Şimdi Ara

Borsada Kazanma Rehberi (Temel Analiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Borsa en basit tanımıyla; karşılıklık alım satıma dayalı bir pazardır. Bu Pazar içinde hisse senetleri, tahvil, bono hatta öğrenildiğinde çok büyük kazanç sağlayan varantlar bulunmaktadır. Bu konumuzda hisse senetleri üzerine temel ve teknik analiz yapmanın başlangıç seviyesinde ve basit olarak kullanılışını öğreteceğiz. Öncelikle hisse senetleri genel olarak bir piyasada bulunan şirketlerin kaynak açıklarından veya sermaye arttırma arzularından doğan bunu gerçekleştirmek için “halka arz” seçeneğini kullanarak hisselerinin belirli bir miktarlarını borsa kanalları aracılığıyla yatırımcılara sunmalarıdır. Böylece kişilerin şirketlere kısmi olarak ortak olmaları hisseleri kazanç edince satmaları, veya kâr dönemlerini bekleyip kârdan faydalanmalarıdır. Bu yazı serimiz “borsada nasıl para kazanılır?” sorusuna iyi bir kaynak olacaktır.

    Devamı:https://finansbulten.com/borsada-para-kazanma-rehberi-temel-analiz/



  • ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VAR ŞU AN BORSADA DİPLERDE Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. EKGYO İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM
    EKGYO KADEMELİ ALIŞ YAPTIĞIM BİR HİSSE
  • Borsada kazanma rehberi günlük alıp satmaktır. Uzun vade için kağıt almayı şahsen uygun bulmuyorum. Eregl, Krdmr, Asels halleri ortada, hatta Thy. Günlük derinlik takip edip alıp satmak en uygunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.