Şimdi Ara

Borajet ile uçan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bakıyorum da haftaya cumartesi istanbul --> izmie 50 tl sakata gelmeyelim daha önce pek duymadım ve görmedim ilk defa görüyorum sitede

• Bende ilk defa duydum. İyi araştır
  • pervaneli uçakları var filosunda
  • güvenilir, merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

pervaneli uçakları var filosunda

Pervaneli mi cesna tarzı falan değildir heralde bir araştırayım normalde hiç binmedim öyle bir uçağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DALGIÇ ADAM

Şimdi bakıyorum da haftaya cumartesi istanbul --> izmie 50 tl sakata gelmeyelim daha önce pek duymadım ve görmedim ilk defa görüyorum sitede

ben gidiş donus izmir 56tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axl R

quote:

Şimdi bakıyorum da haftaya cumartesi istanbul --> izmie 50 tl sakata gelmeyelim daha önce pek duymadım ve görmedim ilk defa görüyorum sitede

Hangi firma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SunExpress mi Pegasus mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben uçtum tabi ona da uçmak denirse, ankaradan bursaya gitmiştim o malum pervaneli uçakla. Koltukları dar ve uçak küçük o yüzden biraz korkutuyor ama sonunda sağ salim varıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak düşsede sorun değil bedava çünkü

• Ben balikesir-ankara yapmistim. Ozel jette gibi hissediyorsun kendini. Motorlari disarida ve acayip sallaniyor. Yani THY BOENG 737-800 rahatligini yasayamazsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Axl R

quote:

Hangi firma

pegasus plus a ozel yuzde 30la 59tl geliyor

• bora jet en eski firmalardan biridir. hiç uçmadım ama güvenilirdir. zaten son aldığı özel embraer uçakları ile level atladılar. Ama kaliteli uçaklarını daha çok kiraya veriyorlar hangi model ile uçuş yapıyorlar bilmiyorum.

cessna diyen olmuş onunla şehirler arası yolcu taşımacılığı olur mu hiç. 4-6 kişilik uçak onlar. ya eğitim için kullanılır ya da özel tipleri vardır 8-10 kişilik.
  • Gayet başarılı bir firma. Filosunu değiştirmeye başladı artık pervaneli uçaktan [(Turboprop (ATR)] çok jet motorlu [(Bombardier ) uçakları bulunmakta ve uçanlar gayet memnun.
  • istanbul-trabzon için baktım aynı gün diğer firmalar 5 kişi için 1400 isterken borajet 800 tl diyor.. en büyük uçağı şu an sitesinde gösterdiği 100 kişilik uçak.. binceğimiz 80 dk zaten.. ist- trabzon uçağıda 100 kişilikten ufak olmaz sanırım
  • Bin gitsin ya uçağın düşeceği varsa her türlü düşer aga

• turboprob motorlu biraz daha düşük irtifadan uçan uçakları vardı onları elden çıkardı galiba

iki uçağı thy kiralı iç hatlar için

gayet güvenilirdir ama uçakları airbus boeing değil

embraer mi ne öyle bir şey
  • belkide daha güvenlidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.