Bu karakterleri soyadı değişikliği falan yaparak satmak mümkün mü? Hesabı satmadan?
Kardeş olduğunuzu kanıtlarsanız bir karakteri başka hesaba aktarıyorlar ama o kadar kolay değil soyadı tutmuyor ise olmaz zaten.
20 euro karşılığında aktarabiliyorsun <3
quote:
Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy
20 euro karşılığında aktarabiliyorsun <3
yattı
ben abimin hesabından kendi hesabıma aktarmıştım,soyadların tutması lazım cidden.
merhaba arkadaslar ben baska bir islemle yapiyorum arkadaslar 30€ harcamaniz gerekiyor ama satilacak bir char ise bu sorun olmuyor zaten =) öncelikle yapmaniz gereken kendi adiniza yeni bir b.net hesabi acmak daha sonra yabanci forumlarda satilan SOR uyumlu accountlardan satin alip(ortalama 9-13€) bu accounta merge ediyorsunuz ve aninda cataclysm e kadar olan bütün paketleri elde ediyorsunuz daha sonra ana hesabinizdaki karakteri buraya tasiyip rahatlikla satabilirsiniz. hatta eğer ihtiyaciniz var ise SOR ile lvl80 olan karakteri kendi hesabiniza tasir yada onunla beraber satarsiniz.
benim 2 hesabım var şuan biri caner ayberk yılmaz biri ise caner yılmaz adına kayıtlı bundaki charları 1 hesapta birleştirebilir miyim o zaman????
hayır malesef birleştiremezsiniz soyad tutmalı isimin aynı olmasi pek birşey ifade etmiyor.
"caner ayberk yılmaz biri ise caner yılmaz" soyadlar tutuyor zaten.
ya kusura bakmayın caner ayberk yılmaz ın"yılmaz" ını görmemişim okurken evet desteğ arayıp(bu aralar bekleme süreleri baya yüksek) durumu aciklarsaniz yada aciklayan bir mail atarsaniz muhtemelen yardimci olurlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme