Şimdi Ara

Bordo berelilerin tatbikatı NEFES KESTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bordo berelilerin tatbikatı NEFES KESTİ!

Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı bordo bereliler, Afganistan ve Pakistan özel kuvvet timleriyle ortak tatbikat yaptı.

Türkiye, Afganistan ve Pakistan'dan oluşan 3 ülkenin Özel Kuvvetler Komutanlığı, Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde DAK tatbikatı gerçekleştirdi.
    TERÖRİST EVİNE OPERASYON
    Terör örgütü lider kadrosundan ‘Yüksek Değerlikli Hedef (YDH)’ olarak değerlendirilen iki önemli teröristin buluşacağı binada ele geçirilmesi maksadıyla icra erilen tatbikatta önce dağlık arazi içersinde terörist gurubunun bulunduğu eve havadan S-70 helikopteri ve 2 taarruz helikopteri ile operasyon yapıldı. Başarılı bir operasyon sonucu terörist grup yakalanırken, bordo bereliler, sahip oldukları üstün imkan ve kabiliyetleriyle göz doldurdu.

Video:http://cdn00.vidyomani.com/c/8/9/6/bordo-berelilerin-tatbikati-nefes-kesti/bordo-berelilerin-tatbikati-nefes-kesti-480p.mp4

quote:

haber3

• Tek dil uzatılmayan askeri timimiz. Namları böyle yürür gider inşallah.
  • Gelir şimdi amerikanın israilin atom bombaları var biz neler yapıyoruzcular
  • Askeri gücümüz her gün gelişiyor Allah'a şükür. Karşımıza çıkacak ülke sayısı 5'den fazla değil.
  • Bide suların gerçeği pkk ya karsi yapilsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bordo bereliler bence abartılıyor, ha tabi dağlık bir arazide diğer ordularla kapışsalar bizimkiler rahat alır.

tabi ki favorim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 30 Kasım 2014; 19:30:31 >

• İzlerken bir ara nefes alamadım. Boğuluyordum az kalsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım bu tim çizgisini hiç bozmaz.Yıllarca bu ülkenin gururlarını yetiştirmeye devam eder.
  • King Athelstan kullanıcısına yanıt
    hocam videodaki bi özel timse kusura bakma ama 6 7 ay eğitim alan bi askerden fazzla bişey yok videoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHOLU

hocam videodaki bi özel timse kusura bakma ama 6 7 ay eğitim alan bi askerden fazzla bişey yok videoda

o 6-7 aylık eğitim bizim burada ki anca patates soyup, bahçede ki izmaritleri toplayan askerlerin gördüğü eğitime göre kat be kat daha ağır olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
  • Benim anlamadığım madem bu kadar iyiyiz bu teroristleri yememizi kim engelliyor?
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    askerlerimiz iyi olsa da politika denilen namussuz şey yüzünden hiç bir şey yapamıyoruz. Sınır ötesi harekat için bile Avrupa ve Amerikanın iznini almak gerekiyor. Sen sevmediğin kişinin başı beladan kurtulsun gelişsin istermisin istemezsin tabii ki aynı şeyin devletler arasındaki boyutu. Basınsa tamamen yalan zaten ayda 3-4 kere jipimiz devriliyor ve şehit veriyoruz inananlarda bu oluyor bunlara yazık tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResVR -- 30 Kasım 2014; 19:55:08 >
  • Teröristler yakalandıysa nasıl tatbikat oluyo bu? Yoksa ben mi yanlış anladım?
  • nefesim kesildi. kesilenler beqennn ;))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

askerlerimiz iyi olsa da politika denilen namussuz şey yüzünden hiç bir şey yapamıyoruz. Sınır ötesi harekat için bile Avrupa ve Amerikanın iznini almak gerekiyor. Sen sevmediğin kişinin başı beladan kurtulsun gelişsin istermisin istemezsin tabii ki aynı şeyin devletler arasındaki boyutu. Basınsa tamamen yalan zaten ayda 3-4 kere jipimiz devriliyor ve şehit veriyoruz inananlarda bu oluyor bunlara yazık tabi.

Kesinlikle haklısın bende aynı sekilde dusunuyorum resmen kafamdakini yazmıssın

• İnşallah tayyip bunlarada el atmaz.Karışmadığı şey kalmadı.
  • Emrsy kullanıcısına yanıt
    Benim askerliğe merakım çok araştırır okurum ama bunların ismini cok az duydum abarttığın kadar iyi olduklarını düşünmüyorum son olarak ozel birliklerden biriyle karşılaşmışa benzemiyorsun yoksa maaş için yaptıklarını yazmazdın

Edit:videodaki çatışma o kadarda abartmana gerek yok dağ komandoları bunların cok daha zorunu cephelerin 50 metre mesafeye indiği çatışmalara.hafta 2 3 kez girdikleri oluyor

Edit 2:la bunlar cidden fos komandolar bunları delik deşik eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief53 -- 1 Aralık 2014; 0:41:06 >
  • Pkk daha güçlü, daha güçlü olmasa bugün böyle olmazdı demek ki daha güçlü. Mantık bunu gerektirir.
  • ya he he ülkenin başındaki adam amerikanın adamı olunca yok amerikadan iyiymiş bla bla

amerika senin uçağını şirketlerini ekonomini borsanı tankını almış sen amerikayla kıyaslıyosun kendini en büyük savaş silahla yapılan değildir
    kıbrısa girerken adamlar koydu ambargoyu küçüçük kıbrısta yürüme mesafesi kadar yeri anca aldılar ırağı alacakmış bak hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrsy

quote:

Orijinalden alıntı: DHOLU

bir yanda yüzyıldan fazla gecmısı olan ve nerdeyse katılmadığı savaş olmayan , 2. dünya savaşını en teknolojik teçhizatlı olarak bitiren , hitlerin fırtına birliklerini ezen , sürekli olarak amerikan özel kuvvetleriyle antrenmanlar yapan , afganistanda bulunan pkkdan daha tehlikeli islami terör örgütü talibana karşı aktif halde savaşmasına ragmen 8 yılda toplam asker kayıbı sadece 15 civarı olan , üyelerinin evlenmesi yasak olan , felsefesi asla teslim olmamak geride ölü yaralı bırakmamak olan , ve boş durdugunda hata yapcaklarına inanan bu yuzden senın vıdeoda gordugun tatbıkat tarzı seylerı degıl ayda yılda 1 her allahın gunu uygulayan , işi 3 kuruş paraya savaşmak olan dünyanın en sert ve acımasız askerlerini barndıran , hatta öyleki fransız ordusundan bile subayların istifa edip katılmak istediği , fransız yabancılar lejyonu
    diğer yanda benım bıldıgım hiç bir savaşta rol almamış devlete kapagı atayım rahatım felsefesiyle uzman cavus olup sonra maaşım artar dıye gnullu olanlardan oluşmuş bir askeri birlik

FRANSIZ LEJYONU KATILDIĞI SAVAŞLAR

French conquest of Algeria
    First Carlist War
    Second Deployment to Algeria
    Crimean War
    Second Italian War of Independence
    French intervention in Mexico
    Franco-Prussian War
    Sino-French War
    Second Franco-Dahomean War
    Second Madagascar expedition
    Mandingo Wars
    World War I
    Rif War
    World War II
    First Indochina War
    Algerian War
    Shaba II
    Lebanon 1982-1984
    Gulf War
    War in Afghanistan
    First Ivorian Civil War
    Second Ivorian Civil War
    Northern Mali conflict
    Central African Republic conflict (2012–hala devam ediyor)
    Battle of kolwezi
    http://www.youtube.com/watch?v=Bx4452gI4fk&spfreload=10
    http://www.youtube.com/watch?v=9Jpdi4qcu0c&spfreload=10
    http://www.youtube.com/watch?v=pwRj9ipEeTQ
    http://www.youtube.com/watch?v=47L_swKx2Wg

goruntuler gerceksavastan

Mak veya Özel kuvvetlerden tanıdığın var mı? Yoksa nasıl böyle atıp atıp tutabiliyorsun?

Bu adamların eğitimi öyle savaşla ölçülmez vur emrini verirsin vurur git düşen helikopteri al dersin alır ne olduğunu umursamazlar. Ancak bu gibi durumlarda bu insanların içlerinde olmayan siz kalkıp yabancı devlet sevdalığı yaparsınız. Neymiş hangi aktif savaşta varlarmış. Ben sana söyleyeyim o Özel Kuvvetlere katılanların hepsi KURTULUŞ SAVAŞI'nın torunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 1 Aralık 2014; 0:59:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.