Şimdi Ara

Boş Taksi yolcu almak zorunda mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelmek için arayayım dedim, ertesi gün dedem hayatını kaybetti ve apar topar Balıkesir'e gittik.

Ardından birkaç hafta kafam yerinde değildi, yeni yeni kendimi toplamaya başladım.

Pazartesi ya da salı geleyim eğer uygunsan.
  • Yanlış hatırlamıyorsam hastalandığını söylemiştin.Başın sağolsun abi.Allah rahmet eylesin.
    Pazartesi dizi var çok oynayamayız(Leyla Mecnun) Salı 9'da evdeyim
  • Sağol Çağrı, amin.

Salı günü bir aksilik olmazsa gelirim, eve giderken ara beni.
  • Almıyorlar ne yapacağız, dava mı edeceğiz? Bunlar teorik hukuksal haklar. Pratikte karşılığı yok malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Şoförlü araç kiralama firmalarının doğmasındaki en büyük etken taksici esnafının bu hale gelmesidir.
    Esnaf odanızın bu konuda birşeyler yapması şart.
    Arkadan kaza yapmış,bagaj kapağı lastikle tutturulmuş Albea'nın arkasına KORSAN BİTECEK! TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM. yazmakla korsan bitmez.

Ben taksici değilim..
    Rahmetli babam taksiciydi zamanında.. O yüzden sorunlarını bilirim..
    İlk mesajımdaki maddeleri de taksinin müşteri beğenmemesi sonucu mağdur olmuş ve ateşlenen yeğenini hastaneye yaya olarak kucakta götürmüş biri olarak yazdım..

Şöföre hak veriyorum, gecenin bir vakti tinerci gibi görünen yakası paçası dağınık ve yüzünde iki haftalık sakalla taksi durdurmaya çalışan birini ben de almazdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Şoförlü araç kiralama firmalarının doğmasındaki en büyük etken taksici esnafının bu hale gelmesidir.
    Arkadan kaza yapmış,bagaj kapağı lastikle tutturulmuş Albea'nın arkasına KORSAN BİTECEK! TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM. yazmakla korsan bitmez.

Ben taksici değilim..
    İlk mesajımdaki maddeleri de taksinin müşteri beğenmemesi sonucu mağdur olmuş ve ateşlenen yeğenini hastaneye yaya olarak kucakta götürmüş biri olarak yazdım..

Şöföre hak veriyorum, gecenin bir vakti tinerci gibi görünen yakası paçası dağınık ve yüzünde iki haftalık sakalla taksi durdurmaya çalışan birini ben de almazdım..

Peki kimi alacak bu taksici gece gece ?

• quote:

quote:

Ben taksici değilim..

Evet haklisiniz,doktorlar da acile almamali bu tipleri,hakimler mahkemelere,polisler stadlara,esnaflar dukkanlarina...

Bu kafayla gidin.

Korsana evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: togaerol

quote:

quote:

Ben taksici değilim..

Evet haklisiniz,doktorlar da acile almamali bu tipleri,hakimler mahkemelere,polisler stadlara,esnaflar dukkanlarina...

Bu kafayla gidin.

Korsana evet

Siz de haklısınız, doktorlar hakimler falan her gün gaspa uğruyorlar, hepsi gaspçı korkusu yaşıyor.. Almasınlar valla.. Hatta hastanenin kapısını dahi açmasınlar, önce delikten baksınlar..

• Taksici gasp a ugruyor,doktor dayak yiyor. Bi fark goremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırat0000

Müşteriyi görünce aniden fren yapıp , arkadakini tehlikeye atan kişiler bunlar
    Siz müşteri almamaktan bahsediyorsunuz . Görsün yeter yani

+ :)
  • geçen gün korsan taksi kullandık.. aracın içi dışı pırıl pırıldı. şöför desen kibar efendi 30 yaşlarında biriydi.. gayet saygılı terbiyeli doğru düzgün araç kullanan biriydi..

çok memnun kaldım şahsen.. Taksicilerin çoğu bırakın müşteriye saygı duymayı kendi yaptıkları işe saygıları yok ki.. çokta bir şey beklememek lazım..

işini düzgün yapan taksiciler üstüne alınmasın lütfen.
  • Korsana evet .
    Tekrarlıyayım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.