Şimdi Ara

Boş Port Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline fiber bağlattırmak için Turkcelli aradık randevu verdiler ve randevu günü ve saatinde gecikmeden geldiler.Ancak aşağı inip tekrar çıktıklarında "boş port yok" dediler ve biz ne zaman bu durum çözülür dediğimizde "3-5 gün içinde yeni kutu takarız sonra tekrar randevu veririz " dediler.Ancak tam 1 hafta geçti ve aradığımızda hep kaçamak cevap veriyorlar ve sürekli ileri tarihe erteliyorlar.En son bugün aradığımızda bu semtin ilgileneni telefona bakmadı ve mesaj olarak toplantıdayım yazdı.Daha sonrasında da geri dönüş yapmadı.Başka konulara bakıyorum aynı dertten şikayetçi olanlara 1 ay sonra internet bağlatabildim diyenler var.Bizim bu süreci hızlandırmamız için neler yapmamız gerekir ?



  • İngiltere de elektrik hatları üzerinden internet veriliyor.Bu sayede herkes port derdi olmadan düşük pingli,gigabit saniye hızında internet kullanabiliyor.
    Keşke bu sistem ülkemizde olsaydı bu sayede kablolamaya gerek kalmadan herkes yüksek hızlı İnternete erişebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var ama bence kullanışsız... arkadaş direk ilindeki abonelik satan bayiye gitsin en iyi çözümü onlar sunar bulunduğu binada kaç daire var ki kutuda boşta port kalmamış?
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    10 katlı her katta 3 daire var toplam 30 daire.Siteye özel Superonline tarifesi olduğu içinde sanırsam çoğu kişi Superonline kullanıyor.
  • superonline fiber alt yapı olan yerde port yok mu diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    superonline fiber alt yapı olan yerde port yok mu diyor

    Aynen ama tek benim başıma gelmemiş internette araştırınca şikayetvar da falan bir sürü şikayet bulunuyor bununla ilgili.Sanırsam beklemekten başka çaremiz yok bir kaç gün içinde kutunun geleceğini söylediler.
  • Arkadaşım Switchler 16-32-64 lük talebe göre ekliyor adamlar.Bianada ki potansiyel kurulum aşamasında düşük öngörülüyor. Talep olursa ekleniyor. 2 sebebi olabilir bekletmelerinin, ya bayinin elinde cihaz yok merkezden gönderilmesini bekliyor yada muhtemel bir iptal süreci söz konusu onun işleminin tamamlanmasını bekliyorlar. Bayide ki cocukları biraz sıkıştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.