Şimdi Ara

BOŞA CALIŞIYOZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • o kadar universte oku doktora yap milletin köpeği ol.patronun lise mezunu olsuna geliyor konu ygs lys birincileri kılpayı tıp kazananlarla aynı yerde en buyuk ornek acun ılıcalı kimse yıllarını heba etmesin girişken olsun o zaman.dil anlatım hocam kendini paralayıp gırmış üniversteye iyi puan ıyı yer o zamanlar öğretmenlik rağbet gören değerli bir yermiş simdi meslek lisesinden cevrilme bir yerde 3000 tlye haftada 30 saat calışıyor.guzel para sorun YOK AMA CALIŞTIGNIZA DEGMIYOR.DEGEN Bİ MESLLEK VARSA SOYLEYİN GİRELİM



  • Bu zihniyet çok yanlış. Üniversite okumanın tek amacı var: öğrenmek. Sen sadece para kazanmak için okuyacaksan bence hiç okuma, git ticarete atıl. Önemli olan şey okuduğun bölümü sevmek ve o bölümde olabildiğince ilerlemek ve bunu sadece öğrenemeyi seversen başarırsın. Üniversite bitsin de kurtulayım kafasına girersen, betimlediğin gibi ortalama bir ofis çalışanı olursun.
  • astronomy1997 A kullanıcısına yanıt
    ben uneversteye hazırlık aşamasındayım o kadar çalışıcaz iyi bolumu gircez.hakketiklerimizi vermeyecekler demeye çalışıyorum.bi duşunceden tam olarak kurtarın ki çalışıyım giriyim üniversteye.inanın pana için değil haketiğme ulaşamıyacağımı duşunuyorum.bu yuzden universteye ortam görmek ve kultür umuçlı gitmiş olacam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce Türkçe öğrenerek hayata başlayabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.