Şimdi Ara

Bora için çok mu istiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende Golf-Bora-Stilo arasında gidip geliyordum. Ama artık kararımı verdim. Sunduğu donanımları yüzünden stilo. İsterse ikinci elde 5 para etmesin. ben alıp 2-3 sene kullandıktan sonra satmayacağım için umrumda değil.
  • DieScheisse kardesim walla benden sana tavsiye!! stilo kullanan biri olarak siddetle almani tavsiye ediyorum!!!
    bora gibi uretilmeyen bi araba alma sakin!! golf e gelince, golf4 cok eski artik!! ve en iyisi 100bin km yi devirmis!! sakin sakin!!
    sole 30 binde bi stilo alirsin krallar gibi!! walla tadindan yenmez!! saygilarimla!!!
  • Bende öyle yapacamda şöyle diğer stilo başlığında onur biraderinki gibi full+full skywindow 5 kapı bir stilo bulsam kaçırmayacağım. 3 kapı istiyorum ama ailem olmaz diyor. Bende mecbur 5 kapı alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 17 Nisan 2006; 23:27:55 >
  • hay başlıycam yaa, tamam ben ne dedim, ok dedim sana di mi? OK GöT oldum. Senin istediğin gibi olsun, canın sağolsun.
    Ama sen beni anladığın halde hala ısrar ediyosun. Sınıftan kastım farklı tercihlere hitap ediyor olabilmesi, ki öyle olması. Sonuçta bu sınıflandırma belirli kriterlere dayanarak yapılmış olabilir. Buna dersin ki "C Sınıfı" ya da istersen "X Sınıfı" da dersin. Darwin gitmiş canlılar için kendine göre bi sınıflandırma belirlemiş, başka biri kalkıp da ben böyle bi sınıflama yaparım kardeşim, benim de kriterlerim bunlar der.
    Mesela orda Kia Rio ile Subaru İmpreza aynı sınıfta di mi? E iyi de Subaru İmprezanın bir de WRC modeli var. Şimdi bunları aynı sınıfta saymak, yani benim demek istediğim, aynı tercihlere, aynı zevklere hitap ettiğini söylemek pek de mantıklı olmaz. Sınıf kavramım buydu benim. Resmi olarak belirlenmiş bir sınıflandırma kullanmak zorunda da değilim, bir X şahsının yaptığı sınıflandırma, bi gün başka bir Y şahsı tarafından değiştiriliverir, bu sefer de sen mi göt olmuş olcaksın. Alakası bile yok.
    Relax ol biraz. Anladın sen anladın...




  • gulum biri kalkipda su su su arabalar bu sinifda!!! su su su arabalarda bu sinifda dememiski!! bunlarin farkli kriterleri var!!! hala nasilda kivirmaya calision anlamiyorum!!! yukardaki yazilarini oku!! bariz olarak stilo ve bora farkli siniflarda dedin! simdide yok ayni sinifda fakat hitap ettigi kesim farkli diosun

    sunu soyleyeyim!! bora ve stilo ayni sinif araclar!! ayrica hitap ettigi kesimde ayni kesimdir!! ikiside orta sinif kesimdiR!!
    ayrica senin bora golfun sedanidir!!! ok gulum!!!
  • DieScheisse kardesim bence en dogru tercihi yaparsin stilo alarak!! walla mumkunse 3 kapilisini al!! ama 5 kapilisida olur!!

    sunuda soyleyeyim stilo alacaksan italyan uretimini al tamam mi!! gecen fiat bayisinde sifir stilo yu inceledim!! 1.4 motor 6 ileri vites!! turkiye uretimi!! ya cok kalitesiz geldi bana!! icinin isciligi cok kotuydu!!!
    aklinda bulunsun!!!
  • Stilo'nun hiçbir versiyonu Türkiye'de üretilmediki. Ama benim için öncelik 1.6 full donanım olması. Sıfır almayacağım aracı. O yüzden 1.4 bulma ihtimalim çok düşük gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 18 Nisan 2006; 17:37:01 >
  • hayir kardes!! turkiyede uretilenleride var!!!
    bursada!!!
  • Haa ewt bursa da hatta sanayide mehmet usra var fiatçı o üretiyo.....

    Stilonun hiçbir model, versiyon veya türevi Türkiye de üretilmedi. Marea veya brava ile karşıtırıyosun. Tr de üretilen tek sportif Fiat tipo idi, onun da sadece ve sadece 5 kapılısı yerli üretimdir. Bindiğin arabayı Knightcop'a karşı bayaaa iyi savunuyosun ama bi araştır istersen.
  • Bursadaki Tofaş fabrikasında Doblo,Palio,Marea ve Albea üretiyor.
  • stilo 'nun nesini övüyosunuz anlamadım, kendi sınıfındaki testlerde hep sonuncu oldu. Baktım şu an sadece tek seçenekle 1.4 motor satılıyor. Grande punto 'nun gelmesiyle bu model ortadan kaybolacak.
  • Ama hiçbir aracaın bir arada sunmadığı donanımları standart olarak sunuyor.
  • yaa stilo nasil uretilmez yaa!!
    gidin bi fiat bayisine ve suan sadece 1400 motorlu ve 6 ileri vitesli stilo satilio!!! sorun bakalim o nerede uretilio!!
    arti stilonun sinifinda sonuncu oldugu bi test sole bakalim!! belirli klasmanlari vardir!!
    ne bilim su konuda sonuncu bu konuda soncu die!! butun dallarda deil elbetki!!!
    bana ornek ver sinifinda sonuncu olduguna dair!! ole iskembeden atip tutma!!!
  • http://www.autoshow.com.tr/karsilastirma/00809/

    iyi oku bakalım bu da sana kapak olsun işkembeden kim atıyomuş. cılık cılık konuşuyosun adın gibi.
  • cok iyi okudum!!!
    kardes sen okumamissin galiba!!
    adam kabin genisli olarak stilo yu begenio!!
    mesela astra ve focus kullanim alani olarak geri kalio dio!!!
    stilonun ic dosemelerini begenmezken koltuk yapisini begendigini ve torpito sogutucusu sayesinde rakiplerinden one ciktigini soluyo!!


    bak koltuk yapisini begenmesine rahmen koltuk kumas stilini begenmedigini soluyoo!! ayrica stilonun bagaj olarakda rakiplerinden onde oldugunu soluoo!!

    anladigin farkli dallarda iyi yanlarida var kotu yanlarida var!!! bu her model icin gecerli!!

    her dalda stilo kotu deil!! her dalda da iyi deil!!


    tamam mi gulum!!! iskembeden attigini anladim simdi!! verdigin link deki yaziyi once oku sonra konus!!!


    saygilarimla
  • Genel sonuca bakarsak durum stilo açısından o kadar da iç açıcı değil. Zaten Stilo hiçbir zaman Fiat'ın bu sınıfta liderlik koltuğuna göz diktiği inancını yaratamadı. Donanım olarak harika bir otomobil, verilen paranın karşılığı donanım olarak fazlasıyla alınıyor bence. Ben iç mekanını da beğeniyorum.

    Linkteki test sonuçlarına bakarsak;

    ---------------------


    Stilo
    Artıları : Geniş, kullanışlı ve değişken iç mekan, süspansiyon konforu.

    Eksileri : Düşük performans, yüksek tüketim, yol tutuş zaafları, hassa olmayan direksiyon, işçilik ve malzeme kalitesi.


    Çetin mücadelelerde rakipler güçlendikçe ayrımı yapmak ve sırayı belirlemek zor oluyor.Ama sürüş özellikleri, kabin kullanışlığı, zengin donanımı ve başarılı fren performansı ile Golf öne çıkıyor ve birinci oluyor.Astra şık tasarımı, rekabetçi fiyatı ve başarılı sürüş özelliklerine rağmen standart donanım eksikliğinden dolayı ikinci sırada yer alıyor.Mazda3, başarılı performansı, fren sistemi ve yakıt tüketimiyle öne çıksada donanım eksikleri ve küçük bagajıyla puan kaybediyor.Megane'ın yol tutuş ve direksiyon sistemindeki zaafları nedeniyle kaybettiklerini zengin donanım, başarılı performansı ve makul yakıt tüketimi ile geri kazanıyor.Bütün bu doneler toplandığında Megan ve 3 üçüncülüğü paylaşıyor.Focus sürüş dinamikleri ile dördüncülüğe oturuyor.Onu Peugeot ve Stilo izliyor.147'nin rakiplerine kıyasla çok yüksek fiyatı tüm üstünlükleri unutturuyor ve Stilo'yu önüne geçiriyor.

    ----------------------

    Fiat Stilo beğendiğim, yolda yanımda durduğunda incelemekten zevk aldığım tek kapılılardan biri. Ama gerçekleri görmemizi de engelliyemiyor. Fiat Stilo bu sınıfta Fiat için beklentileri karşılayamadı. Belki de Fiat'ın beklentileri yüksek değildi, karşılığını verdi.




  • burada karsilastirilan arabalar arasindan !! stilo
    meganeII--307--focus--mazda3 bu dort arabadan gayet iyi bence!!!
    golfe diyecegim bise yok!! ama sadece VW damgasi tasidigi icin!!! asrta malum almanyanin tofasi opel tarafindan uretilio!! bi 147 kaldi !! ki 147 de gercekden iyi!!!
  • bravo cımbızla bir iki tane artısını ortaya çıkarmışsın. Sonuca bak sen, malzeme kalitesi, güvenlik ve motor performansı yerlerde sürünüyo. Çoğu kriterde ciddiye bile almamışlar. Son cümleye bakarsan alfa147 yi sadece fiyatı pahalı olduğu için elemişler yani senin stilo sonuncu. anlayan anladı, sen daha pembe gözlüklerinle gülücükler saçmaya devam et.
    Madem toz kondurmayacak kadar çok seviyosun stilonu bir topic açta topla bakalım sevenleri kaç kişi çıkacak, kimbilir belki bir focus, bir C4 sevenler kadar varsınızdır.

  • quote:

    burada karsilastirilan arabalar arasindan !! stilo
    meganeII--307--focus--mazda3 bu dort arabadan gayet iyi bence!!!
    golfe diyecegim bise yok!! ama sadece VW damgasi tasidigi icin!!! asrta malum almanyanin tofasi opel tarafindan uretilio!! bi 147 kaldi !! ki 147 de gercekden iyi!!!


    Bu mesajı başka yerlerde yazma sakın , komik duruma düşersin. O modellerin hepsi stilo'dan iyi kabul et artık, sana göre bana göre yok objektif ol biraz.
  • @cilikka,
    sen bu stiloyu nerden aldın. yani demek istediğim hangi şehirden ve nasıl birinden aldın? Aracın tarifi çok tanıdık geldi de

    quote:

    Orjinalden alıntı: cilikka

    arkadasim 7 senelik araba yaa!!! mantikli olalim biraz!!! 16 kim verir ona!! bana ozelliklerini sayarmisin!!
    kac tane hava yastigi var!! ASR varmi!! ESP varmi!! ???
    bak sana sunu soyleyeyim;
    99 boraya 16 mi verirsin yoksa 2004 stiloya 18 mi? ben 2004 stilo aldim 18bin YTL e ve daha 25bin km de!!! ozelliklerini yazayim!!
    8hava yastigi,ESP,ABS,ASR,yol bil,park sensoru,yagmur sensoru, far sensoru,CD calar,cift bolge digital klima,sabit hiz kontrol sistemi, hiz sinirlandirici, opsiyonel olarak guvenlik paketi ve konfor paketi var arabada... ve daha aklima gelmeyen ozellikleri!!!!
    ...





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.