Şimdi Ara

Borsada para kazanmak için ne kadar para lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borsada para kazanmak deyince aklınıza neler geliyor?
    Borsadan kaç para kazansaydınız, işte para kazandım dedirtirdi?
    Borsada Para Kazanmak İçin Gerekli Miktar Nedir?
    Borsadan Para Kazanmak için neleri bilmeliyiz?
    Borsada para kazanmak için ne kadar para lazım?

Herkes zengin olmak ister ama neden?

Sizin bu konudaki fikirleriniz nedir? Borsaya girdi ve zengin oldu çıktı hayalleri daima vardır. Sizin Hayalleriniz nedir? Ve bu hayaller için neler yapıyorsunuz?
    1000 lirayla girdi ve borsada zengin oldu haberleri(hayalleri) sizce ne kadar gerçek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusonYagmuru -- 23 Eylül 2018; 20:13:48 >

• kardes bende hep oyle derdim, ayni snein gibi gercekmi felan diye tabi kucuk yatirimci her zaman zarar ediyor , ac gozlu veya stratejisi olmayan her zmaana zarar ediyor

gidip ne idugu belirsis hisse alan zarar eder

misal kendimden vereyim, universiteden yeni mezundum, hisse alip saiyordum ama tam bi acemi gibi , derken askerlik gittik o sira bi hisse almisim ama unutmusum, ben geldigim 6 ay sonra bi baktim 2 katina cikmis, temettu vermis ,aldigim hissede Anadolu Hayattti

kisadan hisse , uzun donem yatirimcisi olmak .,
    adam gibi hisseye yatirim yapmak
    gunluk, kisisel heycanlara kapilmamak panik yapmamak

bi ornekte soyle vereyim THY hissesi almistim, zamaninda tabi 100-200 tl kar edince sattik , ama hisseleri takip ettigim mynette kalmis ole gecen baktim m, satmayip bekleseydim 4 yil baya buyuk para kazanmis oluyordum

zenginim demek ve iyi paralar kazanabilmek icin bende 100 bin dolar gerekli bu parayi iyi hisselere yatirip, temettuleriyle guzelce gecinebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.