Şimdi Ara

📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
875
Cevap
141
Favori
73.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buralar yine sessiz.

    BIST; Dolar bazında kıpırdamasa da TL bazında çok yükseldi diye kafasına vururlar mı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz dostlar? Devam mı, tamam mı?

    Ben ufak bir düzeltme sonrası devam edeceğini düşünüyorum, inanmak istiyorum.

  • FED faiz artırırsa borsa taklaya gelebilir. bu hafta tehlikeli hafta hem bizim hem FED faizi belli olsun o vakit değerlendirme yapmak daha sağlıklı ve isabetli olur.





  • Echoés kullanıcısına yanıt

    Sessiz olması daha güzel. Herkes gelmeye başlarsa bil ki satış çok yakın 📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰 

    Milletin bilmediği şu, borsada en çok para krizde kazanılır.

    Tabi doğru tercih yapmak çok önemli. Gidip spek kağıtlarda kumar oynayanlar elindekini de kaybedebilir.

    Viop gibi kumar araçlarından da uzak durmak önemli.


    Bist-50 ve Bist-100'de temettü veren, dolar bazında dip fiyatlarında doğru kağıtları toplayanlar 2-3 yıl sabırlı olabilirse dolar bazında parasını 2'ye 3'e katlayabilir.

    TL fiyatlar grafikler tamamen ilizyon parayı yöneten yabancı Dolar/Euro kazanca bakıyor.


    Ben şubat-marta kadar yukarı ralli devam eder diyorum, çünkü birçok şirket şubatta acayip karlar açıklayacak.

  • 📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰BORSA YAKIN TAKİPyoutube
    2021 Yılında Dolar Bazında En Çok Kazandıran Hisseler (8 ŞİRKET) Selamlar Arkadaşlar. Faizlerin düşürülmesi ve Dolar'ın hızlı bir şekilde artışından dolayı getirilerinizi Dolar bazında hesaplamaya çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Bende bundan yola çıkarak 2021 yılı başından itibaren dolar bazında en çok kazandıran hisseler hangileri buna değineceğim... Bir enflasyon ülkesi olduğumuzdan dolayı da mutlaka ve mutlaka getirilerinizi Dolar bazlı hesaplamak zorundasınız. Aksi halde elinizdeki mal her ne olursa olsun zarar etme olasılığınız yüksek olacaktır. Borsamız TL bazında rekorlar kırarken endekste Dolar bazında kazandıran şirket sayısı oldukça az. Burada 2021 Yılında Dolar Bazında En Çok Kazandıran Hisseler ile ilgili bilgi vermemin asıl sebebi de şirketlerin finansallarını ve temel analiz verilerini incelemeniz ve buna göre önünüzdeki süreçlerde hisse seçimlerinizi bu veriler ışığında yapabilmenizdir. Yani benzer özelliklere sahip henüz yükselmemiş şirketler var ise yakalayabilmeniz amacı ile bu içeriği hazırladım. Dolar Bazında En Çok Kazandıran Hisseler 2021 yılı başından bu yana Dolar Bazında En Çok Kazandıran Hisseler 8 adet. Bu analizi sadece BİST 100 içerisinde yer alan şirketler için yaptığımı da hatırlatmak istiyorum. Finansal durumu oldukça bozuk olduğu halde spekülatif bir şekilde bu hisselerden daha fazla yükselen hisselerde var ancak o hisselere yatırım yapmak kumara yatırım yapmaktan farksız maalesef... Parasını mevduata ve dövize yatıran kişiler borsadan dolar bazında yüksek getiriler elde edebileceklerine inansalar borsamıza ilgi daha fazla olacaktır ancak son zamanlarda güvensizlik bir nebze kırılsa da ülkemiz borsasına yerli yatırımcının ilgisi maalesef çok az. Borsaya karşı bu güvensizliği ortadan kaldırmak hepimizin görevi... Detaylara geçmeden önce videoya like atarak bana desteklerinizi iletebileceğinizi hatırlatmak istiyorum. Dolar bazında en çok kazandıran bu hisselerden hangilerini uzun süredir elinizde bulunduruyorsunuz yorumlarda belirtiniz. Bakalım uzun vadeci yatırımcıların gözdesi hangi şirketmiş... İşte 2021 Yılında Dolar Bazında En Çok Kazandıran Hisseler... https://www.icerikyazar.com/dolar-bazinda-en-cok-kazandiran-hisseler
    https://www.youtube.com/watch?v=od0dVwT0tok
  • 📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰BORSA YAKIN TAKİPyoutube
    Borsa Kısa Vade Mi Uzun Vade Mi? Ülkemiz borsa yatırımcısının yavaş yavaş tecrübe kazandığını görüyorum. Hisse senedi elde tutma süremiz 30 güne çıkmış durumda bu sayı öncesinde sadece 3 gündü. Bu istatistikten yola çıkarak borsa kısa vade mi uzun vade mi? sorusu ile alakalı sizlere güzel bir içerik hazırladım. Sonuna kadar takip etmenizi öneriyorum... Özellikle uzun vadeli düşünme mantalitesinin Türk insanına aşılanmasında bazı Twitter ve Youtube hesaplarının etkisinin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Borsada yatırım gerçekleştiren kişilerin takip etmesi gereken hesaplar ile ilgili olarak önümüzde süreçte bir içerik yayınlayacağım. Özellikle uzun vadeli yatırım stratejisi uygulamak isteyen kişiler bu içeriğimi göz ardı etmesinler. Borsa kısa vade mi uzun vade mi? sorusu ile alakalı bir araştırma içerisine koyulduysanız veya bu tür bir içerik önünüze düştüğünüzde takip etme isteğinde bulunuyorsanız borsa yatırım yolculuğunuzda doğru yolda olduğunuzu rahatlıkla söyleyebilirim... Borsa Kısa Vade Mi Uzun Vade Mi? Özellikle borsamızda şöyle bir gerçek var; borsamız uzun vadeli düşünen yatırımcısına inanılmaz kazançlar sağlamıştır. Uzun vadeli yatırımın getirisini hesaplarken endeks değil hisse bazlı bir hesaplama yapmalısınız. Mesela Ege Endüstri adlı hisse 2010 yılında 10.70 kuruş seviyelerinden işlem görürken şuanda 1555 TL seviyelerinden işlem görmektedir. Bu hisse senedine 2010 yılında 10.000 TL para yatırsaydınız ve bu zamana kadar hisselerinizi bozmasaydınız paranız temettü ve bedelsiz sermaye artırımları dahil olarak 2 Trilyon 671 Bin Türk Lirası olurdu. Her uzun vadeli yatırımınızdan bu kadar yüksek bir kazanç elde etmeseniz de altın, dolar ve faiz gibi yatırım araçlarının kazandırmış olduğu getiriden en az 2 kat kazanç elde edebileceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim. Tabi bu söylediğim doğru hisse seçimi yapıldığında çıkacak sonuçtur. Borsa Kısa Vade Mi Uzun Vade Mi? sorusu ile alakalı daha kapsamlı yorum ve görüşlerime geçmeden önce içeriğimi beğenerek bana destek olabileceğinizi hatırlatmak istiyorum. Ayrıca burada söylediklerimin bir yatırım danışmanlığı kapsamında yer almadığını belirtmek istiyorum. Burada söylediklerim kendime yatırım notlarımdır ve asla kimseyi yatırım hususunda yönlendirmek amacı ile yazılmamıştır. https://www.icerikyazar.com/borsa-kisa-vade-mi-uzun-vade-mi/
    https://www.youtube.com/watch?v=HurvbvlcxxY
  • Ufak tefek yatırıma devam ediyorum. Aydan aya 2 krş para atıyorum güvendiğim hisselere.

    İlk alış tarihim Şubat 2021. Önümüzdeki ay 1 yılı doldurmuş olacağım.


    Toplamda durum şu şekilde;


    📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰


    Bu oranın %50 olduğunu da 1-2 hafta önce gördüm. Bazı hisseler taşıyor bazısı da aşağı çekiyor. Ellemiyorum al sata girmiyorum. Olabildiğince uzun tutacağım elimde. Mart-Nisan gibi temettüler ile lot arttıracağım.

  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. Bu stratejiniz uzun vadede kazanç anlamında en sağlam strateji. Kâr-zarardan çok lot sayısına odaklandıkça daha verimli olacaktır.
    Kâr’ınız bol olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şişecam,egeen,jantsa,vesbe,arçelik,egeser,parsan,sarkuysan,aksa,sasa,kordsa,ttrak,türaş,petkim,hektaş,alkim

    bunlar nasıl uzun vade yatırım için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 8 Şubat 2022; 0:11:52 >
  • Bu yıl seçim açıklaması olmazsa bekleyenin güzel kazanacağı hisseler var. Özellikle enerji sektöründeki hisseler cazip olabilir. 📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰 

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Sarkuysan %83 açıklığı var. Detaylı incelemedim gerçi ama çok açıklığı olan şirketlere yatırım yapmayı doğru bulmuyorum. Egser benim beğendim bir şirket ama cinste bir tahtacısı var. Bence istediği kadar toplayamadı. Hektaş pahalı fiyatlıyor dedikçe daha da pahalandı. Sasa'da öyle oldu hep.

    Lotu az hisseler 2020'de pandemi başlangıcından sonra güzel paralar kazandırdılar. Daha bilançolar gelmeden şu anki değerlerine ulaşmışlardı. Ben her zaman primini yapmamış hisseleri severim.

    Havacılık sektörü ben neden yokum diye üzülür bu portföyde.

    Bir Enjsa da aradı gözlerim.

    Vesbe, Arçelik 1 i seçilmeli derim. Vesbe yerine Vestl alırım daha agresif bir teknoloji şirketi olsun. Arçelik'te daha muhafazakar temettü şirketi olur.

    Şahsen uzun vade için pahalı fiyatlanan bir şirket alacağıma bir kaç bebek şirket ararım özellikle lotu çok olmayan ve açıklığı da çok az olmayan. Az açıklıkta risk patron satışı yiyebiliyorsunuz. Yeni şirketlere yatırımı abartmamak önemli bebeklerin patronu art niyetli çıkabiliyor. 2 gündür Ardyz şoku yaşıyor insanlar ama doğru zamanda Ardyz alanlar çok tatlı paralar kazandı.

    Son dönemde piyasa dengesiz ve sert. Sabah açılış bambaşka dünya akşam kapanış bambaşka benim gibi amatörler için kısa hareketler üzücü olabiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 8 Şubat 2022; 23:44:48 >




  • AKBNK ve XBANK için görüşleriniz?

  • 📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰BorsaVerseyoutube
    Merhaba Arkadaşlar Bu Videomuzda Sizlere Borsacı Dede'den Borsada Kazanmanın Sırlarını Aktardık. Yatırım Tavsiyesi İçermez.
    https://www.youtube.com/watch?v=O_mQZux_psE
  • Ereğli demir çelik manyak kar açıkladı.
    Kârını 84 milyon T.C vatandaşına dağıtsa kişj başı 184 lira düşüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SARIKIRMIZI 01 S kullanıcısına yanıt

    daha ne kadar büyüyebilir, ne kadar kazandırabilir dedikçe yükseldi.

    devlet gibi firma derler ya 📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰 

  • Abiler kısa bir şey danışacağım. Bankada hesabınızda 200 bin Tl niz olsa ve bunu dolar yapmak isterseniz, banka içinden dövize çevirip mi yaparsanız yoksa parayı çekip dışardan dövizciden dolar yapıp bankaya mı yatırırsınız. Arkadaşım foruma kayıtlı değil böyle bir parası varmış ve döviz yapmak istiyor, ben altında alabilirsin dedim ama sizin görüşleriniz nedir bu konuda özelikle ilk sorum olarak. Teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_ruhx kullanıcısına yanıt

    maden tekrar bankaya yatıracaksa niye dışarıdan döviz alıyor ki? döviz bürosunda daha çok makas farkı vardır.

  • Borsa alım satım işlemleri için hangi bankayı tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.