Şimdi Ara

BOŞA KASMAYIN UEFA KAFADA BİTİRMİŞ İŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün açıkca görüldüki hakem maçı bize vermemeye yeminliydi. Uefa işi masada bitirmiş. o yüzden boşa kasmayın ne bekliyordunuz bir TÜRK takımı real madridi eleyecek ve finale yürüyecek Uefa buna izin verirmi. vermez tabiki kralın takımı bu sene kupayı kaldırmalı uzun zamandır kazanamıyolar vakti geldi nede olsa. yani demem o ki biz ne yaparsak yapalım sonuç belliydi.

• ek olarak bunun maddi yönü çok büyük finalde Galatasaray Dortmund maçımı daha fazla gelir elde eder yoksa barca madrid maçımı
  • Gerçekçi bakmak gerekirse Real Madrid, Galatasaray gibi bir takımı elemek için böyle uğraşlara girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Gerçekçi bakmak gerekirse Real Madrid, Galatasaray gibi bir takımı elemek için böyle uğraşlara girmez

arkadaşım olayı madrid ve biz olarak sınırlandırma evet madrid girmez ama uefa madrid ve barçayı kolluyor bu çok net
  • Kaleye uefa mı geçti?
  • Uefayı neden katarsın ki işe anlamadım kötü oynadık drogbanın ebouenin ayağını bağlamadıya adamlar ama kura çekilirken hile olabilir.
  • Bu sene Bayern şampiyon olacak veya yarı finalde eleyecek madridi öyle umuyorum.Real kesinlikle haketmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uefa barcayi mi destekliyor? Dunku maci izlemediniz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kariyeri olmayan kıytırık norveçli bi balıkcıyı vermişler bizim maça,doğrasın anasını satayım nası olsa 2 gün sonra adını hatırlamaz bu millet,tam harcanıcak adam
  • Hmm....

• quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Kariyeri olmayan kıytırık norveçli bi balıkcıyı vermişler bizim maça,doğrasın anasını satayım nası olsa 2 gün sonra adını hatırlamaz bu millet,tam harcanıcak adam

bu ülkenin hakkını yemeyen tek hoca

pierluigi collina

onun gibisi bir daha gelmez zaten
  • ters yorum yazan arkadasların haklı yerleri de mevcut ama sanki maçı izlememişler gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

ligde yenilince federasyon
    ş.liginde yenilince uefa ...

dünya klupler kupasına katılıp yenilseler fifa eyyamcılık yapıyor derler ona yanıyorum

birader maçı izledinmi 2 penaltı yedi 3. gol yoktan varoldu ve sayısız faulu adamların lehine çaldı daha ne yapsın topu kaleyemi atsın

İlk şunu söyleyeyim galatasarayın yenmesini çok istiyordum ancak tarafsız gözlede bakmak lazım burak ın pozisyonu kesin penaltı ancak ele çarpan pozisyonda kesin penaltı demek çok zor aynı mesutun pozisyonu gibi ve 3. gol öncesinde drogbanın pozisyonu tehlikeli hareket ve faul verdi burada ne var söylersen daha iyi bakarım yani demek istediğim evet burakın pozisyonu komediydi ancak diğer pozisyonlarda öyle çok abartılacak şeyler yoktu sanki ve zaten artık söylenenler bir şeyi değiştirmez benim en çok kızdığım 2. yarı sanki pes etmiş gibi oynadı galatasaray keşke daha avantajlı skor olsaydı ancak yapacak birşey de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

ligde yenilince federasyon
    ş.liginde yenilince uefa ...

dünya klupler kupasına katılıp yenilseler fifa eyyamcılık yapıyor derler ona yanıyorum

birader maçı izledinmi 2 penaltı yedi 3. gol yoktan varoldu ve sayısız faulu adamların lehine çaldı daha ne yapsın topu kaleyemi atsın

İlk şunu söyleyeyim galatasarayın yenmesini çok istiyordum ancak tarafsız gözlede bakmak lazım burak ın pozisyonu kesin penaltı ancak ele çarpan pozisyonda kesin penaltı demek çok zor aynı mesutun pozisyonu gibi ve 3. gol öncesinde drogbanın pozisyonu tehlikeli hareket ve faul verdi burada ne var söylersen daha iyi bakarım yani demek istediğim evet burakın pozisyonu komediydi ancak diğer pozisyonlarda öyle çok abartılacak şeyler yoktu sanki ve zaten artık söylenenler bir şeyi değiştirmez benim en çok kızdığım 2. yarı sanki pes etmiş gibi oynadı galatasaray keşke daha avantajlı skor olsaydı ancak yapacak birşey de yok.

yapma hocam ramos drogbaya nasıl geldi görmedin sanırım kramponları direk drogbanın suratına geldi drogba bile şaşırdı tabii adamda haklı kolaymı chelseaye öyle faul vermek adam şaşırdı doğal olarak itirazdan kart gördü sonra

• Yahu yenildiniz işte, birde üzerine güldürmeyin kendinize. Koskoca Real Madrid Gs karşısında hakemlere sığınmış, olaylara bak paşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Yahu yenildiniz işte, birde üzerine güldürmeyin kendinize. Koskoca Real Madrid Gs karşısında hakemlere sığınmış, olaylara bak paşam.

birader kafanmı iyi ben madrid hakeme sığınıyormu yazdım uefa bu sene açık açık madridi kolluyor işte adamları finale taşımak istiyor hem maddi hem prestij olarak barca madrid finali yapmak istiyor bunun nesini idrak edemedin?
  • akil var mantik var birader. bu senenin flas takimi biz ve dortmund, yabanci spor dergileri ve uefa nin facebook sayfasi surekli bu 2 takim hakkinda haber yapiyor. emin ol biz tur atlasak daha buyuk bir surpriz olacagi icin bizim atlamamizi isterler. hakemin kendisi kotuydu. he iyi olsa gene yenilirdik orasi ayri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

akil var mantik var birader. bu senenin flas takimi biz ve dortmund, yabanci spor dergileri ve uefa nin facebook sayfasi surekli bu 2 takim hakkinda haber yapiyor. emin ol biz tur atlasak daha buyuk bir surpriz olacagi icin bizim atlamamizi isterler. hakemin kendisi kotuydu. he iyi olsa gene yenilirdik orasi ayri.

Yenilirdik ama skor farklı olur değilmi
  • savcı mehmet berk göreve

ne iş yaptığı belirsiz rok göreve
  • 0 çeken fenerliler, 8 yiyen beşiktaşlılar üşüşmüş konuya, kıyamam.

Hadi bakın işinize, bu takım her kulvarda sonuna kadar gidebilecek kapasiteye sahip, bu gece de gördük bunu. Allahın norveçlisi doğradı maçı, Burak net penaltıydı, el net penaltıydı, son golde drogbaya karşı şaha kalkmış ramos net fauldü. Hala gelmiş konuşuyosunuz, asıl siz güldürmeyin kendinize bu kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.