Şimdi Ara

Boşanmış olan arkadaslar lütfen bir el atın (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
11
Favori
25.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çocuğa çok üzüldüm.
    Umarım vazgeçersiniz bu kararınızdan.
    Hakkınızda hayırlısı olsun fakat çocuğun geleceği söz konusu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı yorumları okudum, kimi konuyu dine getirmeyi başarmış kimi konu ATA'mıza getirmiş... Bu arkadaşları tebrik etmek istiyorum. Nitekim bu dediklerini yedirtecek onlarca kanıt sunabilirim ama birilerine laf yetiştireceğim diye beni seven üyelerin tepkisi çekmek istemem. Siz hayal dünyanızda yaşamaya devam edin. Toplumun ahlak bekçiliğini yapmanıza gerek yok, kendinize mukayyet olsanız yeterli


    Konu sahibine gelince çok geçmiş olsun. İşi sürebildiğiniz kadar yokuşa sürün. Bana anlattıklarınız hiç normal gelmedi, arka planda mutlaka bir pislik var gibime geliyor. ALLAH sonunuzu hayretsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resatbulutt

    AHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAH
    iyi güldürdün ha çocuk yapması ilkim sensin ve tek sen oldun demekmiş. buna gerçekten inanıyorsan yazık sana. yaşın geçmiş gibi konuşuyorsun görücü usulü sana bi köylü kız bulsalar bile onun ne yaptığını ne bileceksin. başkasıyla birlikte olup çocuk yapan milyarlarca insan var dünyada. çok küçük bi azınlık dışında kimse senin gibi düşünmüyor. evlilik öncesi birlikteligin doğru olmadığını düşünebilirsin hak veririm ama çocuk yapmak onu demek değildir. çocuk yapmak öyle muaazam mucize aşırı özel bi olay değil 15 yaşını geçmiş herkes yapabiliyor. çocuk yapmanın o anlama geldiğinin düşünen 5 kadın bul bu yazdıgin mesajların çıktısını alıp yerim videosunu da atarım. kızları kafanda aşırı büyütüyorsun onlar da insan varoluş amacı sana bakmak ve çocuk yapmak olan varlıklar değil. sevgili olmayı ne zannediyorsun bilmiyorum ama sevgili olup diğer insanı tanımadan nasıl karar vereceksin kız belki aile baskısından tam bi yalancı ve palavraci olmuş herkesi inandiriyor kendine. Tanıdıktan sonra öğrendin evlenecek misin hala?
    Konuyu açan kardeşimin eşinin öyle olduğunu düşünmüyorum, o şekilde yapan kız/erkek yok mu var tabi.

    Ama bu insanlar rezilinde rezili.

    Kardeşim ben sevgili yapmadım hiçbir kızı tanımak istemiyorum Rabbim benim kafada kız nasip eylesin bana yeter.

    Benim aklım kalır arkadaş bu kadar basit o yüzden karımın hayatını mahvedemem.

    Benim için tek eşli olması ve sevgili yapmamış olması konusu dışında sıkıntım yok, bana bağlı sadakatli olsun beni benden çok sevsin beni delirtecek şekilde kıskansın arayıp sorsun işteken.

    Aradığım bunlar, daha öncede yazdım foruma milyon kez, güzel olmasın mümkünse bakımlı alımlı olmasın, yemek yemesini bilmesin bazen haftada bir yıkansın bazen hergün düzensiz bir kız olsun.

    İsteklerim bu kadar basit, ilk konuştuğu erkek ben ilk konuştuğum kız o şeklinde.

    Aşk ve sevgi cahili olsun, sevilme duygusu tatmamış olsun.

    Bu anlattığım kızın yüzüne bakmazsın büyük ihtimal ama o kız benim için melek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle baba parası ile aldı ise bu fark etmez. Ne aldı iseniz yarı yarıya. Barışsanız bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bu işin bahanesi, sizi kafasında bitirmiş. Boşa sinir, stres yapmayın. Bir arkadaş yazmış, bir sürü kız ile takıldım iyi geldi demiş. Gerçekten de öyle. Aynısını yaşadım. Boşa dizlerini dövme, olan sana olur. Onun hayatına başka biri girmiş olabilir. Sudan sebepten ara bozulmaz. Yüzüne söyleyin, lafınızı esirgemeyin. Hakim her şeyi yarı yarıya yapar. Eşiniz çalışıyor ise sadece çocuk için nafaka verirsiniz. Anlaşmalı yapmıyor ise, tamam git aç davanı 2-3 sene sürer bana hava boş deyin. Rahat 3 sene sürer.

    Çünkü davalar birikti. Türk kadınları ile evlenmeyin, ne yapıp edip, fas, cezayir, belarus gibi ülkelerden kız bulun derim. Benim hatun yabancı. Türk kızlarına 1000 basar. Ne trip var ne bana şunu al var, fıstık gibi hatun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 4 Haziran 2020; 2:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes bence buraya bunu yazmasaydın keske. Simdi her ağızdan bir ses cikacak, konu farkli yerlere gitmiş, millet bilip bilmeden tanı koymus ve kafa bulandırıyor. Esini seviyorsan ozellikle evladın üzerinden ikna için çabala. Sizin yuvasında ne yaşandı bilemeyiz ama bu konu anlattığın olayin neticesi degil bence, biriken birseylerin bahanesi olmus. Sen kendinden eminsen ve bunun anlattığınin dışında sana göre birsey yoksa ne yap et barışmaya çalış.
    Ha olmayacaksa oturun detaylı hesabınızı yapın kim ne almış vermişse kendiniz mahkemelerde uğraşmadan uzlasarak derdinizi çözün. Ha olmazsa en son mahkeme yolu. Ama evladınız için çabalayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harbi24

    Kardes bence buraya bunu yazmasaydın keske. Simdi her ağızdan bir ses cikacak, konu farkli yerlere gitmiş, millet bilip bilmeden tanı koymus ve kafa bulandırıyor. Esini seviyorsan ozellikle evladın üzerinden ikna için çabala. Sizin yuvasında ne yaşandı bilemeyiz ama bu konu anlattığın olayin neticesi degil bence, biriken birseylerin bahanesi olmus. Sen kendinden eminsen ve bunun anlattığınin dışında sana göre birsey yoksa ne yap et barışmaya çalış.
    Ha olmayacaksa oturun detaylı hesabınızı yapın kim ne almış vermişse kendiniz mahkemelerde uğraşmadan uzlasarak derdinizi çözün. Ha olmazsa en son mahkeme yolu. Ama evladınız için çabalayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • böyle bir kızı aramadan nasıl bulmayı düşünüyorsun. Bu tarz birisi ortalıkta gezmeyecek seninle tanismayacaktir sonuçta. Allah sana nasıl nasip sen elinden geleni yapmıyorsun ki? tevekküle uymuyor dediğin zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resatbulutt

    böyle bir kızı aramadan nasıl bulmayı düşünüyorsun. Bu tarz birisi ortalıkta gezmeyecek seninle tanismayacaktir sonuçta. Allah sana nasıl nasip sen elinden geleni yapmıyorsun ki? tevekküle uymuyor dediğin zaten.
    O zaman şunu söyleyim, bu iş ortalama 1 ayda anlaşılır, fazlası bilerek yapma kullanmaya girer.

    Bu ülkede insanların %95'i bu işi elim altında biri olsun cinsellik yaşayım bedava ve gönül eğlendireyim, sıkılınca olmuyor amacında.

    Çoğu kız/erkeğin bir başka amacı kişiye unutamayacağı anılar yaşatıp kişinin aklının kendisinde kalmasını sağlamak kendinede ve karşısındaki kız/erkeğe tecrübe kazandırmak ve bununla kibir kasmak.

    Ben kimsenin duygularıyla oynayamam kendime bağlatamam, max 1 ayda çözer herkes herkesi baktım yukarıda yazdığım gibi bir kız değil daha yakınlaşmam bir daha görüşmemek üzere der bitiririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bütün yorumları okuyarak evlilikle veya evlenmeyi düşünenlerle ilgili tecrübeyle sabit 2 laf da ben edeyim.Sakın aşk meşk elektrik trafo diyerek yola çıkmayın.Evlenmeden önce davranış olarak kendisine yapılmasına hiç tahammül edemeyeceği bir şeyi size kolayca yapana,tartışma ve gerginlik anlarında rahatça hakaret edip ayrılmayı tehdit ve koz olarak kullananla bu yola çıkmayın.Mutlu ve rahat anlarda en deli veya kafası kırık olan birini tam tersi özellikte insanla ayırt edemezsiniz.Gerginlik anlarındaki tekrarlanan söz ve davranışlarına dikkat ederseniz ancak bu gibi zor anlarda o insanın huyu ve fıtrarına dair asıl ipuçlarını öğrenebilirsiniz ve emin olun insan 7sinde neyse 70inde de o oluyor.İnsan dediğiniz canlı buzdağının görünmeyen kısmı olan bilinçalıyla kocaman bir denizdir.Hele ki günümüz kadınlarının %95i maalesef sinsi ve tehlikelidir.Şunu asla unutmayın,evlilik bir şekilde başlar ama evliliği sağlıklı yürütecek şey ZEKA,KARAKTER VE SAYGI'dır.
    Son olarak günümüz kadınlarının fıtratı ve oyuncak haline gelen evliliklerle ilgili Sema Maraşlı isimli yazarın linkteki köşe yazılarının mümkünse hepsini okumanızı çok tavsiye ederim,tespitlerine hayran kalacaksınızdır.

    http://www.cocukaile.net/kategori/selma-marasli/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 4 Haziran 2020; 3:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • insanlar yıllarca evli kalıyor Bi olay oluyor gerçek yüzü ortaya çıkıyor. 1 ayda bir insanı tanıyamazsın o sana hangi yüzünü göstermek isterse onu görürsün 1 ay içerisinde hafatsonlari görüşen 8 kere hadi sürekli görüştün 30 kere gorusursun çay içip muhabbet etsen 3 saat 90 saatte karşındakini taniyabilecegine inanıyorsan hayatında kimse sana kazık atmamistir toy gencsindir.

    at gözlüğüyle bakıyorsun sosyal iliskilere. kendini gelsitirmezen gün gelecek kandırıldım ssli diye konu açacaksın yada yalnız öleceksin. ailen belki tanıdık bi kız bulur sana öyle eşin olur ama o zaman da şu var. kimse eskisi gibi saf değil herkesin telefonu var İnterneti var yüz yüze gorusemese bile sanal konuşuluyor. televizyonda gözüküyor temiz anadolu insanı denilen kitle bile ne fanteziler yapıyor. herkes kayan katana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resatbulutt

    insanlar yıllarca evli kalıyor Bi olay oluyor gerçek yüzü ortaya çıkıyor. 1 ayda bir insanı tanıyamazsın o sana hangi yüzünü göstermek isterse onu görürsün 1 ay içerisinde hafatsonlari görüşen 8 kere hadi sürekli görüştün 30 kere gorusursun çay içip muhabbet etsen 3 saat 90 saatte karşındakini taniyabilecegine inanıyorsan hayatında kimse sana kazık atmamistir toy gencsindir.

    at gözlüğüyle bakıyorsun sosyal iliskilere. kendini gelsitirmezen gün gelecek kandırıldım ssli diye konu açacaksın yada yalnız öleceksin. ailen belki tanıdık bi kız bulur sana öyle eşin olur ama o zaman da şu var. kimse eskisi gibi saf değil herkesin telefonu var İnterneti var yüz yüze gorusemese bile sanal konuşuluyor. televizyonda gözüküyor temiz anadolu insanı denilen kitle bile ne fanteziler yapıyor. herkes kayan katana.
    Doğrudur, benim kolay çözülen bir yapım var, mesela tanışsam birçok kızla 1 hafta dolmadan ben onu oda beni bitirir.

    Farklı bir karakterim var, herkese uymam herkes bana uymaz, mesela istemeden insanların kalbini kırabiliyorum konuşmamla ama art niyetli konuşmam hiçbir zaman sonra durumu topatlarım kişi iki kere yaşayınca ve beni tanıyınca eyvallah diyor, patavatsız konuşabiliyorum, herkesle anlaşamıyorum.

    O yüzden tanıdığım kızların hepsi (1 kişi hariç) hepsi bir hafta dolmadan bitirecek karşılıklı bitecek, ama biri varki ben onu tanıdıkça oda beni tanıdıkça dahada bağlanacaz beni daha çok arayacak soracak hep beni görmek isteyecek sonunda evlenecez.

    Tek sıkıntım o bırakmalar benim birazda olsa canımı sıkacak 2-3 kişiden sonra takmam olur biter.

    Karımda aynısını yaşayacak eminim o kıza kimse dayanamaz benden başka, aynı şekilde banada kimse dayanamaz ondan başka.

    Rabbim bana, öyle bir kız nasip edecek ki benim annem babamda kızın annesi babası da diyecek ki, bu gerizekalıya sonunda kendi gibi biri bulduk diyecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    İster 10 sene olsun isterse 10 gün ne fark eder? Sevgilin olmuşmu olmuş.Zamanında gönül eğlendirirken geleceğini ve karını çocuklarını hiç düşünmedin.Elbet ki zinada etmişsindir.Bunu sadece cinsellik olarak algılama öpüşme bile sayılır.Geçmişinde gelecekteki karını apaçık aldatmışsın.Şimdi cezasını çek dur.Karın tekmeyi bassında gör gününü.Madem evlenmiyceksin neden sevgili oluyorsun? Çünkü nefsine hakim olamamış bir zavallısın.Şimdide 10 sene geçmiş diye paçayı yırtma boşuna.Bizde o yollardan geçerken yaptıkmı ha?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault S.A hocam sizide tesüf ederim.Güya severdim sizi fakat itiraf ettiğiniz olay düşüncelerimi değiştirdi.Hiç burda gelipte millete maval okumayın.Siz düzgün sanki kalmışmısınızda hakkınızmıda düzgününü stiyorsunuz? Ha eski sevgili ha hayat kadını ne farkı var söylermisiniz? Kaldı ki hayat kadınlarıyla 1 değil 2 değil 3 kez cinsel ilişkiye girmişsiniz.Oysaki sevgili olsan bile daha az günah işlerdin.Hem belkide ileriye gidemezdin.Ama görüyorum ki siz zaten hakkınızı çoktan salmışsınız.Boşuna öyle birini beklemeyin.Zinaya bulaşmışsınız ve elbetki sizede sizin gibi birisi denk gelicek.Yani zina etmişle evleniceksiniz.Bunu söylüyorum çünkü karşındakide ilişkiye girmiş olucak.Yazık ki ne yazık burda sevgiliden felan bahsediyorsunuz.Asıl ben hiçbirini yaşamamış olaraktan gerçekten iyisini hak ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtüöz

    Renault S.A hocam sizide tesüf ederim.Güya severdim sizi fakat itiraf ettiğiniz olay düşüncelerimi değiştirdi.Hiç burda gelipte millete maval okumayın.Siz düzgün sanki kalmışmısınızda hakkınızmıda düzgününü stiyorsunuz? Ha eski sevgili ha hayat kadını ne farkı var söylermisiniz? Kaldı ki hayat kadınlarıyla 1 değil 2 değil 3 kez cinsel ilişkiye girmişsiniz.Oysaki sevgili olsan bile daha az günah işlerdin.Hem belkide ileriye gidemezdin.Ama görüyorum ki siz zaten hakkınızı çoktan salmışsınız.Boşuna öyle birini beklemeyin.Zinaya bulaşmışsınız ve elbetki sizede sizin gibi birisi denk gelicek.Yani zina etmişle evleniceksiniz.Bunu söylüyorum çünkü karşındakide ilişkiye girmiş olucak.Yazık ki ne yazık burda sevgiliden felan bahsediyorsunuz.Asıl ben hiçbirini yaşamamış olaraktan gerçekten iyisini hak ediyorum.
    Kıymetli dostum, seni anlıyorum ama benide anla bu olay 2008 yıllarında oldu, daha çocuğum yeğenlerim Makedonya'da içirdi barlarda gezdirdi sonra zorla götürdü, kızları hatırlamam bile beni yanlış anlama yapmış olsamda yapmadım.

    Bugün aynısını yapsalar benden 7 yaş büyük olmalarına rağmen ve son derece saygılı olmama rağmen döverim ikisinide.

    Çocukken herşeyi yapabiliyorsun çılgınca.

    O zaman çocuktum 20 yaşımda.

    Kadınlarla aramda duygusal bağ olmasada elini tutmasamda tatlı söz söylemesemde yada onlardan duymasamda yemeğe sinemaya gitmesemde pişmanım, hemde çok pişmanım.

    Ama bak şunuda düşünmek lazım, benim bugün bu şekilde düşünmeme vesile oldu açıkçası bunu yaşamasam belkide bugün kızdan kıza atlayacaktım sürekli kız düşürecektim %95'in yaptığı gibi.

    Herkesin hayatı bir değil, 2008 e dönsem yapmam, ama o zaman çocuktum.

    Hatta bu iş iyice psikolojimi bozdu şöyleki sanki gerçekte aşk yok ve kimse kimseyi sevmiyor beni sevmeyeceklermiş gibi hissediyorum, sanki hiçbir şey gerçek değil bu hayatta.

    O zinayı edene kadar böyle düşüncelere sahip değildim kısaca söyleyim eğer bir kız bana yazılsaydı sevgilide yapardım ama o 3 zina hayatımı değiştirdi, şuan böyle düşünüyorsam tek eşliyim diyorsam o 3 zinadan ötürü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam merhabalar. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, uzun süredir dh'ye giriş yapmıyordum, arada misafir olarak takılıp çıkıyordum. Meramınızı okuyunca, ben de yaşadıklarımdan ve çevremde bizzat 16 yıllık ilişkisini bitirmiş, 2 çocuklu dayımdan gözlemlediğim kadarıyla sizlere naçizane bir şeyler söylemek isterim.

    Lise son sınıf ve 4 yıllık üniversite hayatımın bitişine ek olarak da 1 yıl daha idame ettirebildiğim, totalde 6 yıllık ilişkimde; hayatımda başka hiçbir kadını onun kadar sevemeyeceğimden emin olduğum (ilişkim biteli 4 sene oldu, hala unutamadım) sevgilimden sırf kıskançlık, kuruntu, saçma sapan kavgalar yüzünden ayrıldık. Neredeyse mükemmel bir insandı, hala laf kondurmam, kötü söz etmem arkasından. Biraz daha saygılı olabilseydik birbirimize, evlilik işten bile değildi. Aileler bile tanışıyordu, aynı bölümü kazanıp şehir dışında kimsenin kolay kolay yaşayamayacağı bir üniversite hayatı yaşadık, acısıyla tatlısıyla. Bir süre sonra ilişkide artık öyle bir çıkmaza girmiştim ki, ya intihar edecektim ya da ayrılığı göze alıp ruh gibi gezecektim yıllarca. Ayrılıktan yana kullandım, ilk 2 sene çok kötüydüm. Durduk yere ağlamaklı oluyordum, zaten melankolik ve pesimist bir yapım olduğundan hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına kanaat getirmiştim. Bu ruh hali üstüme yapışmıştı artık. Askere gittim, dönüşte iş bulabilirim ümidiyle, bulamadım. Hala bulamadım. Depresyondan yıllarca çıkamadım. Üstüne 1 yıl içinde çok sevdiğim 3 akrabamı kaybettim, arka arkaya. Dibi görmüştüm.

    Sonra, bu süreçte başka bir kadınla tanıştım. Uzun zaman sonra sevginin ve aşkın tekrar yaşamaya değer olabileceğine inandım, hayata bağlandım. Uzak mesafe ilişkisiydi, 1 yılda dört kez buluşabildik. Ona rağmen içimde öyle bi ümit vardı ki, o kişi hayatımda olunca her şey aşılabilir gibi hissediyordum. Sırılsıklam aşıktım, onun sevgisini de hissediyordum. Lakin, o işe başladı, yavaş yavaş değişti bir şeyler. Tavırları, ilgisi, sevgisi. Eskisi gibi değildi, her şeyini paylaştığım ve bildiğim insanı tanıyamaz oldum. Havalimanında çalışıyordu, işl çok zordu ama parası iyiydi. Mobing çok fazlaydı, ben de buna yordum hep. İş stresindendir diye içime attım. Ancak kendimi kandırmışım. Bir gün basit ve aptalca bir mesajla, tonlarca bahaneyle onca söze ve yemine rağmen, sınava hazırlandığımı ve ona ne kadar ihtiyacım olduğunu bildiği halde bırakıp gitti.

    Normalde ben kadınlar hakkında az sonra dile getireceğim şeyleri söyleyebilecek biri değildim. Hep erkekleri kabahatli bulurdum, kadınları hep insan ırkının üst versiyonu, narin, korunmaya muhtaç, merhametli sanırdım. Ancak öyle bir devirde yaşıyoruz ki, kısa vadeli mutluluklar, heyecanlar, uzun vadeli hayallere ve emeklere baskın gelebiliyor. Teknoloji bunu mümkün kılıyor. Azıcık imkan, güç bulan ve hayatının rutininden sıkılan soluğu başka insanlarda alıyor. Kadın azıcık kendini gerçekleştirebildiğine inandığında, biraz öz güven sahibi olduğunda, özgürlüğün tadına vardığında hiçbir şey eskisi gibi olmuyor ikili ilişkilerde. İnsanın doğası zaten böyle. Tek eşlilik evrimsel olarak genlerimizde yok. Evlilik kurumu sosyal olarak dayatılmış bir olgu. Bunun ayırdına varan herkes kendi hayatının kıymetini anlıyor.

    Dayım iki tane eşek kadar çocuğuyla bekar hayatı yaşıyor. Ayrıldığı kadın ise memleketinde başka biriyle evlendi mesela ve inanılmaz çirkef bir insan oldu dayıma karşı. Çünkü dayım kendinden küçük, çıtır hatunlarla takılabiliyor. Özgür. Bu özgürlük de eski eşi bile olsa kadının zoruna gidiyor. Buradan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki, bu yaştan sonra kafanız nispeten daha rahat bir hayat yaşamanız büyük olasılık dahilinde. Size karşı ithamlarda bulunan kadının kafasında az çok bir plan vardır, kadınlar garanti yaşamayı sever. Sizi kaybetmeyi de göze almış. Bu ayrılığı kendiniz ve çocuğunuz için bundan sonra daha mutlu bir hayata açılan fırsat kapısı olarak görebilirsiniz.

    Ve sakın ama sakın, ne yapın edin, gece gündüz çalışıp, didinip aldığınız/biriktirdiğiniz malı mülkü ona bırakmayın. Hakkınızı sonuna kadar arayın. "Lanet olsun, al mal mülkü de düş yakamdan" diyerek pes etmeyin. Bu hayata bir kez geliyorsunuz, mal canın yongası. Hele Türkiye'de her şey daha zor, malum. Ben adınıza seviniyorum, çünkü bazı zorluklarla karşılaşsanız da bekar hayatının standartlarınızı yükselteceğinin garantisini verebilirim. Bilinçli bir birey olduğunuzu düşünüyorum, daha fazla üzdürmeyin kendinizi. Çocuğunuz ve kendi hayatınız için en iyi kararları vermek zorundasınız. Taviz vermeden. Umarım güzel günler yakındır, sağlıcakla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt
    dostum guzel ve içten mesajın için cok teşekkür ederim . Kafamdaki tek soru işareti 4 yasındaki kızımın nasıl etkilenecegi ve ilişkimizin ilerki zamanlarde nasıl olacagı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon07

    dostum guzel ve içten mesajın için cok teşekkür ederim . Kafamdaki tek soru işareti 4 yasındaki kızımın nasıl etkilenecegi ve ilişkimizin ilerki zamanlarde nasıl olacagı..
    Dostum, kızın daha bebek hiçbirşeyden haberi yok, eşinle konuyu kapatın hiç yaşamamış olalım diyin, eğer olayı uzatırsanız bu sefer kötü etkilersiniz.

    Dediğimi yap annelerimizi babalarınızı katın olayın içine arabuluculuk yapsınlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda biraz zorlanırsınız muhtemelen. Ne yapıp edip mahkemeyi ikna edip, velayeti üstünüze almalısınız. Eğer bunu başarabilirseniz, kızınızla annesinden daha sağlıklı bir iletişim kuracağınıza şüphem yok. Çocuk annesinde kaldığı müddetçe çeşitli doldurmalara ve casusluklara mahrum kalabilir, bunu az çok siz de öngörüyorsunuzdur. Bunun önüne geçebildiğiniz ve kızınızla arkadaş ilişkisi kurabildiğiniz müddetçe çok da zorlanmadan rayına oturtabilirsiniz diye düşünüyorum. Çocuğunuzun etkilendiğini anladığınız an terapiye gitmesini sağlamalısınız. Aklı ermeye başlayana kadar bu ayrılık durumunu kanıksar ise, ergenlik çağında ebeveynleri boşanmış çocuklardan daha şanslı olacaktır. Malum, o dönemlerde hayatlarının en kritik sınavlarına giriyorlar ve ayrılık onları daha çok etkiliyor. Sizin bu süreci yönetmek için uzun bir zamanınız var. Fırsatları değerlendirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim bir arkadaşim ocak ayinda anlaşmali olarak boşandi. Eşi boşanmak istemis. Ev ve arabanin yarisini istemiş. Eşinin avukati bir rakam söylemiş, arkadaşim pazarlikla indirdi rakami ve bir noktada anlaştilar. 10 dk da boşandilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.