Şimdi Ara

Borsa uygulamaları kullanmak için sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozan301 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şirket için anlık borsa veri takibi ve işlem yapabilmek için pc almamız gerekiyor. Bu tarz borsa uygulamaları zaten çok fazla şeye ihtiyacı olmadığı için iyi bir ram ve işlemci yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

10 yıl götürebilecek ortalama 15k bütçeli bir sistemi nasıl toplayabiliriz? Parçaların kurulu şekilde gelmesi gerekiyor.

Burada ki amacımız sistemi en verimli ve uyumlu şekilde toplayabilmek, gerektiğinde SSD, RAM takviyesi yapabilmek veya 2. veya 3. bir ekranı da takmak istediğimizde sorun yaşamamak. Sistem 27" 2k monitöre bağlanacak.

Hangi marka model iyidir vs bilmiyorum. Bu amaç doğrultusunda önerileriniz çok kıymetli.

• hazır olarak bu var adam akıllı

www.tebilon.com
    AMD Ryzen 5 AI 8600G APU-A620-500GB-16GB DDR5 RAM-500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
    https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-ai-8600g-apu-a620-500gb-16gb-ddr5-ram-500gb/
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

Bu nasıl? 2-3 ekran taksak sorun eder mi acaba

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    IT-DG V5 / INTEL Core i3 14100F / ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 6GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/it-dg-v5-intel-core-i3-14100f-asus-dual-geforce-rtx-3050-oc-edition-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvm_h28694#kategori_164
  • Hot.Coffee kullanıcısına yanıt

onun içinde ekran kartı zaten var 2/3 monitör bağlanacaksa zaten ekran kartı şart bu bütçede biraz düşük 25 bin civarına daha iyisi zorlanır

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

Yok hocam 20 bile fazla aslında daha monitör de ekleyeceğiz. Dediğim gibi sadece borsa uygulamaları kullanılacak zaten bunlar da temelde basit güç gerektirmeyen uygulamalar. İşlemci ve RAM'e odaklanmak daha mantıklı olacak. İşlemcide borsa uygulamaları için genelde intel öneriliyor o yüzden intel düşünüyorum. Zamanı geldiğinde 2k çözünürlüğünde 2-3 monitör eklenir. RAM zaten yeterli olacaktır. İşlemcinin ömrü uzun olsa yeterli sanırım.

Yıllardır macbook kullanıyorum windows'u unuttuk artık o yüzden stabil bi şekilde uzun ömürlü götürebilecek gerektiğinde takviye yapılabilecek bir şey işimizi görür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.