Şimdi Ara

BORNOVA ERKEK OGRENCI YURDU KYK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4-6 kisilik odalar varmis . Oda buyuklugu nasil ? Okula yakinligi nasil ? Bornova baska erkek kyk yok mu? Basvuruda sadece uninin bulundugu ilcede kyklara basvurabilirsiniz diyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bornovalıyım kalan arkadaşlarım 1. sene sonunda kaçti yurttan ev tuttu
  • Okula otobüs ile yaklaşık 15 dk mesafede.

Bornovada başka kyk yok.

Kyk yurdu kazandığın zaman kyk seni "İzmir merkez" olarak geçen bölgede bir yurda atar. Bornova,Buca,Çiğli ve Balçova bu söylediğim bölgededir. Yani bu 4 ilçeden birine çıkar kontenjanın.

Ben Çiğlideki kyk'da kalıyorum, yurttan oldukça memnunum. Tek sıkıntım biraz uzak kaçıyor. Her gün 40-45 dk yol çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Okula otobüs ile yaklaşık 15 dk mesafede.

Bornovada başka kyk yok.

Kyk yurdu kazandığın zaman kyk seni "İzmir merkez" olarak geçen bölgede bir yurda atar. Bornova,Buca,Çiğli ve Balçova bu söylediğim bölgededir. Yani bu 4 ilçeden birine çıkar kontenjanın.

Ben Çiğlideki kyk'da kalıyorum, yurttan oldukça memnunum. Tek sıkıntım biraz uzak kaçıyor. Her gün 40-45 dk yol çekiyorum.

Cigli yurtta gidis gelis 90dk yani . Ciglideki yurt guzel diye biliyorum . Servisle mi gidiyorsunuz yoksa baska ulasim yollariyla mi ? Hangisi daha ucuza gelir ?

Buca balcovada uzak diye biliyorum egeye oralardan cikarsa daha kotu ..

• Servis falan yok bazen bizim kampüste konferans falan oluyor orya adam götürüyorlar otobüsle servisle falan o zaman bende saatleri uyarsa aradan sıyışıyorum onun dışında ulaşım izban+metro. Ulaşım rahat aslında. Birinden inip diğerine biniyorsun fakat uzun sürüyo günde 1.5 saatin nerdeyse ulaşıma gidiyor. Aslında çokta koymuyor bana istanbuldan geliyorum istanbul'da kalsaydım rahat 2-3 saat sürerdi ev-okul arası.

Ben yurda 210 lira veriyorum. Ulaşıma da ayda yaklaşık 60 lira. Bornova kyk'nın aylık ücreti ne kadar bilmiyorum ama daha düşüktür büyük ihtimal. Kampüsede otobüsle gideceğini düşünürsek aşağı yukarı 30-40 lira daha ucuz olur bornova.

Bolçova en uzağı, yol yaklaşık 1 saat sürüyor. Orada kalan arkadaşlarımda var baya şikayetçiler bu konuda. Fakat lokasyonu oldukça güzel oranın. Deniz kenarında falan

• quote:

Servis falan yok bazen bizim kampüste konferans falan oluyor orya adam götürüyorlar otobüsle servisle falan o zaman bende saatleri uyarsa aradan sıyışıyorum onun dışında ulaşım izban+metro. Ulaşım rahat aslında. Birinden inip diğerine biniyorsun fakat uzun sürüyo günde 1.5 saatin nerdeyse ulaşıma gidiyor. Aslında çokta koymuyor bana istanbuldan geliyorum istanbul'da kalsaydım rahat 2-3 saat sürerdi ev-okul arası.

Ben yurda 210 lira veriyorum. Ulaşıma da ayda yaklaşık 60 lira. Bornova kyk'nın aylık ücreti ne kadar bilmiyorum ama daha düşüktür büyük ihtimal. Kampüsede otobüsle gideceğini düşünürsek aşağı yukarı 30-40 lira daha ucuz olur bornova.

Bolçova en uzağı, yol yaklaşık 1 saat sürüyor. Orada kalan arkadaşlarımda var baya şikayetçiler bu konuda. Fakat lokasyonu oldukça güzel oranın. Deniz kenarında falan

Cigli yurtta 2 kisilik odalar devam ediyor mu ? Malum yasaklandi .

Odalarin buyuklugu nasil (2-3-4 kisilik var galiba bir dairede )

• Yasak sadece özeller için geçerli. Bizim dairede 3 tane 2 kişilik oda var birde 4 kişilik oda var. 1 banyo, 1'de çalışma odası var. 2 kişilik odalar bence küçükler, fakat 4 kişilik oda oldukça geniş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk uzak yurtlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yasak sadece özeller için geçerli. Bizim dairede 3 tane 2 kişilik oda var birde 4 kişilik oda var. 1 banyo, 1'de çalışma odası var. 2 kişilik odalar bence küçükler, fakat 4 kişilik oda oldukça geniş.

Anladim hocam saolun cok yardimci oldunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.