Şimdi Ara

Borderlands { PC/PS3/Xbox 360 } (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
11.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

Bende oyun DVD-DL'si çok takılıyor. Hızlı yazdırdık galiba? Oyunda çok takılmalar oluyor. Başka sorun yaşayan varmı acaba?

bende de kaplama hatası oldu.ilk oyuna girişte bazı kaplamalar geç geldi.. ama oyun içinde sorun yok. takılma yaşamadım ama verbatime auto yazdığımdan sanırım kaplama hatası başıma geldi birde hdd'ye atıp deneyeceğim. kimbilir auto'da kaçta yazdı bakmadım..

unreal motoru ile yapilan butun oyunlarda kaplamalar gec geliyor dostum, senin dvd ile alakali degil.

ayrica oyun coook muthis cok hosuma gitti.. ama 1 ach mi vermedi.. o kadar kastim alayim diye yaptim oyun icindede yapilmis gozukuyor ama vermedi.. netten bakindim bir kac kisinin daha vermemis.. nolcek bole..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 30 Ekim 2009; 3:19:45 >

• Oyunu az önce bitirdim. Bütün yan görevleri de elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Son zamanlarda beni eğlendiren nadir oyunlardan biriydi.

Konu olarak ilk başlarda size pek birşey veremese de, son 4-5 saatinde sizi merakta bırakmayı başarabiliyor. Bitmesi kötü oldu
  • @ZeuS

Oyunu oynamak için ingilizce bilmek gerekiyor mu? PC de oynamayı düşünüyorum ama bir yandan karasızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Oyunu az önce bitirdim. Bütün yan görevleri de elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Son zamanlarda beni eğlendiren nadir oyunlardan biriydi.

Konu olarak ilk başlarda size pek birşey veremese de, son 4-5 saatinde sizi merakta bırakmayı başarabiliyor. Bitmesi kötü oldu

Ortalama kaç saat sürüyor oyun tüm yan görevlerle. Birde bitirdiğinde kaçıncı leveldaydın?
    Ben bir günde 15. levela geldim. Yavaşlıyım kısa sürecekse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

@ZeuS

Oyunu oynamak için ingilizce bilmek gerekiyor mu? PC de oynamayı düşünüyorum ama bir yandan karasızım.

Daha önce de dediğim gibi Diablo'ya benziyor oyun mantığı olarak. Aldığın görevlerde haritada göstereliyor nereye gitmen gerektiği dolayısıyla ingilizce bilmeden de bitirilir oyun. RPG öğeleri var ama Fallout gibi değil Diablo tadında.Diyaloglarda kısa. Ama her oyunda olduğu gibi ne olduğunu anlamak, oyundan daha fazla zevk almak için ingilizce gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

@ZeuS

Daha önce de dediğim gibi Diablo'ya benziyor oyun mantığı olarak. Aldığın görevlerde haritada göstereliyor nereye gitmen gerektiği dolayısıyla ingilizce bilmeden de bitirilir oyun. RPG öğeleri var ama Fallout gibi değil Diablo tadında.Diyaloglarda kısa. Ama her oyunda olduğu gibi ne olduğunu anlamak, oyundan daha fazla zevk almak için ingilizce gerekir.

Oh iyiymiş. Fallout'u 2 saat boş boş oynadıktan sonra bırakmıştım nereye gideceğimi bilemeyip

• elinde orjinal olan oynayip bitirmis olan varsa satmaya karar verirse alabilirim ;)
  • Oyun cok guzel duruyor gencler bilmez bizim zamanimizda XIII diye bir oyun vardi unreal motoruyla hazirlanmis muhtesem bir oyundu.Cizgi film tarzindaydi ve devami cikacak sekilde oyun sonlanmisdi , ama yillarca beklememe ragmen cikmadi halada cikmadi.Isde bu oyun ayni XIII e benziyor zamannda oynamis olanlar bilirler.XIII u beyenenlere ozellikle tavsiye edebilirim bu oyunu o tarz bir oyun olmus grafiklerde buna dahil.
  • oyun acayip sarıyor Hiiiiiç sıkmıyor,çizgi film grafik motoru saçmalığıda olmasa tam olacakmış,etrafta gezinip effektli silahlar bulmak,çatışmalar, üstüne bi de co-op yapınca hazz doruğa ulaştı.walla bu zamanda oynanabilecek tek oyun mw2 den önce .bu arada level 25 Hunter ım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 30 Ekim 2009; 15:00:04 >
  • killnOd; oyunu gördüğümde ilk alkıma gelen şey di o oyun :D ne çok severek oynamıştım :)
  • Gençler bilmez dediğiniz XIII PS2 döneminin oyunu
    Amiga'da, Nes'de de vardıysa bilemem tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Gençler bilmez dediğiniz XIII PS2 döneminin oyunu

unreal motoru ile yapilmis dedigine gore ps2'dekine diyor.. gencler bilmez..
  • Bizim döneme amstrad ve atariye dönelim. O zaman yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperozlu -- 30 Ekim 2009; 17:31:06 >
  • Oyun benim için bitmiştir kapalı bir mekana girdim deli gibi düşmanlar var 2 mermide ölüyorum onlara ise 1000000000lerce mermi boşaltsam da milim enerjileri gitmiyor nerede hata yaptık bir anlasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oyun cok guzel duruyor gencler bilmez bizim zamanimizda XIII diye bir oyun vardi unreal motoruyla hazirlanmis muhtesem bir oyundu.Cizgi film tarzindaydi ve devami cikacak sekilde oyun sonlanmisdi , ama yillarca beklememe ragmen cikmadi halada cikmadi.Isde bu oyun ayni XIII e benziyor zamannda oynamis olanlar bilirler.XIII u beyenenlere ozellikle tavsiye edebilirim bu oyunu o tarz bir oyun olmus grafiklerde buna dahil.

ben o oyunu ps2 de online oynayan türkiyede ps2 online oynayan hatta il şahısım sonra kopya oyunu bile online oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 31 Ekim 2009; 0:09:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun benim için bitmiştir kapalı bir mekana girdim deli gibi düşmanlar var 2 mermide ölüyorum onlara ise 1000000000lerce mermi boşaltsam da milim enerjileri gitmiyor nerede hata yaptık bir anlasam

Girdiğin yerdeki düşmanların seviyeleri senden yüksektir.Düşmanların seviyeleri yazıyor sağlık barının üzerinde. En fazla 2 level yukardaki düşmanlara bulaş. Daha yukarısındakilere zarar veremezsin. Oyun açık uçlu gibi gözüksede belli bir sırayı takip etmeye zorluyor böylece.
  • quote:

Oyun benim için bitmiştir kapalı bir mekana girdim deli gibi düşmanlar var 2 mermide ölüyorum onlara ise 1000000000lerce mermi boşaltsam da milim enerjileri gitmiyor nerede hata yaptık bir anlasam

Ufak bi püf nokta .Düşmanın leveli 2 level sizden yüksek ise TOPPUKlayın,1 level yüksek ise kasarak öldürürsünüz.En önemli nokta ise elinizdeki silahlarında leveli ne kadar yüksekse hasar o kadar artar.git tara çoşkuyu ver bakalım ne olacak level 10 luk düşmana level 22 patlayan smg ile .parçalarının havaya nasıl uçtuğunu her seferinde izlerim

• Multiside çok eğlenceli. Tabii düzgün adamlar olursa yanınızda. Bazısı (özellikle yüksek seviyeli olanlar) sizi orada burada bırakıp gidiyorlar, başı belaya giren olursa dındızlak kalıyor ortada... Oyunu bitirdim, ikinci kez başladım oynamaya. Fırsat buldukça multi atıyorum ama, daha güzel itemlar düşüyor, exp falan artıyor, güzel oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikad

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Gençler bilmez dediğiniz XIII PS2 döneminin oyunu

unreal motoru ile yapilmis dedigine gore ps2'dekine diyor.. gencler bilmez..

Amiga nes atari commodore vs... oyunlarini simdik pc de mame ile oynuyoruz.

• quote:

biz buna rpg diyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.