Şimdi Ara

borcunu ödemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler özet geçiyorum. Birisinden 4000tl alacağım var. Elimde senet, çek vs yazılı belge yok. Adamı her aradığımda bir bahane üretiyor.dükkanına gidiyorum.sakince konuşuyorum. Sonuç alamadım.6ayı geçti. Nasıl tahsil edeceğim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• em onu

• Ağzını burnunu kir anca ondan anlar

• o işe bakan adamlar var ama paranın yarısını alırlar

• dava acacagm dıye tehdıt et cahılse yarın para elınde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git bi soğuk su iç o paranın üzerine. 4000 lira az değil, senet karşılığında verseydin keşke.
  • bir şekilde senet imzalatmaya ikna et onu,üstü kapalı şunuda belirteyim zamanında bizde alacağımıza karşılık 2.500 tl lik senet imzalattık ödeyen yok ama sonu kötü olacak tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    GSS Prim Borcu
    11 yıl önce açıldı
    GSS PRİM BORCU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypersoarTR

bir şekilde senet imzalatmaya ikna et onu,üstü kapalı şunuda belirteyim zamanında bizde alacağımıza karşılık 2.500 tl lik senet imzalattık ödeyen yok ama sonu kötü olacak tabi...

borcunu ödemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Beyler özet geçiyorum. Birisinden 4000tl alacağım var. Elimde senet, çek vs yazılı belge yok. Adamı her aradığımda bir bahane üretiyor.dükkanına gidiyorum.sakince konuşuyorum. Sonuç alamadım.6ayı geçti. Nasıl tahsil edeceğim?

Bursa da mal verdiğimiz bir yer ödemiyorum .... lan dedi kapattı telefonu. Mahalleden iki balici alıp gece kardeşimle arabaya atlayıp bursaya gittik verdik ellerine taşı sopayı dükkanı darma dağın ettiler.

Alacağımız 2500 tl idi 15 bin tl zarar açıp geldik. Öyle .............. Böyle ................ .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Beyler özet geçiyorum. Birisinden 4000tl alacağım var. Elimde senet, çek vs yazılı belge yok. Adamı her aradığımda bir bahane üretiyor.dükkanına gidiyorum.sakince konuşuyorum. Sonuç alamadım.6ayı geçti. Nasıl tahsil edeceğim?

Bursa da mal verdiğimiz bir yer ödemiyorum .... lan dedi kapattı telefonu. Mahalleden iki balici alıp gece kardeşimle arabaya atlayıp bursaya gittik verdik ellerine taşı sopayı dükkanı darma dağın ettiler.

Alacağımız 2500 tl idi 15 bin tl zarar açıp geldik. Öyle .............. Böyle ................ .

Aynısını ben yapmıştım. Borcu 3000 tl idi zararı 80 binden fazla oldu:) 1 yıl geçti halen toparlanamadı. Toparlansın bir 80 lik daha vereceğim

• İşe polis karışacak bir durum meydana gelsin istemem.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.