sezonlarını da bu denli keyif ve merakla izletirse bir süreliğine ne izlesem kaygımı bastıracak içeriğe rastlamış olmanın mutluluğuyla ayrılıyorum başlıktan.
-
2. sezonu ittire kaktıra bitirdim biraz. Lisede korsan yollardan edinip edinip okuduğum ucuz polisiyelerin tadı var. The Wire ile aynı cümlede geçmesi bile bu dizi için hak etmediği bir övgü olur. Devam etmeyi düşünmüyorum ancak çok çok uzun sürelere yayıp bitirme durumu da var. Neyse ki bölüm süreleri uzun değil de.
-
1le 2 arasında o kadar fark yok. ama rutine biniyor olaylar. her polisiye dizinin başına gelir. ben polisiye dizilerde rutinliği severim, suç işlensin -> sonra suçu/gizemi çöz.
daha 7 sezon burda, 2 sezon da spin-off dizisinde var. dayan ha gayret.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X