Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
528
Favori
1.172.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay sonra seçim öncesi yılına giriyoruz..

Geçmiş dönemlerde seçimlerden önce ki 1 yılda neler olmuş ülkede, neler fiyatlanmış ona göre yatırım yapın.

Fk sı yüksek, değerini bulmuş, hali hazırda aylardır yükselme eğiliminde ki kağıtların tepkisi farklı olabilir. Bu yüzden neye yatırım yapacağınızı iyi düşünün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Kurtarır mi yani ben daha acemiyim

• chessmania kullanıcısına yanıt
    https://invst.ly/5t23j

Son durum böyle....Senet tasımıyorum...Full dolardayım...

YTD

• quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

Arkadaşlar merhabalar..

Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir hisse senedi var, yıldız pazarında olan bir hisse.. Riski en minimize kategori de ve tanındık bir şirket..

Şuan yatırım durumum müsait olmadığı için, başka bir hisse senedinde olduğum için likitide problemim var. O bakımdan takip ettiğim hisseyi belli bir miktar fiyata satacağım..

Süre veremem ancak en düşük kazanç %70 ile %90 civarındadır. Üstü hissenin o gün ki durumuna bağlıdır. Hisseye kefilimdir.

Önceki önerme yaptığım kağıtlara göz atabilirsiniz.

Eğer güven problemi oluşur ise; kendi arabamı kişinin üzerine ipotek koydurayım, işin sonunda benim isteyeceğim rakamı kendisine vereyim.

Ekstra not;
    Viop'daki aylık kazancımı detaylarıyla birlikte ekstresini kendisine yollayabilirim.

Bende süre vermemek şartı ile size %100 belkide daha fazla yapacak şirketleri bedavaya para talep etmeden önerebilirim.

Nasıl olsa bist30 dan bir sanayi şirketi seçsek illa 5-10 yıl sonra %100 yapar.

Enterasan bir Öner’i olmuş, böyle renkli önerilerede ihtiyaç var:)

Birde merak ettiğim 2 konu var.

1.) 6-7 milyonluk aylık hacim yapıp 10-15 bin tl komisyon ödeyen birinin burda önereceği hisse senedinden komisyon istemesi çok enterasan olmuş.

2.) yine bu kadar yüksek hacim sağlayan kişinin de portföyü de hatırı sayılır rakamdan oluşur ve Yen’i hissenize likidite sağlayamamış olmanız enteresan.

Sırf hisseyi merak ettim alacağımdan değil sana bir 100 tl çalışır git yemek ye. Yaz buraya hisseyi.

Not: Yaklaşık 45 gündür hisse taşımıyorum, full mevduat.

Disiplinden taviz veremem, nedense borsada alış tarafına geçemiyorum ve uzun bir sürede böyle olacak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

Arkadaşlar merhabalar..

Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir hisse senedi var, yıldız pazarında olan bir hisse.. Riski en minimize kategori de ve tanındık bir şirket..

Şuan yatırım durumum müsait olmadığı için, başka bir hisse senedinde olduğum için likitide problemim var. O bakımdan takip ettiğim hisseyi belli bir miktar fiyata satacağım..

Süre veremem ancak en düşük kazanç %70 ile %90 civarındadır. Üstü hissenin o gün ki durumuna bağlıdır. Hisseye kefilimdir.

Önceki önerme yaptığım kağıtlara göz atabilirsiniz.

Eğer güven problemi oluşur ise; kendi arabamı kişinin üzerine ipotek koydurayım, işin sonunda benim isteyeceğim rakamı kendisine vereyim.

Ekstra not;
    Viop'daki aylık kazancımı detaylarıyla birlikte ekstresini kendisine yollayabilirim.

Bende süre vermemek şartı ile size %100 belkide daha fazla yapacak şirketleri bedavaya para talep etmeden önerebilirim.

Nasıl olsa bist30 dan bir sanayi şirketi seçsek illa 5-10 yıl sonra %100 yapar.

Enterasan bir Öner’i olmuş, böyle renkli önerilerede ihtiyaç var:)

Birde merak ettiğim 2 konu var.

1.) 6-7 milyonluk aylık hacim yapıp 10-15 bin tl komisyon ödeyen birinin burda önereceği hisse senedinden komisyon istemesi çok enterasan olmuş.

2.) yine bu kadar yüksek hacim sağlayan kişinin de portföyü de hatırı sayılır rakamdan oluşur ve Yen’i hissenize likidite sağlayamamış olmanız enteresan.

Sırf hisseyi merak ettim alacağımdan değil sana bir 100 tl çalışır git yemek ye. Yaz buraya hisseyi.

Not: Yaklaşık 45 gündür hisse taşımıyorum, full mevduat.

Disiplinden taviz veremem, nedense borsada alış tarafına geçemiyorum ve uzun bir sürede böyle olacak gibi.

6-7 milyon işlem hacmi günlüktür.

Kendi yazdığım algoritmayla çalışan 5 ayrı sistemim var. Klasik piyasadaki 3bin küsürden oluşan koşulların hiç biri kod olarak yazılı değil. Sistemlerin her biri 30 saniyelik sadece 1 sistem 2 dk lık çalışıyor. Yazılımı bilgisayarına yüklesem 3 günde anca açarsın belki açamazsın.

Ayrı bir adet sistem aylık olarak belli sinyaller yollayan dalga şeklinde çalışan sistem var.

Makinadan gelen sinyalleri yollasam küçük dilini yutarsın. Gelmiş 100 lira vereyim yemek parası yaparsın diye dalga geçiyorsun.

Senin o önereceğin 140 liradan tüpraşlar sökmez benim makinada emin ol. Daha bildiğiniz hiç bir şey yok gelmiş burada beni dolandırıcılıkla suçluyorsunuz. Günlük işlem hacmim olan dekontları yolladım, sen onu yıllık sandın sanırım.

100 liranı bile riske atamayacağın varant piyasasındaki aylık işlem hacmimi hayatın boyunca bir arada görebildin mi acaba..

Ben 7 sene sistem kodluyayım, c++ için amerika ya gidip 2 sene eğitim göreyim. Sabahlara kadar gözlerim kanayana kadar algoritma yazayım gel burada 3 tane cahilin suçlamalarına hakaretine maruz kal.

Bana burada hakaret edenlere sözüm.. siz gidin hala temel analiz kasın, şirketlerin ne kadar kar yapacağını tahmin edip hisse senedi almaya devam edin. Ha burada tavsiye vermeyi de unutmayın. Hala 140 dan tuprs, 40 liradan da asels ı tavsiye etmeye devam edin. Yeni gelen bistech ile sen ve senin gibi temel analizci çok bilmişleri öyle bir dürtecekler ki, yarın bigün kasa fırlatmaya başlarsınız.

Benim vereceğim tavsiyem zaten 500bin TL ve üstü para basabilecek adamlar. 50bin e 100bin e değil. Buraya yazmakla hata ettim suç bende. Türk yatırımcıların hepsi sizin kafada zaten bu bakımdan yatırımcıların yüzde 95 i kaybediyor bu piyasada.

Sistemin yıllık getirisi yüzde 350 den fazla. 2 senedir işlem yapıyor. Her gün 150 hisse senedi ve vadeli piyasa işlem yapıyor sistemler. olan likitidenin hepsi makinada her gün çalışıyor, ne yapabilirdim? 500bin i bozup 1 sene hisse senedine bağlayıp yüzde 70 ila 100 kazanç için hissede mi bekliyeyim? Yıllarca uğraştığım sistemler ne yapsın boş boş çalışsın mı?

Elimdeki kodları her sene geliştiriyorum, bir level üste çıkıyorum her sene. Şuanki haliyle elimdeki kodları büyük kurumlara satsam, 1 milyon dolar para alırım. Uzun vade de kazanacağım paralar emin ol satmaya çalışacağım paranın yanında hiç bir şey.

Kendi çalıştığım beyaz yaka işinden istifa ederek bu işe kendimi adadım ben.

Son olarak bu piyasayı sizin gibiler besliyor. Siz olmasanız makinalar bu kadar para kazanamaz. Bu piyasada yürümez. O yüzden işlem yapmaya devam.

Neyse sırf bunları dolandırıcı olarak nitelendirdiğiniz için yazdım. Buraya ilan koymamın sebebi buradaki kişiler faydalansın diye yazmıştım belli ki o kapasite yok.

İlanı siliyorum.

Hepinize bol şans.

• Kardeşim yeri burası değil dedik.kerizi pardon müşteriyi burada arama dedik. Aç kendine bir site olmadı aracı şirkete git onlar iyi para verir.biz fakiriz zaten bak işine hadi hadi.gerci sana cevap yazıp seni popüler yapıyoruz.birdaha yazmayacağım sen yazarsanız şikayet edeceğim.hadi kardeşim bekleme yapma devam et

• Günde bilmem kaç milyon hacmi olan birisi neden 2014 auris e biner o da ayrı bir konu..

Benim hacmim 100 bin ben 2016 full tiguana biniyorum . Demek ben daha çok kazanmışım borsadan :)

• Berry1925 B kullanıcısına yanıt
    Çok uzun olmasın diye alıntı yapmadım.

Özür dilerim ben 6-7 milyon aylık hacim düşünmüştüm siz günlük yapıyormuşsunuz.

Bu kadar mükemmel yazılımınız ve paranızın olmasına sevindim. En azından aramızda büyük bir yatırımcı varmış.

Eğer kabul ederseniz yasal teminat göstermeniz şartı ile yıllık %30 kar payı ödemeniz şartı ile 6 haneli sermayemi size teslim edeyim siz kaç kazanırsanız kazanın bana senelik %30 ödeyin.

Win win olayı. Siz daha çok kazanmış olacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla alakali degilde cevaplarsan benim icin cok iyi olur

https://forum.donanimhaber.com/asus-x405uq-bv240t--129840179#129840179

• 1Kardanadam 1 kullanıcısına yanıt
    baktim bende ki de ayni.sagda ki mentesenin sadece saginda baglanti var solu bos.
  • Cok teselkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

banvite dün gece 2,68 den al emri verdim
    hisse şu anda 2,74-2,78 arasında geziyor ama alış hala gerçekleşmedi
    hisseyi alabilmem için 2.68 e mi gerilemesi lazım
    iptal edeyimmi alış emrini

2.74 den almadığım hisseye dön bir bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

Yaklaşık 10 gün önce 18..10 dan aldığım aselsan bu süre zarfında hiç bir gün günü ekside kapatmadı az da olsa öz bir şekilde bugünü 19.11 ile kapattı

Sanırım aradığım hisseyi sonunda buldum
    Kesinlikle ytd

18.10 dan almıştım bedelsiz verdi 9.05 maliyete düşmüştüm
    hala satmadım buralar çok değerlenecek :)
  • ygyo sıçrama yapabilir ytd
  • al sana aselsan

yeni girecek arkadaşlara ders niteliğinde bir olay
  • Valla asele nazar deydirdik :)

• Dün Aselsanı yazan arkadaş gusül alsın bence :)

Kağıt taban taban gidiyor

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Dün %15 birden düşürenler bu büyüklükteki şirkete bunu nasıl yapıyorlar yav?
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Ne demisler burasi borsa, kim kime..

demin tabandaki kagit su an artiya gecmek uzere.Borsa da hep derim kisa vadeli oynayarak kazaniyorum diyen sadece kendisini kandiriyordur.

Borsa da para kazanmak istiyorsaniz alin ve unutun.En kisa vadem benim 1 yildir misal.Carrefour u zamaninda aldigimda 7-8 liralardan aylarca bekledi,5 liraya bile dustu.Sonra 60 liraya cikip oradan bolundu..

Arsa ev alamayan birisi kenarda ki parasini mantikli ve ziplayis yapmamis kagitlara yatirim yaparsa her turlu kazanir..

Bunu daha once buraya yazdigim metro,katmerciler,carrefour ve ykgyo da yanilmadan gorduk.

Karton yazdim en son.Onda da 2018 sonu dedim.Bakalim ne olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 16 Kasım 2017; 10:52:17 >
  • dün aklımdan geçti ha; tüpraşta çaktılar petkim değişik, aselsanda olrmu acep dedim
    yok artık dedim :)
    saat 16 da oluyor bu düşünceler.:)
  • 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.