Şimdi Ara

BOR POWER HAKKINDA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
98.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drknss1903

15 bin ilk bakıma verdim arabayı bu sabah, Citroen servisi önerdi ben de ekleyin dedim, farkını görebilecek miyim kullanınca izlenimlerimi aktarırım.

Ama Citroen servisinin eklemesi, önermesi bana o kadar da kolpa değil gibi geldi.

Bakımı yetkili serviste yaptırıyorsanız dediklerini mutlaka yapın. Ben de Renault servisine sordum. Hiç bir katkı maddesi koymayın, eklemeyin. Biz gerekli olan her şeyi zaten koyuyoruz. dediler. Daha önceki arabamda kullandım. Hiç bir zararını görmedim. Ama şimdikinde kullanmıyorum. km'si 130.000 de. Fakat aynı arabadan arkadaşımda var. 46.000 km'de motoru. O kullanıyor. Onun da şikayeti yok. Böyle bir durum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 16 Aralık 2011; 17:17:36 >
  • Arkadaşlar bence piyasadaki en iyi katkı yağı Double Up ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca Bakım yetkili servisleride katkı yagı kullanıyor ama kullandıklarını söylemiyorlar tabiki her zaman bakıma gidelim diye bende bunu bildigim için Double Up Katkı yağnı internetden siparişler alıp kullanıyorum hemde çok hesaplı ya geliyor;))
  • şanzımana bor gbx koydurttum tam sentetik yağ ve bor katkısı şanzımandan gelen seste azalma olmadı 10-15 km gezdim belki etkisi daha sonradır bekleyip göreceğiz
  • ben doubleup bor kullanmanızı tavsiye ediyorum kullandığınızda aracınızın motor sesi azalıcak artı çekiş performansı artıcak ayriyetten motor bakım masraflarıda minumuma inecektir denemenizi tavsiye ediyorum bir kullanıcı olarak buradan bu ürüne ulaşabilirsiniz ... www.doubleup.com.tr
  • Bu katkı maddelerini üretenlerin aklına gelen, yılların koskoca motor yağı üreten firmalarının aklına gelmemiş mi ??
  • peki bu boru ekleyince aracın yağının rengi değişiyormu.
    yada şöyle sorayım
    bu yaz aracın yağı değişirken bor eklettim orjinal olanından
    geçen cuma tekrar yağ değişirken yağı değiştiren eleman bu araç conta yakmış olabilir yağın rengi değişik
    dedi
    yandaki motor ustasını çağırdık baktı yok dedi conta yanık olsa yani yağa su karışmış olsa böyle olmaz sen genede bir hafta sonra gel yağa tekrar bakalım dedi
    ama ilk yağın rengi bayağı bir değişikti.
  • Arkadaşlar.Yorumları uzun uzun okudum bende kendi deneyimimi yazmak istedim.Dediğiniz gibi bazı arkadaşlar kullanmış sonuç alamamış bazı arkadaşlarda cok memnun kalmışlar.Benim aracım peugeot 605 sri 1992 model ve 275 binde.Tabi böle olunca gözüm kapalı koydum korkmadan.:)).İlk izlenimlerim aracın çalışması rahatladı.Fakat yakıtında bir tasarruf yapmadı.Motorun çalışması sessizleşti desem yalan olur.Rahatladı diyebilirim sadece.Ben 40 tl.ye aldım.Denemek isteyenler alsın denesin derim....
  • Ben dizel araca koydum, motor sesi azalmıştı.
    bir zararı da olmadı,
    faydası bence var.
  • Aynen bende 1.3 mjet motor aracima koydum henuz 1000 km yaptım zannediyorum dizel olmasi nedeni ile motor sesi onemli olcude azaldi ama yakit cekiş ayni faydasi var ama cok degil bnce
  • valla bence işe yaramıyor, bir sürü video falan çekmişler ama insanın aklında bir sürü soru işareti var hatta yağ değişimde kullanmak gerekiyomuş ?

bu sitede bir sürü video falan var http://boraraba.com
  • Bildiğim kadarıyla bu meret motor frenini azaltıyor. Bu da az bir yakıt tasarrufu.
  • ben 3 gün önce kullandım motorum eski sayılır. ama o kulak tırmalayacı sesi kesti. gayet güzel hoş bir sesi var şimdi. yakıtta azalma oldu. ben memnun kaldım.
  • Bu sabah kullandım 226 bindeki R21 Manager arabama. 2000 devirdeki titreme şu an yok. Kayboldu. Yol testi henüz yapamadım. Akşam soğuk çalıştırma testi de yapacağım.
  • arkadaşlar bende dacıa sandero 1.5 tubo diesel araç var gitti gidiyordan bor power aldım sevise sordum kullanma dediler tuboya zarar verir dedi ikilemde kaldım kullansam zararı olurmu veya en iyisi kullanmamakmı
    tavsiyelerinizi bekliyorum teşekürler
  • arkadaşlar bor power çok alısımlı motor yağ katkısıdır aşınmayı sürtünmeyi engeller ama bunun da şartları var ..
    1: motor yağ ve flitresi yeni deyişmiş olucak
    2: motor 90 derece olucak
    3: bor pover koyduktan sonra en az 150 km yol yapmanız gerekir
    koydunuz istop ettiniz bütün katkı kartere çökücek ve yağı bozar renk vericek randıman sağlamıycak bende bilmiyodum bmv servisinde iyice öğrendim motorumu sıfır yaptırdım yağ filitre deyişti şimdi uzunyola giderken katkıyı koyucam yola çıkıcam gaz kesmeden devaM
  • quote:

Orijinalden alıntı: necod

arkadaşlar bende dacıa sandero 1.5 tubo diesel araç var gitti gidiyordan bor power aldım sevise sordum kullanma dediler tuboya zarar verir dedi ikilemde kaldım kullansam zararı olurmu veya en iyisi kullanmamakmı

BORPOWER ® kullanımı Turbo yüklü motorlarda da başarılıyla test edilmiştir. Ne Katalizörlere nede Motor ömrüne bir zarar getirmemiştir. BORPOWER ® piyasada bulunan tüm mineral ve sentetik Motor yağlarıyla uygunluk sergiler. BORPOWER ® yağ değişiminde, kullanılmış yağ ile birlikte doğru bir şekilde imha edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSTD

Bu sabah kullandım 226 bindeki R21 Manager arabama. 2000 devirdeki titreme şu an yok. Kayboldu. Yol testi henüz yapamadım. Akşam soğuk çalıştırma testi de yapacağım.

slm lar abi yanıtlarınızı bekliyorum nasıl oldu arabanız sizlerinde tavsiyenizi alabilirmiyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydia

quote:

Orijinalden alıntı: necod

arkadaşlar bende dacıa sandero 1.5 tubo diesel araç var gitti gidiyordan bor power aldım sevise sordum kullanma dediler tuboya zarar verir dedi ikilemde kaldım kullansam zararı olurmu veya en iyisi kullanmamakmı

BORPOWER ® kullanımı Turbo yüklü motorlarda da başarılıyla test edilmiştir. Ne Katalizörlere nede Motor ömrüne bir zarar getirmemiştir. BORPOWER ® piyasada bulunan tüm mineral ve sentetik Motor yağlarıyla uygunluk sergiler. BORPOWER ® yağ değişiminde, kullanılmış yağ ile birlikte doğru bir şekilde imha edilir.

arkadaşım boru kullanmak için yağ seçeneği ne olabilir ben 5x40 castrol turbo diesel edge motor yağı aldım tam sentetik bununla kullanmamda herhangi bir sakınca varmı veya hangi tür yağda daha başarılı olur vereceğin bilgiye teşekürler

• benim arabada 182 binde yağ eksiltme problemi var, bende bor ürünü kullanmayı düşünüyorum, öne çıkan iki ürün var

Motor Silk ve Bor Power bu iki üründen hangisi daha iyi, bir farkları varmı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayBaba

benim arabada 182 binde yağ eksiltme problemi var, bende bor ürünü kullanmayı düşünüyorum, öne çıkan iki ürün var

Motor Silk ve Bor Power bu iki üründen hangisi daha iyi, bir farkları varmı,

bence zaman kaybetme borpower al ama yetkili bayisinden al veya 02125412424 ara sizi yönlendirsinler ..piyasada çok sahteleri var hee dikkat banrollerine bak
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.