Şimdi Ara

Borsacı için notebook tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,borsayla iştigal ediyorum haliyle pc benim ekmek teknem lakin şu an kullandığım pc çok yavas ve donma takılma sorunu çok fazla.sizden istediğim tavsiye bana asla takılma,donma sorunu yasatmayacak,gelişmiş özellikli(oyun performansı önemli değil,disk kapasitesi önemli değil)bir pc.yani verdiğim komutlara anında cevap verecek 1200-1500 civarında bir pc arıyorum.Tavsiyeleriniz benim için önemli çünkü ben pek anlamıyorum sistemlerden.tesekkürler simdiden.

• ASUS K55VJ SX031D Notebook
    Asus K55VD SX023D Notebook
  • Lenovo z580
    Lenovo z500

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cevaplar için tesekkürler.bir de sebepleri de yazarsanız memnun olurum.eksik olmayın.
  • Bu fiyatta tutulan en cok iki model
    Z580 ve z500
    Z500 un ekran karti daha iyi
    Ses sistemi iyi
    Kasa kalitesi iyi
    Servisi iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır programlar kullanmayacaksınız sanırsam ssdki ultrabook alabilirsiniz baya hızlı olur sizin için öyle kaba saba bir şeye gerek yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

ağır programlar kullanmayacaksınız sanırsam ssdki ultrabook alabilirsiniz baya hızlı olur sizin için öyle kaba saba bir şeye gerek yok...

ağır program kullanılmayacak.sadece matrix programı sürekli açık olacak bir de senet işlemi yapmak için yatırım sitesi açık olacak.tavsiye edilenlere bakacağım yeni tavsiyelere de açığım.tesekkürler arkadaslar.
  • ASUS K56CB-XO029D Notebook
    INTEL i5-3317U, 6GB RAM, 750GB HDD, Nvidia GT740M 2GB, 15.6'' 16:9 HD LED, Free DOS
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8634

buna mutlaka bakmanı tavsiye ederim.

Borsacı için notebook tavsiyesi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.