Şimdi Ara

Borç konusu. (Önemli konu yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar yeni düğün yaptım ve bir miktar borcum var.sizden öneriler almak istiyorum.
    Şu an toplam gelirim 2800 tl.
    toplam borcum : 38000 TL.
    kredi kartlarım ve kredilerim var.sıkışık bir durumdayım.ne yapmamı önerirsiniz.ayrıca aylık kira gibi fatura gibi rutin ödemelerimde var.bunlar toplam 1000 tl oluyor.yani borçları kapatmam için 1800 tl bana kalıyor.nasıl bir yol izlemeliyim.bu maddi durumdan dolayı çok sıkıntı yaşıyorum.uykularım kaçıyor.

tşk.

• hocam borçlar nereye ve ayrı ayrı mı? genelde farklı farklı yerlereyse... birleştirmek amacıyla kredi çekip ; herkese parasını ödeyip sen tek yere borcunu ödüyorsun... aylık 1500 tl ile çok rahat bu işi görebilirsin... allah uykunu kaçıracak dert vermesin.. en azından gelirin var ve ödeyebilecek durumdasın... (bence için rahat olmalı :))) çünkü ev sahibi olmak için herkes daha fazla borcun altına giriyor ve ödüyor sorun yok...)
  • şimdi durum şöyle :)

17500 tl kredi borcum var aylık 1000 taksitleri var.
    15000 farklı bir kredi kartına borcum var.
    6000 de diğer kredi kartına borcum var.

eşimin ve benim gelirim 2800. kira fatura mutfak masraflarını çıkarsam 1800 kalıyor. aylık 1500 krediye vercem 300 tl ile 1 ay geçinicez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İGENÇ

şimdi durum şöyle :)

17500 tl kredi borcum var aylık 1000 taksitleri var.
    15000 farklı bir kredi kartına borcum var.
    6000 de diğer kredi kartına borcum var.

eşimin ve benim gelirim 2800. kira fatura mutfak masraflarını çıkarsam 1800 kalıyor. aylık 1500 krediye vercem 300 tl ile 1 ay geçinicez :)

Allah kolaylik versin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ek iş yapmayı düşün bence.sen de eşinde.en azından borçları hafifletene kadar.taksiye çıkabilirsin mesela.
  • upppp
  • Kemer sık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye bu kadar borç yaparsınız ki hocam mütavazi bir düğün yapsaydınız keşke
  • Evlenmeden önce düşünmediniz mi bu konuları ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.