Ybs dir ctisdir istatistiktir bunları yazıp yazîlımcı bilgisayar mühendisi gibi olacaklarına inanlar çok komik,mezun olunca görücem.Gidin temel müh yazın aklınız varsa en azından elle tutulur bi işiniz olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boş bölüm yazacaklara üzülüyorum

-
-
diyip ctis yazdı
-
Aynen bölum hakkında negatif bir şey söylüyorsa birisi kesin orayı yazcaktır,2023 yılında buraya mı evrildi forumun mantığı.Düzenli gömenlere bak sen dostum ben öyle milletin hakkına girmek için bölüm kötülemem zaten ihtiyacım da yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılımcı olmak çok zor bir şey değil arkadaşlar. autocad kursu aldığım hoca ytü mimarlık mezunu ama bırakıp yazılıma kaymış.
-
up
-
yanma
mezunlara bak instagramdan yada linkedIn den amazona micorosofta giren yurtdışına giden bi sürü mezun sinirden elim ayağım titriyor senin bu yazdığın saçma sapan şeyleri gröünce
-
-
odtü hariç stat yazılmaz
bu arada baya bir suruymüş
Sen ne okuyorsun
-
tamam kanka tüm bölümleri sen yazcan hepsini sen okucan
ctis
-
foruma göre tıp ceng diş ecza elektrik makine istatistik temel bilimler en boş bölümler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam EE ciddi anlamda sıyrılıyor bu dediğiniz bölümümsülerden
ee lobisi başkanı teşrif etmiş bulunmaktadır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ülkede üzülecek bir şey bulamadın da mı bunlara üzülüyorsun:)
benim giriş senemde de vardı bunlardan adam konu konu gezip ctis kötüledi , bilin bakalım sonra ne yaptı Yerleşme Ana Konusuna gidip Ctis yerleştim diye yazmış utanmadan bi de
öyle biri olmasan bile boşver herkes kendine üzülsün çocuğum hadi başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
diyip ctis yazdı |
mezunlara bak instagramdan yada linkedIn den amazona micorosofta giren yurtdışına giden bi sürü mezun sinirden elim ayağım titriyor senin bu yazdığın saçma sapan şeyleri gröünce |
|
ülkede üzülecek bir şey bulamadın da mı bunlara üzülüyorsun:) benim giriş senemde de vardı bunlardan adam konu konu gezip ctis kötüledi , bilin bakalım sonra ne yaptı Yerleşme Ana Konusuna gidip Ctis yerleştim diye yazmış utanmadan bi de |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X