Şimdi Ara

Borderlands Co-op Topluluğu [Headset]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce de benzer bir konu açmıştım ve üç arkadaş headsetli olarak devam etmiştik. Gerçekten çok eğlenceli oluyor ancak bitirememiştik. Şimdi PSN Plus'a gelmesi sayesinde oyuna yeni sahip olan ya da daha önce elinde olan arkadaşlarla birlikte headsetli olarak oynamak isterim. Oynamak isteyen arkadaşlar konu altında (sadece headseti olan arkadaşlar) hangi günler ve hangi saatlerde müsait olduklarını yazarlarsa buradan ortak bir karar alıp, dört kişi oynayabiliriz. Karakter seçme durumu vardı sanırım, böyle bir şey varsa öncelik bana aittir.

Viktor Reznov - XxSaSaxX48

PlayforFun - ordekciatabey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 17 Ağustos 2012; 18:07:07 >

• Ekle hocam günün büyük bir bölümü oynayabilirim ara sıra işim çıkıyor o zamanda haber veririm headset'te var. Ha unutmadan Hunter benim beyler
  • bayramdan sonra başlayabilirim , gece 10 dan sonra 1-2 ye kadar aktif olurum , Lilith - siren olursam tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Ekle hocam günün büyük bir bölümü oynayabilirim ara sıra işim çıkıyor o zamanda haber veririm headset'te var. Ha unutmadan Hunter benim beyler

Ekliyorum hocam. Hunter da sizin olsun. Siren ben olayım, diğer iki sınıf için arkadaşlar aranıyor.
  • Yok mu katılacak arkadaşlar?
  • Ben beğenmedim oyunu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Yok mu katılacak arkadaşlar?

bu oyunda tdm filan yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bi sorum var şimdi ben tek başıma oynuyodum 10 lv karakterim vardı online giriyim dedim 10 lv la iyide oldu 15 oldum ama tekrar single oyunuma dönünce 20 30 tane görevim vardı girmeden önce 1 görevim vardı hep teker teker görev yapıyorum daha çok hoşuma gidiyor bu görevleri iptal edebilirmiyim bazı görevleride daha önce yapmıştım bazı görevler 20 25 lv da alınıyo boşuna doluluk oldu

bu arada yedek oyuncu olarak aranıza katılabilirim 15 lv hunter ım yalnız devamlı oynayamam eksik olursanız gelirim hs var
  • Cyclog4 yeniden olarak yeniden ben başlıyorum. Kafasına uyan ve headseti olup sıfırdan başlayan kim varsa eklesin.
  • Ben indirdim oyunu. Sifirdan baslamak isteyen olursa pm atsin. Head set var.

• 2.si geliyorken almak istemiyordum ama es gecmekte istemiyorum acikcasi eylul basinda katilmak isterim.

• Salı gününden itibaren oyuna girebilirim. Oynamak isteyen arkadaşlar alıntı yaparak bu mesajın altına PSN yazarsa sevinirim. Ben eklerim hepinizi. Uyarı: Headset şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Salı gününden itibaren oyuna girebilirim. Oynamak isteyen arkadaşlar alıntı yaparak bu mesajın altına PSN yazarsa sevinirim. Ben eklerim hepinizi. Uyarı: Headset şart.

kaptanado hs var

oyunda hile buldum isterseniz paylaşırım
  • En sonunda Platinum alınmıştır arkadaşlar..

• aranıza yeni katıldım soldier olarak oynayabilirim headset var eklerseniz sevinirim psn : MS-TF
  • PSN : cnr_ares

yeni başladım, oyunu hiç bilmiyorum, benim gibi olan headset'li arkadaşlarla oynamak isterim. özel mesaj atın, saatleri kararlaştırıp oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

PSN : cnr_ares

yeni başladım, oyunu hiç bilmiyorum, benim gibi olan headset'li arkadaşlarla oynamak isterim. özel mesaj atın, saatleri kararlaştırıp oynayalım.

Dun gece cok sahane oyun cikardik. Ayrica tesekkur yardimlarin icin Caner arkadasim. Aksam yine bulusalim oynayalim beraber. Multi kasmak isteyen olursa eklesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

quote:

Dun gece cok sahane oyun cikardik. Ayrica tesekkur yardimlarin icin Caner arkadasim. Aksam yine bulusalim oynayalim beraber. Multi kasmak isteyen olursa eklesin.

ikinizide ekliyorum ben ozaman psnde kimse yok zaten oynayacak adam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

quote:

Evet abi dün gece baya bi köpek öldürdük

Ben bu gün single kısmına da bir bakarım zaman müsait olursa. Çünkü bariz bilmiyoruz oyunu şu özellikleri falan iyi kullanmak lazım çünkü ne kadar fazla kişi oynarsak düşmanların sağlığı falan artıyor.

Başta head setle gayet güzel iletişime geçtik dün akşam fakan ben oyunun sonlarına doğru ikinizin de sesini pek alamadım. Bluetooth kulaklığı bir şarj edeyim belki sorun ondadır.

Ayrıca erkutu arkadaşımın sesini çok nadir duyabildim. "burda sağlık var" nidalarını duyabildim sadece bize yardım etmeye çalıştı ama hep sesi kesik kesik geldiğinden pek anlayamadım ben.

Akşam oynarız yine ben çok keyif aldım şahsen. Muhabbet olunca her oyun oynanıyor

• Ben okullar açılana kadar her gün oynarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.